Samsung UE55MU7000 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,48 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mick 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de TV. Mooi beeld en er komt super geluid uit met een mooie bass. Heldere kleuren en goeie kwaliteit. Heel blij mee! De snoeren kunnen worden weggewerkt in de poot

Pluspunten

  • Geen snoeren
  • Helder beeld
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jim 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld en gebruikersvriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een geweldig toestel dat ik zeker kan aanraden. Prachtig beeld en zeer gebruikersvriendelijk. Er zit een apart kastje (hub) bij voor het aansluiten van apparatuur (via o.a. HDMI), erg gemakkelijk.

De afstandbediening vind ik voortreffelijk. Geen toeters en bellen, maar wel gelijk duidelijk hoe alles (gemakkelijk) bediend kan worden. Er zit zelfs een knop op om via spraak opdrachten te geven. Supergemakkelijk.

Het enig ongemak dat ik ondervond was de aansluiting van mijn surround set. Via HDMI (AVR) lukte dit niet. Toen ik de handleiding erbij pakte kwam ik erachter dat deze wel ontzettend lui geschreven was. De uitleg hierin is echt ongelooflijk summier. Uiteindelijk maar een optische kabel gekocht voor het geluid, maar deze was zeker niet goedkoop.

Pluspunten

  • Kwaliteit beeld
  • Bedieningsgemak / Afstandsbediening
  • Spraakbediening
  • Hub voor aansluitingen

Minpunten

  • Handleidingen veel en veel te summier
  • Optische kabel nodig voor geluidsaansluiting
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
supercop19731973 24-03-2018

wat is de afstand tussen de pootjes onder de TV indien deze in de buitenste gaten zitten?

Reageer

Manon 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige tv, superscherp beeld, handige simpele afstandbediening, goed geluid!
Makkelijk hanteerbaar.
Goede aankoop!

Pluspunten

  • Simpele handige afstandbediening
  • Duidelijk handleiding
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce Kleine 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, super beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 2 dagen deze tv in huis.
Hij is erg gebruiksvriendelijk en super beeld kwaliteit.
Kortom een super aanschaf

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot scherm
  • Super beeld kwaliteit
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curasan 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, super TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie strakke vormgeving met dunne rand. Super platte TV, geweldig mooi en haarscherp beeld met levensechte kleuren. Super simpel op te zetten, binnen 15 minuten gedaan icm Ziggo tv box. Afstandsbediening van Samsung laat je ook de Ziggo box bedienen als je wilt. Prima geluid. En zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Installatiegemak
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Ergonomische afstandsbediening

Minpunten

  • Nog geen ontdekt
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clay 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige televisie dat goed werkt met externe apparaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afstandsbediening werkt perfect en het werkt (na installatie) ook op mijn KPN-digitale-televisie-kast. Helaas moet ik nog wel twee afstandsbedieningen gebruiken om bijvoorbeeld de KPN-kastje aan te zetten.

Ik vind de volume- en kanaalknop van de afstandsbediening een beetje kwetsbaar aanvoelen. Ik ben benieuwd hoe lang deze het vol gaan houden.

Het geluid is echt geweldig. Het geluid klink zuiver en er is een goede bass aanwezig. Helaas is er geen Jack aansluiting om externe speakers aan te sluiten. Dat is wel op te lossen met apparaten die je dan weer extra moet aanschaffen.

Super handig dat ik met de smartview app de tv uit kan zetten! Aanzetten met de app kan dan weer niet.

De tv is voor mij wel iets te groot. Ik zit 3 meter van de tv af. Ik moet helaas op zoek gaan naar een andere. Laat je niet misleiden door verkopers die zeggen dat de tv groot genoeg is. Test de tv qua grootte eerste uit!

4K filmpjes zijn geweldig! Helaas is tv nog niet 4K.

Pluspunten

  • Afstandedining werk op KPN kast en anders om
  • Scherp en helder beeld op 4K
  • Heldere geluid met bass
  • One connection
  • Mooie metalen randen

Minpunten

  • Geen Jack aansluiting
  • Niet snel kunnen switchen tussen HDMI ingangen
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RIA 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede reviews, daarom ook in de winkel gaan kijken. diverse winkels aangegeven dat samsung het gebruiksvriendelijkst is. naast beeld, dat goed is, is dat ook een belangrijk onderdeel. installatie ging idd erg gemakkelijk en vanzelf. gebruik afstandsbediening op verschillende apparaten mogelijk, maar daar is het nog wel wat zoeken.
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
marcel2112 24-02-2018

Zit er ook een normale afstandsbediening bij of alleen die sobere met een paar toetsen?

Reageer

Wouter 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super TV, goed scherm, mooie kleuren. Het geluid is ook verrassend goed. Ook het smart gedeelte is erg makkelijk te bedienen met de mooie afstandsbediening.

Pluspunten

  • Beeld
  • Dunne rand
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mick 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima televisie met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over de televisie. Goed geluid, mooi diep zwart, prima 100 hertz i.c.m. (snelle) bewegingen, strak vormgegeven (ook de achterkant) en handige aansluiting met de One Connect Box en leuke simpele afstandsbediening - maar voor mij iets te minimalistisch en daarom niet in gebruik. Gebruik wel niet de standaard instellingen maar speel er even mee. KPN afstandsbediening werkt voor zowel tv als decoder. Bijna alle bekende apps zijn beschikbaar: Spotify, Netflix, YouTube en NPO/Uitzending Gemist.

Pluspunten

  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Afstandsbediening Samsung
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige televisie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige televisie, kwaliteit is echt premium, super strak design en eenvoudige en snelle bediening. Ook het geluid wat uit de televisie is top en veel meer dan je zoou verwachten. Kortom deze televisie is zijn geld dubbel en dwars waard!

Pluspunten

  • Design
  • Kleur weergave
  • Geluid
  • eenvoudige less is more afstandsbediening

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob B. 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte 4k tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tv sloot het beste aan bij al mijn wensen.
Geweldig beeldscherm, en zeker niet te groot, ook het geluid valt me zeker niet tegen.
Of wel, een super televisie, voor een super prijs.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • beeld resolutie
  • makkelijk menu
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • scherpe prijs
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 25-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Premium UHD LED-TV UE55MU7000

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een paar weken in bezit, het beeld is echt prachtig en geniet er elke dag van. Installatie was zeer eenvoudig. Ook de bevestiging van de poten is geweldig, gewoon er in schuiven en klaar, geen schroeven nodig.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Installatie
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos & Tilly 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Platte tv met prachtig mooi scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het een mooie zeer platte televisie met een groot scherp beeldscherm. Wij gingen van een 40" scherm naar 55". Het was maar heel even wennen en wij willen nu niet meer anders.

Pluspunten

  • Mooi groot en scherp beeld
  • Start snel op
  • Kastje voor aansluitingen en 1 snoer naar tv

Minpunten

  • Onze oude externe schijf niet meer te koppelen
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Koen Aafjes 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot, stijlvol, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stijlvol, goede prijs en kwaliteitverhouding, makkelijk aan te sluiten, binnen vijf minuten was alles klaar,, super.
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Super groot scherm, super strak beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu 1 week in bezit. Wat een beleving. Ondanks dat ik nog geen officieel 4K beeld heb gezien is zelfs HD kwaliteit super scherp op deze TV. Ook snelle beelden worden goed verwerkt.
Enige minpuntje is de optische uitgang die aan de zijkant zit van de connectbox. Daardoor oogt deze veel minder strak.

Pluspunten

  • Beeld
  • Snelheid bediening

Minpunten

  • Optische uitgang aan de zijkant van de Connectbox
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDijkstra 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een aanrader deze televisie. De kleuren zijn ontzettend mooi, zwart is zwart en het is net of je in het stadion zit. Bij het kijken naar sport, met name voetbal is het beeld echt super helder en het beeld beweegt goed mee met de wedstrijd, geen haperingen. Het heeft een heel mooi design waardoor het in iedere huiskamer past, weinig randen eromheen.

Pluspunten

  • helder beeld
  • mooie kleuren
  • mooi design

Minpunten

  • zilveren rand aan de onderkant
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GW 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gisteren gekocht, direct aangesloten, starten gaat vanzelf en snel doordat de tv je eenvoudig en intuïtief de stappen laat doorlopen. TV reageert super snel, geen wachttijd. Mooi minimalistisch design afstandsbediening. Prachtig ontwerp tv, zeer smalle alu randen. Werkt allemaal heel goed. Beeld is subliem met weinig reflectie van beeldscherm. Veel minder dan vorige model dat als een glasplaat/spiegel werkte.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • design tv
  • afstandsbediening

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mollie 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze TV gekozen vanwege het grote formaat en de haarscherpe beeldkwaliteit. We zijn al maanden opzoek naar een TV die aan onze eisen voldoet. Maar deze was de enige met 100Hz en ook nog eens levendige kleuren. Ook is hij van alle moderne technieken voorzien zoals spraakherkenning en mooi weggewerkte kabel gootjes.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • 100Hz
  • Levendige kleuren

Minpunten

  • Staat een beetje wiebelig op de pootjes.
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AP 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een top tv! Installeren gaat super makkelijk, vervolgens verbaasd door de heldere kleuren, wat een fantastisch scherp beeld! Ideaal is ook dat alle apparaten direct herkend worden. Netflix opstarten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Heldere kleuren
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Niets
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Splint 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prachtige TV

Algemene score

9,0
Deze Samsung TV is precies wat ik in huis hoopte te halen. De beeldkwaliteit is superstrak dankzij 4K UltraHD en 100 hertz. Het is onze eerste ervaring met 4K en we kunnen ons niet meer voorstellen om TV te kijken in een mindere kwaliteit. Kwaliteit wenst snel ;)
Het geluid van de speakers is prima voor TV, maar het kan beter. Samsung zou zich hier echt mee kunnen onderscheiden, maar het blijft bij 'prima'. Een soundbard met subwoofer doet wonderen bij het kijken van een serie of een film. Als je deze TV combineert met een extra geluidssysteem, dan heb je een practhtige combinatie.
Het design is precies wat we verwacht hadden; superstrak en van een hoge kwaliteit.
al met al is dit een TV waar wij ernom blij mee zijn. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geluid is prima, maar zou beter kunnen
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews