Samsung UE55MU7000 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,48 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mick 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de TV. Mooi beeld en er komt super geluid uit met een mooie bass. Heldere kleuren en goeie kwaliteit. Heel blij mee! De snoeren kunnen worden weggewerkt in de poot

Pluspunten

  • Geen snoeren
  • Helder beeld
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jim 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld en gebruikersvriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een geweldig toestel dat ik zeker kan aanraden. Prachtig beeld en zeer gebruikersvriendelijk. Er zit een apart kastje (hub) bij voor het aansluiten van apparatuur (via o.a. HDMI), erg gemakkelijk.

De afstandbediening vind ik voortreffelijk. Geen toeters en bellen, maar wel gelijk duidelijk hoe alles (gemakkelijk) bediend kan worden. Er zit zelfs een knop op om via spraak opdrachten te geven. Supergemakkelijk.

Het enig ongemak dat ik ondervond was de aansluiting van mijn surround set. Via HDMI (AVR) lukte dit niet. Toen ik de handleiding erbij pakte kwam ik erachter dat deze wel ontzettend lui geschreven was. De uitleg hierin is echt ongelooflijk summier. Uiteindelijk maar een optische kabel gekocht voor het geluid, maar deze was zeker niet goedkoop.

Pluspunten

  • Kwaliteit beeld
  • Bedieningsgemak / Afstandsbediening
  • Spraakbediening
  • Hub voor aansluitingen

Minpunten

  • Handleidingen veel en veel te summier
  • Optische kabel nodig voor geluidsaansluiting
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
supercop19731973 24-03-2018

wat is de afstand tussen de pootjes onder de TV indien deze in de buitenste gaten zitten?

Reageer

Manon 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige tv, superscherp beeld, handige simpele afstandbediening, goed geluid!
Makkelijk hanteerbaar.
Goede aankoop!

Pluspunten

  • Simpele handige afstandbediening
  • Duidelijk handleiding
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce Kleine 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, super beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 2 dagen deze tv in huis.
Hij is erg gebruiksvriendelijk en super beeld kwaliteit.
Kortom een super aanschaf

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot scherm
  • Super beeld kwaliteit
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curasan 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, super TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie strakke vormgeving met dunne rand. Super platte TV, geweldig mooi en haarscherp beeld met levensechte kleuren. Super simpel op te zetten, binnen 15 minuten gedaan icm Ziggo tv box. Afstandsbediening van Samsung laat je ook de Ziggo box bedienen als je wilt. Prima geluid. En zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Installatiegemak
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Ergonomische afstandsbediening

Minpunten

  • Nog geen ontdekt
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clay 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige televisie dat goed werkt met externe apparaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afstandsbediening werkt perfect en het werkt (na installatie) ook op mijn KPN-digitale-televisie-kast. Helaas moet ik nog wel twee afstandsbedieningen gebruiken om bijvoorbeeld de KPN-kastje aan te zetten.

Ik vind de volume- en kanaalknop van de afstandsbediening een beetje kwetsbaar aanvoelen. Ik ben benieuwd hoe lang deze het vol gaan houden.

Het geluid is echt geweldig. Het geluid klink zuiver en er is een goede bass aanwezig. Helaas is er geen Jack aansluiting om externe speakers aan te sluiten. Dat is wel op te lossen met apparaten die je dan weer extra moet aanschaffen.

Super handig dat ik met de smartview app de tv uit kan zetten! Aanzetten met de app kan dan weer niet.

De tv is voor mij wel iets te groot. Ik zit 3 meter van de tv af. Ik moet helaas op zoek gaan naar een andere. Laat je niet misleiden door verkopers die zeggen dat de tv groot genoeg is. Test de tv qua grootte eerste uit!

4K filmpjes zijn geweldig! Helaas is tv nog niet 4K.

Pluspunten

  • Afstandedining werk op KPN kast en anders om
  • Scherp en helder beeld op 4K
  • Heldere geluid met bass
  • One connection
  • Mooie metalen randen

Minpunten

  • Geen Jack aansluiting
  • Niet snel kunnen switchen tussen HDMI ingangen
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RIA 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede reviews, daarom ook in de winkel gaan kijken. diverse winkels aangegeven dat samsung het gebruiksvriendelijkst is. naast beeld, dat goed is, is dat ook een belangrijk onderdeel. installatie ging idd erg gemakkelijk en vanzelf. gebruik afstandsbediening op verschillende apparaten mogelijk, maar daar is het nog wel wat zoeken.
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
marcel2112 24-02-2018

Zit er ook een normale afstandsbediening bij of alleen die sobere met een paar toetsen?

Reageer

Wouter 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super TV, goed scherm, mooie kleuren. Het geluid is ook verrassend goed. Ook het smart gedeelte is erg makkelijk te bedienen met de mooie afstandsbediening.

Pluspunten

  • Beeld
  • Dunne rand
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mick 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima televisie met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over de televisie. Goed geluid, mooi diep zwart, prima 100 hertz i.c.m. (snelle) bewegingen, strak vormgegeven (ook de achterkant) en handige aansluiting met de One Connect Box en leuke simpele afstandsbediening - maar voor mij iets te minimalistisch en daarom niet in gebruik. Gebruik wel niet de standaard instellingen maar speel er even mee. KPN afstandsbediening werkt voor zowel tv als decoder. Bijna alle bekende apps zijn beschikbaar: Spotify, Netflix, YouTube en NPO/Uitzending Gemist.

Pluspunten

  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Afstandsbediening Samsung
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige televisie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige televisie, kwaliteit is echt premium, super strak design en eenvoudige en snelle bediening. Ook het geluid wat uit de televisie is top en veel meer dan je zoou verwachten. Kortom deze televisie is zijn geld dubbel en dwars waard!

Pluspunten

  • Design
  • Kleur weergave
  • Geluid
  • eenvoudige less is more afstandsbediening

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob B. 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte 4k tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tv sloot het beste aan bij al mijn wensen.
Geweldig beeldscherm, en zeker niet te groot, ook het geluid valt me zeker niet tegen.
Of wel, een super televisie, voor een super prijs.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • beeld resolutie
  • makkelijk menu
  • goed geluid
  • mooie vormgeving
  • scherpe prijs
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 25-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Premium UHD LED-TV UE55MU7000

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een paar weken in bezit, het beeld is echt prachtig en geniet er elke dag van. Installatie was zeer eenvoudig. Ook de bevestiging van de poten is geweldig, gewoon er in schuiven en klaar, geen schroeven nodig.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Installatie
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jerry 01-12-2017

Een zeer compleet smart tv

Algemene score

10,0
Heb de tv gekocht nu al ruim een maand geleden en ben er zeer tevreden mee.
De enige minpunt die ik kan verzinnen is de beperkte kijk hoek.
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sven 28-11-2017

Haarscherp beeld

Algemene score

10,0
Deze tv pas een paar dagen in huis. Het beeld is haarscherp en het geluid wat eraf komt is ook van goede kwaliteit. Dit is zeker een aanrader om te kopen!
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Thomas 28-11-2017

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Gezien de door aangeschafte door Samsung geproduceerde modellen kan ik aangeven dat deze uitstekend bevallen! Met name de televisie zorgt voor een prachtig design in mijn woning. Bedankt voor alle toestellen.
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Orlando 28-11-2017

Geweldige mooie kleuren en scherpte

Algemene score

10,0
Eigenlijk heb ik bijna geen minpunten voor deze TV.
Alleen als je er te schuin voor zit dat worden de kleuren iets flets, maar recht van voren is het ECHT heel mooi van kleur en scherp
Wat een verschil in beeld vergeleken bij de Plasma die ik had.
Geluid is ook super voor zo een een platte TV!
De afstandsbediening werkt vanzelfsprekend ondanks de weinige knoppen, heerlijk hoe minder knoppen hoe beter.
Tv werkt prima met de Ziggo decoder.
Ook de verbinding van de optische kabel naar de Soundbar werkt uitstekend.
Een van de mooiste oplossingen bij deze TV-serie is de One Connect kast, sluit ieder apparaat makkelijk aan via HDMI (4x), USB (2x), etc.
Zo heb je niet een bundel aansluitingen naar je TV toe!
De USB herkenning van een usb-stick of hdd is snel en makkelijk, alles wordt snel weergegeven..
Het is gewoon een genot om tv te kijken :-)
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nico 27-11-2017

Goede TV , Kwaliteit wat je gewend bent van SAMSUNG

Algemene score

8,0
Na de overstap naar een 4K TV heb ik eerst een ander merk tv thuis gehad waarbij ik na 2 dagen niet tevreden was.

Al mijn vorige TV's van samsung gehad en nu weer overgestapt naar het vertrouwde merk en daarbij geen spijt gehad.

Plaatje van een TV , doet wat het moet doen.
Alles is simpel in te stellen en de kleuren / beeld zijn echt geweldig!
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nico 27-11-2017

Goede TV , Kwaliteit wat je gewend bent van SAMSUNG

Algemene score

8,0
Na de overstap naar een 4K TV heb ik eerst een ander merk tv thuis gehad waarbij ik na 2 dagen niet tevreden was.

Al mijn vorige TV's van samsung gehad en nu weer overgestapt naar het vertrouwde merk en daarbij geen spijt gehad.

Plaatje van een TV , doet wat het moet doen.
Alles is simpel in te stellen en de kleuren / beeld zijn echt geweldig!
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Remco 27-11-2017

Mooie Upgrade

Algemene score

10,0
Ik heb deze tv net een paar dagen in gebruik maar wat een upgrade ten op zichte van mijn oude tv zeg.
Prima beeld, helaas is reguliere tv nog geen 4k, maar bij netflix kan je eruithalen wat erin zit.
Ik had er gelijk een soundbar bij gekocht maar dat was eigenlijk niet echt nodig het geluid van de televisie zelf verbaasde mij ook wel wat.

Enige nadeel voor mij is dat ik af en toe een beetje verdwaal in de instellingen van de tv.
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wallie 07-11-2017

Top TV

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs deze tv aangeschaft , wat een wereld van verschil in beeld en geluid.
het is gewoon een genot om tv te kijken :)
Geschreven voor: Samsung UE55MU7000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews