Sony KD55A1 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 8,2 11 - 2017 Sony KD55A1
Best Reviewed september 2017
Testpanel score 8,2 - november 2017
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,60 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 125 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 3B 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

BESTE TV OOIT

Algemene score

10,0
Prachtig beeld waarin alle kleurtonen perfect tot hun recht komen en het contrast ook ideaal is; prima klank zonder al die luidsprekertjes van een surround systeem; Als je geen echte klankfreak bent dan moet dit ruimschoots volstaan. Je kan ook van onder een zeer scheve hoek nog goed het scherm zien. NETFLIX knop op de afstandsbediening is ook gemakkelijk.

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • prima klank
  • Netflix op afstandsbediening
  • Stevige en stabiele uitklapbare rugsteun

Minpunten

  • Geen tweede slot voor een 2de smartcard
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosanne 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig beeld, geweldige kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De televisie vond ik meteen erg mooi. Het fantastische beeld geeft je een thuis-bioscoop gevoel. Oled werkt echt! De kleuren zijn veel mooier. Ook vind ik het design erg mooi, de tv straalt klasse uit. Zeker een aanrader. Een prijzige televisie maar zeker het geld waard! Ik wil geen andere meer.

Pluspunten

  • Design
  • Beeld
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi beeldscherm mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Er zitten zoveel mogelijkheden op de Sony echt super.Makkelijk te installeren.Veel kijkplezier en geniet van optimaal beeld

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oled tv Sony KD-55A1 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sony KD-55A1 Bravia OLed tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een Oled tv met een super scherp beeld met natuurlijke kleuren en een geluid waar je u tegen zegt !!
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jimbok 19-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Het perfecte scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super TV echt een aanrader het beeld is zo extreem mooi dat het net lijkt als of je door het raam naar buiten kijkt!
Wat de tv ook voorschotelt hij draait er zijn arm niet voor om!
In alle opzichten een super tv , of je nu van film, sport of series houdt deze tv kan het met gemak aan.
Vooral de films en series op Netflix op 4 k zijn echt adembenemend.
De kleuren en de diepte en natuurlijk de zwart weergave zijn subliem, heb er echt geen andere woorden voor.
Daarom vindt ik het toch wel een beetje jammer dat ik niet echt aan het geluid kan wennen.
Bediening is erg goed doordacht en wend erg snel, na 10 minuten weet je eigenlijk alles al
Al met al een perfecte tv met een heel klein min puntje.

Pluspunten

  • BEELD
  • Design
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor ons de eerste Smart TV , en voor de Sony gekozen na goede voorlichting , resultaat geweldige televisie , super scherp beeld , fraai design en een leuke aktie .

Pluspunten

  • super strak beeld
  • mooi design

Minpunten

  • grote doos om te bewaren
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig beeld! Out of the box al een prachtig beeld, in cinema pro geeft hij een mooi neutrale weergave, zoals de filmmaker het heeft bedoeld. Kort samengevat, het is werkelijk waar een genot om hier je favoriete series en films op te kijken, adembenemende kwaliteit. Maar ook nog eens prachtig vormgegeven, en qua geluid zit je ook goed. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit geluid die uit de Tv komt. Dit was voor mij een leuke bonus!

Enigste kleine minpunt die ik heb ontdekt zijn de apps die heel af en toe en beetje traag kunnen zijn. Maar dit is sowieso geen enkel probleem als je bijvoorbeeld een Apple tv 4K of ps4 gebruikt.

Pluspunten

  • Kwaliteit beeld
  • Geluid
  • Design
  • User interface

Minpunten

  • Android
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bergen 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design , geweldig beeld, absoluut de beste tv.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tv is echt waanzinnig mooi... Ik ben vooral gevallen voor het minimalistische zwarte randje en daardoor erg grote scherm.
Prachtig design dus en ook nog is de allerbeste beeld kwaliteit, maar ik verwacht niet anders van Bravia.
Mooie actie daarbij voor de playstation pro.

Pluspunten

  • 4K Oled
  • Design
  • Geweldig geluid
  • Absolute aanrader
  • Aktie playstation 4

Minpunten

  • Afstandbediening kan beter
  • verder geen
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boris 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm Strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een zeer mooie tv en heeft alles wat je maar wil den aan 4k hdr en natuurlijk een fantastisch geluid. het daarom ook optimaal genieten!

Pluspunten

  • Geluid
  • 4K Oled

Minpunten

  • Niets
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoerd Reitsma 13-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Review Sony Bravia A1 4K HDR OLED TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat moet een tv anno 2017 allemaal kunnen? Moet deze smart zijn? 4K? Of gaat het vooral om de beeldkwaliteit of het design? De Sony Bravia A1 heeft dit allemaal. Met zijn prachtige design en ongelofelijk mooie beeldkwaliteit haal je een regelrechte topper in huis. De prijs is helaas aan de hoge kant, maar voor OLED is dit het zeker waard!

Pluspunten

  • Heel gaaf design
  • Ongelofelijk mooie beeldkwaliteit
  • Alles achter de tv (snoeren enz) is niet te zien
  • Android TV is een fijn OS met Google Cast
  • Netflix 4K en YouTube 4K app

Minpunten

  • Unboxing + setup procedure is best veel werk
  • TV is vrij zwaar (niet in je eentje te tillen)
  • Wisselen tussen inputs duurt lang bij aanzetten tv
  • Het Android TV OS is geregeld aan de trage kant
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AJ MURRAY 13-10-2017
  • Product paar weken in bezit

beste tv 2017

Algemene score

10,0
liefde op het eerste gezicht en gelijk besteld en alle en vele plezier ervan .......mooie led scherm met veel mogelijkheden
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greg Stafford 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Good looking, integrated quality speakers and excellent, knowledgeable salesperson. The picture quality is fabulous, smart features and simple to install and use.

Pluspunten

  • good price
  • easy to install
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tv lekker groot en helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Schitterend groot beeld met veel aansluitingen en lekker geluid
Een plaatje in de woonkamer iedereen die op visite komt kan zijn ogen er niet af houden
Dus een succes .

Pluspunten

  • Strak beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijke afstandsbediening

Minpunten

  • Geen tot nu toe
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Athena@1 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

gestoken scherp beeld, bioscoopervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ongeëvenaarde ervaring door het prachtig scherp beeld en het geweldige volle geluid, hiermee heb je geen soundbar meer nodig. Je geld meer dan waard. Je zit thuis in een bioscoop.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Design

Minpunten

  • Handleiding
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pokerface 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Oled 55A1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds gisteren deze prachtige Oled tv van Sony binnen gekregen.
Wat een fantastisch beeld ,instaleren was een fluitje van een cent.
Doordat de poot aan de achterkant schuin staat komt de TV iets verder de woonkamer in(dit kan je oplossen door hem aan de muur te hangen)
Eerder een recentie gelezen over de afstands bediening maar daar kan ik mij niet in vinden(was te ingewikkeld)
Nog nooit zo,n mooi beeld gehad ,zelfs 4K HDR kan er niet aan tippen.

Pluspunten

  • Scherpte
  • Geluid

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

vormgeving, geluid en beeld perfectie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de Sony oled onderscheidt zich door prachtige vormgeving, een aanwinst in je kamer aan de muur. Het geluid komt uit het scherm....dat is absoluut top. Echter de scherpte en kwaliteit van kleuren is zo goed dat je bij sommige uitzendingen de kwaliteit zo goed is dat de grimeur van artiesten door de mand valt.

Pluspunten

  • vormgeving
  • geluidskwaliteit vanuit het scherm
  • kleuren /scherpte
  • bediening

Minpunten

  • geen A++, milieu
  • handleidingen downloaden (standaard)
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Levensecht beeld

Algemene score

10,0
Deze tv voldoet helemaal aan de vooraf gewenste idealen, oled, 4K, hdr en een super geluidskwaliteit. Alleen wijst zich zelf, en ook nog een pracht "meubelstuk" als hij niet aan staat.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • gemak
  • mooi toestel

Minpunten

  • gewicht
  • prijs
  • slechte (geen) informatie mbt CI+ module.
  • slechte ervaring met vervoerder via Mediamarkt
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterB 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig beeld en top qualiteit afwerking.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
OLED beeld is zeer gedetailleerd met prachtige natuurlijke kleuren hoewel het rood af fabriek te fel staat ingesteld maar makkelijk te corrigeren met advies instelingen op het internet. Het loudspeaker systeem werkt zeer goed met prachtig hoog en goede bass

Pluspunten

  • Zeer solide en strakke vormgeving
  • Fantastisch beeld
  • Zerr mooi geluid zonder luidsprekers in het zicht

Minpunten

  • Prijs wat aan de hoge kant
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een zeer tevreden klant 06-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Boven verwachting. Zowel geluid, design als beeld. Ook de interface naar android en Netflix applicatie is goed gedaan. Het enige dat ik jammer vind is dat de sony afstandbediening niet te koppelen is met de ziggo horizon box. Maar ligt volgens mij niet aan sony.
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

PIET AELMANS 03-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie aparte tv

Algemene score

10,0
Het mooie beeld en het volle geluid maken deze tv apart het is een genot om op deze tv natuurfilms te kijken.
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews