Sony KD55A1 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 8,2 11 - 2017 Sony KD55A1
Best Reviewed september 2017
Testpanel score 8,2 - november 2017
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,60 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 125 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MatthiasD 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kleuren, perfecte ervaring.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De sony KD55 A1 is een prachtig toestel, werkelijk aspect van het toestel is tot in de puntjes afgewerkt. Het design is een echt Unique Selling Point alsook het prachtige OLED display dat alle soorten content alle eer aandoet. Content in 4K, HD of lagere resolutie, alles komt vol tot zijn recht en geeft de best werkelijke ervaring.
Kortom, een ware aanwinst voor elke woonkamer. Althans, toch voor de mijne. Qua experience is er slechts 1 merk en dat is Sony Bravia.

Pluspunten

  • Design
  • OLED display
  • Geluid
  • Kleurenweergave

Minpunten

  • 'Gewone' afstandsbediening (niet premium)
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super groot beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Sony Brevia OLED (55 inch) combineert een zeer strakke en mooie vormgeving met een haarscherp en groot beeld. Bediening van de TV is super eenvoudig en de apps werken uitstekend.

Pluspunten

  • Kwaliteit beeld is zeer hoog
  • Prachtige vormgeving
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • Chromcast werkt uitstekend
  • Breed beeld
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk vandamme 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had de keuze uit vershillende OLED tv ‘s en ik heb uiteindelijk voor Sony gekozen omdat niet alleen het beeld maar ook de klank fantastisch is.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Klank
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theed 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony KD-55A1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze tv nog maar pas in bezit maar nu al hartstikke tevreden
Het mooie beeld en vooral het geluid,heel appart voor de platte tv`s van nu
We hebben een playbar maar hebben hem niet aangesloten het geluid is zonder al heel erg goed
Heel blij met deze aankoop
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een unieke TV met top prestaties!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij wilden een nieuwe TV met een uniek design, toen wij de Sony KD55A1 zagen waren wij meteen verkocht. Niet alleen om het design, maar wij merkten het verschil tussen een 4K TV en een OLED 4K TV meteen. Het OLED scherm van Sony geeft daadwerkelijk een waanzinnig beeld en is erg prettig om naar te kijken. Tijdens het bekijken van 4K Netflix films/series, zie je pas hoe ontzettend duidelijk alles is, je ziet werkelijk elk detail. Ook het geluid van de TV is top en goed genoeg om hier plezier van te hebben. De prijs van de TV is wel aan de hoge kant, maar het is het zeker waard voor kwaliteitsproducten van Sony.

Pluspunten

  • Kwaliteit van beeld
  • Grootte van beeld
  • Geluid
  • Design
  • Ingebouwde Chromecast

Minpunten

  • Weerspiegeling
  • Prijs
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Reijans 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige beeldkwaliteit. Mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is fantastisch. Beeldkwaliteit is perfect. Product prijsverhouding is in evenwicht. Geluid helder en duidelijk. We zijn zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Goed geluid
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sake 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony KD55A1BAEP OLED Bravia tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Verbazingwekkend. Een heel andere wereld bekijken met deze oogstrelende Sony Bravia OLED tv. Wat een diepte en helderheid. Dankzij de natuurlijke kleuren komt de werkelijkheid echt tot leven. Met deze tv krijg je een ongeëvenaard contrast dat zorgt voor gedetailleerdere schaduwen en meer diepte in iedere scène. Ik heb er zelf een soundbar bijgekocht, maar zonder deze is het uit het schermkomende geluid ook een lust voor het gehoor. Een fantastische aankoop.

Pluspunten

  • Contrast
  • Natuurlijke kleuren
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterB 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een voorbereiding van 6 maanden en veel vergelijkingen ben ik overgegaan tot aankoop van mijn Sony Oled 4K. De service, het beeld, de mogelijkheden en het geluid zijn fantastisch. De 300 euro retour op mijn aankoop en mijn 100% tevredenheid hebben mij ertoe gezet deze review te plaatsen. Sony! Ga zo door.

Pluspunten

  • Beeld
  • geluid
  • Look en feel
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze TV nu 4 dagen in huis en hij bevalt echt super goed. Als je een OLED scherm wilt waar je lekker films op wilt kijken en wilt gamen dan is dit echt een aanrader

Pluspunten

  • Super scherp beeld
  • Mooi design
  • Mooi geluid uit de tv
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Lastig op te hangen
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H Dekker 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische kleuren: zwart id echt zwart

Algemene score

9,0
Heel duidelijk beeld, werkt ook alleen met satelliet tv prima. Ook voor iemand met gehoorproblemen duidelijk te verstaan

Pluspunten

  • Kleuren
  • Spraak goed te verstaan

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnig mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Enkele dagen in bezit, dus moet vele opties ed. nog uitproberen. Keuze gemaakt op basis van bezoekjes aan winkels, reviews op het internet etc. De cashback actie helpt ook zeker, want het toestel is natuurlijk aan de dure kant. TV ziet er waanzinnig mooi uit en past zeer mooi in de woonkamer. Installatie en software update is even wat werk, maar dan heb je ook wat! Geluid is prima voor een TV. Ik gebruik mijn aparte Bose installatie dan ook niet meer.

Pluspunten

  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam kling 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

oledtv sony

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben deze tv gekocht nadat wij een bezoek gebracht hadden aan de winkel van expert te wijchen.
deze tv trok onze aandacht en viel ons op tussen de andere tv die er in de winkel opgesteld waren.
toen de verkoper ons nog een gedegen uitleg gaf van deze tv en de voordelen ervan bv ingebouwde speakers.
haarscherp beeld. en de cashbak aktie op deze tv hebben wij hem meteen gekocht.
en inderdaad hij voldoet aan al onze eisen en iedereen is verast als ze de tv zien met de vele mogelijk hebben.
Sony goed gedaan.

Pluspunten

  • helder beeld en vele mogelijkheden
  • mooi geluid met de boxen die weggewerkt zijn
  • geen losse boxen meer
  • bedienings vriendelijk en toch simpel
  • ook de mogelijkheid om iets op te vragen

Minpunten

  • geen min punten
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

???? 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oled tv Sony Brava

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch, wat een mooi beeld en een prachtgeluid. Ook erg gebruiksvriendelijk. Hadden dit veel eerder moeten doen.
Nu ook leuke korting van 300 euro.

Pluspunten

  • alles
  • helemaal goed
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corne 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Machtig scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig design en kleuren. Goede uitleg verkoper. De mogelijkheden van Android zijn vergelijkbaar met andere TV’s. Geluid via beeldscherm is een unieke feature.
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter V 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige OLED

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig design, mooi scherm, goed geluid en een ware aanvulling in je woonkamer. Goede contrast, en scherp beeld, zwart is zwart.
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

55" erg mooi beeld en goed geluid. Handleiding erg summier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
55" gekocht KD-A1 erg mooi beeld en goed geluid. Handleiding erg summier. Ik heb het liever in een boek vorm zodat je dit rustig kan nalezen. Nu moet je het uitvinden via de afstandsbediening.
Is z'n prijs wel waard.

Pluspunten

  • geluid
  • beeld

Minpunten

  • handleiding
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Dorien 03-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geweldige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super tv, geluid en beeld zijn zo natuurgetrouw....beste tv welke ik sinds jaren heb gezien, zwart is echt zwart en rood is niet te overheersend en ook echt rood!! ik zeg toppertje
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Beuningen 02-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig TV design met een geweldig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit toestel gekozen vanwege het zeer vloeiende en contrast rijke beeld met een geweldig geluid komend vanaf het scherm zelf. Een echte aanrader voor iemand die net iets meer wil dan het gemiddelde.

Pluspunten

  • Vloeiend beeld
  • contrast rijk
  • Mooi design
  • Zeer goed geluid voor een platte TV

Minpunten

  • Bij ophangen iets verder van de muur
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Sony Oled televisie heeft een scherm van 55 inch is helder heeft prachtige kleuren en fantastisch geluid makkelijk bedienbaar en heeft een mooie vormgeving ik ben er heel tevreden mee en kan hem zeker aanbevelen

Pluspunten

  • helder
  • mooie kleuren
  • prachtig geluid
  • makelijk bedienbaar
  • vormgeving

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste OLED tv van dit jaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de Sony 55A1 omdat Sony altijd een realistischer beeld geeft dan concurrerende modellen. De kleuren zijn niet extra aangezet zodat je een onrealistisch beeld krijgt zoals bij de LG OLED. Daarnaast is het design ook nog eens beter dan dat van de concurrentie. Van de verschillende besturingssystemen is Android daarbovenop het meest veelzijdig, meer vrijheid dus dan bij LG en Panasonic.

Pluspunten

  • Beeld
  • Besturingssysteem
  • Design
  • Gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony KD55A1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews