Samsung UE55MU7000 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,48 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joyce Kleine 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, super beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 2 dagen deze tv in huis.
Hij is erg gebruiksvriendelijk en super beeld kwaliteit.
Kortom een super aanschaf

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot scherm
  • Super beeld kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos & Tilly 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Platte tv met prachtig mooi scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het een mooie zeer platte televisie met een groot scherp beeldscherm. Wij gingen van een 40" scherm naar 55". Het was maar heel even wennen en wij willen nu niet meer anders.

Pluspunten

  • Mooi groot en scherp beeld
  • Start snel op
  • Kastje voor aansluitingen en 1 snoer naar tv

Minpunten

  • Onze oude externe schijf niet meer te koppelen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Koen Aafjes 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot, stijlvol, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stijlvol, goede prijs en kwaliteitverhouding, makkelijk aan te sluiten, binnen vijf minuten was alles klaar,, super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Super groot scherm, super strak beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu 1 week in bezit. Wat een beleving. Ondanks dat ik nog geen officieel 4K beeld heb gezien is zelfs HD kwaliteit super scherp op deze TV. Ook snelle beelden worden goed verwerkt.
Enige minpuntje is de optische uitgang die aan de zijkant zit van de connectbox. Daardoor oogt deze veel minder strak.

Pluspunten

  • Beeld
  • Snelheid bediening

Minpunten

  • Optische uitgang aan de zijkant van de Connectbox

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige tv, superscherp beeld, handige simpele afstandbediening, goed geluid!
Makkelijk hanteerbaar.
Goede aankoop!

Pluspunten

  • Simpele handige afstandbediening
  • Duidelijk handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JDijkstra 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een aanrader deze televisie. De kleuren zijn ontzettend mooi, zwart is zwart en het is net of je in het stadion zit. Bij het kijken naar sport, met name voetbal is het beeld echt super helder en het beeld beweegt goed mee met de wedstrijd, geen haperingen. Het heeft een heel mooi design waardoor het in iedere huiskamer past, weinig randen eromheen.

Pluspunten

  • helder beeld
  • mooie kleuren
  • mooi design

Minpunten

  • zilveren rand aan de onderkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GW 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gisteren gekocht, direct aangesloten, starten gaat vanzelf en snel doordat de tv je eenvoudig en intuïtief de stappen laat doorlopen. TV reageert super snel, geen wachttijd. Mooi minimalistisch design afstandsbediening. Prachtig ontwerp tv, zeer smalle alu randen. Werkt allemaal heel goed. Beeld is subliem met weinig reflectie van beeldscherm. Veel minder dan vorige model dat als een glasplaat/spiegel werkte.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • design tv
  • afstandsbediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mollie 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze TV gekozen vanwege het grote formaat en de haarscherpe beeldkwaliteit. We zijn al maanden opzoek naar een TV die aan onze eisen voldoet. Maar deze was de enige met 100Hz en ook nog eens levendige kleuren. Ook is hij van alle moderne technieken voorzien zoals spraakherkenning en mooi weggewerkte kabel gootjes.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • 100Hz
  • Levendige kleuren

Minpunten

  • Staat een beetje wiebelig op de pootjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AP 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een top tv! Installeren gaat super makkelijk, vervolgens verbaasd door de heldere kleuren, wat een fantastisch scherp beeld! Ideaal is ook dat alle apparaten direct herkend worden. Netflix opstarten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Heldere kleuren
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Splint 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prachtige TV

Algemene score

9,0
Deze Samsung TV is precies wat ik in huis hoopte te halen. De beeldkwaliteit is superstrak dankzij 4K UltraHD en 100 hertz. Het is onze eerste ervaring met 4K en we kunnen ons niet meer voorstellen om TV te kijken in een mindere kwaliteit. Kwaliteit wenst snel ;)
Het geluid van de speakers is prima voor TV, maar het kan beter. Samsung zou zich hier echt mee kunnen onderscheiden, maar het blijft bij 'prima'. Een soundbard met subwoofer doet wonderen bij het kijken van een serie of een film. Als je deze TV combineert met een extra geluidssysteem, dan heb je een practhtige combinatie.
Het design is precies wat we verwacht hadden; superstrak en van een hoge kwaliteit.
al met al is dit een TV waar wij ernom blij mee zijn. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geluid is prima, maar zou beter kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bahram 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede Kwaliteit voor een niet zo heel dure tv. Heel veelzijdig , je kan op internet , netflix en nog veel meer. plus het heeft een simpele afstandbediening met voice.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • smart tv
  • geluid
  • afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Scherpe beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het beeld is erg mooi; zeer mooie kleuren. Hiervoor hadden wij een plasma tv, maar die kon bij lange na niet tippen aan de beeldkwaliteit van deze tv.

Pluspunten

  • goede beeldkwaliteit
  • veelzijdige mogelijkheden
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. spaar 23-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie kleuren, groot scherm

Algemene score

10,0
Het is een mooi dun beeldscherm wat op stabiele pootjes staat. Het heeft een haarscherp beeld, met hele mooie kleuren. en... geen bril nodig!

Pluspunten

  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • handige pootjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N. van der Luit 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

De perfecte televisie

Algemene score

10,0
Wij zagen deze televisie staan in de winkel en waren meteen verkocht. Het beeld is echt fantastisch. Haarscherp, snel, en goede kleurinstellingen. Daarbij is het design echt geweldig. Hij sprong er, vergeleken met de andere televisies in de winkel, echt uit. De televisie is een echte eye-catcher in onze woonkamer en wordt geleverd met pootjes die je op 2 verschillende manieren aan de televisie kunt bevestigen. Binnen 2 minuten stond hij op ons dressoir en was na het doorlopen van een klein menu ook meteen klaar voor gebruik. De prijs-kwaliteits verhouding is het zeker waard. Wij raden deze televisie aan een ieder aan.

Pluspunten

  • Design
  • Beeld
  • Functies
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drost 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Heldere beelden, geluid via Bose soundbar soms lastig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beeld is prachtig! Het 'spat' van het scherm. Wat een verschil met mijn ca. 5 jaar oude Panasonic plasma TV. Ook de 'draadloze' oplossing van Samsung met het separate kastje voor de diverse aansluitingen is perfect (one connect box).

Enige opmerking is dat de verbinding via HDMI(ARC) met mijn Bose soundbar niet altijd direct tot stand gebracht kan worden.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Strak design
  • One connect box

Minpunten

  • Lastig tot stand brengen verbinding met soundbar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sander 09-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden eerst een Philips aangeschaft voor een goede prijs maar bij het zien van het beeld in het donker was dit een teleurstelling. Zwart is gewoon niet zwart, er zit als het ware een soort blauwe gloed over het beeld. Dit komt door het type paneel wat er geberuikt wordt (IPS). TV terug gestuurd en een Samsung 49KU7000 aangeschaft. Vergeleken met de Philips is dit qua beeld al velen stappen vooruit, en hier was zwart ook echt zwart (VA Paneel) Uiteindelijk hebben we ook deze terug gestuurd omdat we toch een iets groter beeld wilden hebben. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de UE55MU7000. Het beeld ziet er goed uit. Geluid voor een TV met deze dikte is prima in orde, wij gebruiken er wel een soundbar op omdat we meer bass willen. De smarthub (Tizen OS) werkt snel en makkelijk, alleen krijg ik de spraakbesturing niet op nederlands. (Update?). Al met al een prima TV!

Pluspunten

  • Super beeld.
  • Geluid (gezien de dikte).
  • Bediening
  • Smarthub

Minpunten

  • Netsnoer mag wel wat langer
  • Spraakbesturing krijg ik niet op nederlands.
  • Beschikbare (gratis) games

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yasmin 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Haar scherp groot beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ivm. onze verhuizing wilde we een grotere tv voor in de woonkamer.
Omdat onze voorkeur uitging naar Samsung viel ons oog op deze tv.
Ultra HD, groot, mooi geluid, onwijs helder beeld.
We zijn onwijs positief over deze televisie. Hij is haarscherp, groot beeld en goed geluid. het is net alsof we in ons Eigen thuis bioscoop hebben!

Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Goed en hard geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 20-06-2017
  • Product paar weken in bezit

perfecte mooie grote 55" tv

Algemene score

9,0
mooi scherp, mooie kleuren en perfect geluid en installatie is heel makkelijk met een extern connect box dus geen irritante draden die langs de achterkant lopen en door een staande poot.

Pluspunten

  • prijs/ kwaliteit
  • makkelijke installatie
  • perfect geluid/beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1975Richard 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi design

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken van de tv valt als eerste op dat het een uiterst platte tv is, de montage van de voetjes is heel makkelijk, en omdat je ze op 2 plekken kan monteren is het ook zo dat de tv op een wat minder lang kastje kan staan.
Het design van de tv is mooi, het beeld is haarscherp, het geluid is fantastisch.
De tv staat binnen 10 minuten en door het handige kastje kunnen de hdmikabels mooi bij elkaar gezet worden, zodat als er nog meer kabels later bij zouden komen, je niet de tv hoeft te verplaatsen.
De afstandsbediening is mooi,l igt goed in de hand, maar het aantal knopjes is erg beperkt.
Het systeem werkt simpel en is ook voor jongere kinderen makkelijk te bedienen.
Het scherm kun je op verschillende scherptes zetten, want teveel scherpte geeft naar mijn idee het filmgevoel een minder kijkgenot.
Het scherm is voor onze woonkamer net groot genoeg, dat het beeld niet helemaal tot aan de rand doorloopt maakt de tv net iets luxer voor mijn gevoel.
De tv is echt heel plat, wat ten goede komt om als je een wat minder diep kastje zou hebben.
Al met al een goede tv, een goede investering zeker als je van fims houdt.

Pluspunten

  • design
  • plat
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super blije klant 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

super mooi beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldig mooi beeld, helder en duidelijk, het lijkt net if je er zelf bij bent!
lekker geluid en fijne compacte afstandbediening, ook is de all-in box een uitkomst!
en vooral erg fijn dat je de kabels mooi kan wegwerken in het voetje, super aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews