Samsung UE55MU7070 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,48 cm dikte
Schermgrootte
55 inch.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Leeflang 11-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Samsung legt de lat hoog voor de concurrentie! Scherp beeld met heldere kleuren. Super handig in bedienen via de smart hub van meerdere aangesloten apparaten via één afstandsbediening.

Pluspunten

  • kleuren
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • geluid

Minpunten

  • nog geen gevonde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan1982 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Superscherp scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vandaag geleverd door PlatteTV.nl, dit ter vervanging van een 10 jaar oude TV. Wat een beeld ervaring heeft deze TV. Ook de smartTV bied uitkomst scheel weer een aantal apparaten aansluiten en scheelt zeker een boel extra afstandsbedieningen. Wat ook super is dat de KPN ontvangen te bedienen is met de afstandsbediening van de TV.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Smart TV
  • KPN ontvanger te bedienen met remote van de TV
  • Netflix en you tube laden snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GRR 26-07-2017 Product paar weken in bezit

SAMSUNG UE55MU7070L

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een top TV met een scherp en mooi beeld. Gekocht bij EP STEVENS in 'SGravezande met de juiste service! Tv's worden bezorgd, opgehangen en geïnstalleerd. Ik beveel aan om een SAMSUNG soundbar bij de 'hoofd' televisie aan te schaffen om een geweldige ervaring compleet te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 23-07-2017 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving, Super plat, zeer scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung is toch de standaard ophef gebied van UHD tv s
Super scherp beeld, mooie vormgeving en eenvoudige en logische bediening

Pluspunten

  • Scherp
  • Helder

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AtV 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze tv nu een week en zijn erg blij met onze aankoop. Zowel het design als de afwerking is van hoge kwaliteit: alle snoeren zijn bijvoorbeeld onzichtbaar weggewerkt (lopen via een gootje in de achterkant door een van de pootjes buiten zicht) en ook een afstandsbediening heeft een mooi (en niet standaard) design. De interface is ook erg gebruiksvriendelijk. Tot slot is het 4K-scherm prachtig: het heeft mooie kleuren en een goed contrast.

Pluspunten

  • Design
  • Afwerking
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Minpunten

  • Het snoer voor de stroom is wat kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xander 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig scherpe tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
TV met mooi design. Minimale omlijsting met een prachtig scherp beeld. Installatie was zeer eenvoudig. Kabels netjes weg te werken doordat alle randapparatuur aangesloten wordt op de connect-box, welke 2 meter van de tv gelegd kan worden. Helaas kan er geen oudere apparatuur op aangesloten worden, bv stereo met tulp-aansluiting.

Pluspunten

  • Design
  • Scherp beeld
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Geen tulp-aansluiting

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Falco 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

top TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik was op zoek naar een TV met een goede prijs kwaliteit verhouding en dat heb ik in de TV gevonden:). de kwaliteit van het product is geweldig en het beeld is super scherp. ik ben zeer tevreden met mijn keuze voor deze TV.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • (nog) niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mehmet Yilmaz 13-07-2017 Product paar weken in bezit

Super tv

Algemene score

10,0
Ik vind dat het beeld heel scherp is, het is leuk om er na te kijken. Het is een mooie tv ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jogum 11-07-2017 Product paar weken in bezit

Briljant scherm en zeer solide!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi groot beeld, uiteraard. Dat verwacht je vooraf en dat mag je ook verwachten! Maar de tv is vooral bizar snel, uitgebreid en kinderlijk eenvoudig te bedienen en in te stellen. Echt een genot dat dit zo simpel kan, terwijl er zoveel goede toepassingen op zitten.

Waar ik ook echt van geniet is de afstandsbediening! Bizar hoe eenvoudig en doeltreffend. Weg van de 3 tot 4 verschillende afstandsbedieningen. Nee, gewoon eentje. Die ook nog eens lekker klein en van aluminium is. Oerdegelijk!

Tot slot: het geluid. Normaal verwacht je hier niets van bij een LED-tv. Maar in dit geval zit er gewoon een goed geluid in. Echt een verrassing!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Geluid

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RD 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig natuurlijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie tv voor een mooie prijs, bediening is fantastisch met een Multi controller afstandsbediening.
Waar wij voor gekozen hebben is dat dit model op 2 pootjes staat zodat je er makkelijker een dvd speler en kpn box onder plaatst.

Pluspunten

  • Mooi natuurlijk beeld
  • constuctie (pootjes)
  • gemakkelijk met samsung telefoon te koppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hen van Gils 01-07-2017

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima helder scherm, prachtige afstandsbediening, mooie dunne rand en pootjes en het zwart ( en niet in RVS).
Regen een heel redelijke prijs. Ben er blij mee!

Pluspunten

  • zwarte dunne rand
  • afstandsbediening
  • mooi weggewerkte kabels

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peep 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

TOP TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
TV met zeer goed beeld en geluid met zeer veel interactieve opties...een echte aanrader voor de echte liefhebber van beeld en geluid

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Interactieve balk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melisa en Oktay 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Extreem scherpe beeldkwaliteit, super mooie design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na vele tv's te hebben vergeleken in de zelfde prijscategorie steekt deze samsung TV er met kop en schouders er boven uit. De afstandsbediening is heel handig in gebruik, niet meer 1000 knopjes waar je niets aan hebt. Ook is de 1 connection box eindelijk de oplossing om niet steeds de tv naar voren hoeven te schuiven om een kabel aan te sluiten. Niet meer verder zoeken dus!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Scherpte
  • Kleuren
  • Dun

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob V 18-06-2017 Product paar weken in bezit

Prachtig helfder beeld

Algemene score

9,0
Wat een fantastische aankoop. De wijze van advisering door Hi-Fi Klubben heeft mij gebracht tot deze aankoop. Ik ben zeer tevreden over dit product !

Pluspunten

  • Helderheid
  • Details
  • Energieverbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FEN 13-06-2017 Product paar weken in bezit

Samsung TV

Algemene score

9,0
Een geweldig goede TV voor die prijs, met alle opties die je maar kan wensen. Goed beeld, mooi formaat en een prachtig design.
Een aanrader voor iemand die een TV zoekt met deze mogelijkheden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Alle gewenste opties
  • Mooi beeld
  • goede kleurweergave

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Hurk 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig scherm, gemakkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag aangeschaft en de eerste indruk is prima! Prachtig design en gemakkelijke aansluitmogelijkheden via de one connect box. Het geluid loopt via de, eveneens van samsung afkomstige, soundbar. De plus- en minpunten zal t.z.t. toevoegen. Het geluid dat via de tv komt is voor een platte tv zeker niet slecht. Het tizen besturingsysteem moet ik me nog eigen maken daar ik daar geen ervaring mee heb.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Moorsel 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie, minimalistisch vormgegeven toestel. De beeldkwaliteit is zichtbaar beter dan van mijn vorige 4K TV. Met name het contrast is opvallend goed en HDR voegt ook echt iets toe.
De afstandsbediening is net zo minimalistisch als de TV en werkt goed i.c.m. mijn KPN interactieve TV box, mijn DENON receiver en de PlayStation. Ik kan nu alle apparaten met 1 afstandsbediening bedienen. Deze bediening is heel even wennen, maar werkt soepel en snel.
De kabels kun je netjes wegwerken via de voet wanneer je deze niet aan de muur hangt, wat bij mij ook het geval is.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit!
  • Afstandsbediening
  • Vormgeving

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Odijk 06-06-2017 Product paar weken in bezit

Strak, helder en mooi beeld, oog voor detail. Top!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie tv met een makkelijke bediening. Prachtig beeld. Het is een tv waar gelet is op details, een strakke afwerking, alle draden netjes weggewerkt. Een echte aanrader in prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Snelle processor
  • Eén kabel naar tv
  • Alles netjes weggewerkt

Minpunten

  • Problemen met horizon van Ziggo
  • Jammer dat nog alles in 4K uitgezonden wordt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Verweij 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie tv voor goede prijs

Algemene score

9,0
Deze tv na veel onderzoek gekozen ivm de prijs en kwaliteitverhouding.
Een 10 bit paneel en 200 hertz. Ook het volume voldoet aan de verwachting. De tv is binnen 10 minuten gebruiksklaar.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • 10 bit paneel
  • Geluid
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

top tv, niet verder zoeken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gezien het aanschafbedrag de beste keuze in dit segment. Vooral het besturingssysteem is gebruiksvriendelijk. Daarnaast top afstandbediening, welke tevens de KPN box direct kan aansturen. Beeldkwaliteit subliem!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews