Samsung UE65MU7070 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,47 cm dikte
Schermgrootte
65 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Navin 07-08-2017 Product paar weken in bezit

Perfect scherm, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede tv met prachtig beeldkwaliteit. Heldere kleuren, geluid is boven verwachting, tv gaat snel aan/uit en reageert snel op de apps. Tot nu toe nog geen minpunten ontdekt.

Pluspunten

  • Heel plat scherm
  • Start snel op
  • Heldere kleuren
  • Geluid boven verwachting

Minpunten

  • Voice activation reageert alleen op Engels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 06-08-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Samsung 65 inch heeft een prima beeld, Elke film komt scherp en kleurrijk over. Super blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Groot Scherm
  • Scherp Beeld

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung UE65MU7070 hangt als een pareltje in de woonkamer. Wat een lekker groot scherm, en de kleuren spatten ervan af. Geweldig!

Pluspunten

  • Groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SG 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

SAMSUNG UE65MU7070 (Samsung blijft nummer 1)

Algemene score

10,0
Tv die overeenkomt met de beschrijvingen. Met behulp en advies van Platte TV heb ik een Samsung 65 inch tv besteld. Samsung kiest voor een afwijkende schermverhouding, wat ons in de praktijk niet in de weg zit en prettig is vooral. De tv heeft een super beeldkwaliteit. Daarnaast is het installeren eenvoudig.
Kabels e.d. kunnen makkelijk weggewerkt worden. ZEKER een AANRADER.

De prijs is aan de hoge kant, maar voor dat geld heb je wel een luxueus en zeer compleet toestel. Als laatst mijn advies om niet bij leveranciers te bestellen waar het erg goedkoop is, daar worden import modellen verkocht. Je kunt dit meestal controleren door te kijken of er een cashback actie aanwezig is. Let op mensen, heb later geen spijt.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving

Minpunten

  • Bestaat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 02-08-2017 Product paar weken in bezit

4K Geweldige resolutie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede resolutie, makkelijk om de kabels weg te werken uit het zicht, enkel UTP kabel verloopt niet via One Connect. Verder zeer strakke TV! Remote is even wennen maar wel zeer strak en uiteindelijk went het snel.

Pluspunten

  • 4K Resolutie
  • Design

Minpunten

  • UTP Kabel niet via One Connect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edje P. 01-08-2017 Product paar weken in bezit

Een heel groot beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie TV met duidelijk beeld. Voor ons is het een hele vooruit gang, wij hadden nog een ouderwetse TV met beeldbuis ;-). Met de afstandsbediening ben ik nog aan het zoeken waar ik alles kan vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wen 28-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super televisie

Algemene score

10,0
Ben heel blij met mijn aankoop! het beeld is heel mooi, het geluid vind ik persoonlijk ook heel goed. ik heb geen op of aanmerking het is gewoon een super mooie televisie.

Pluspunten

  • beeld
  • goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UE65MU7070 25-06-2017 Product paar weken in bezit

Haarscherp beeld met zo,n grootbeeld van 165 cm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
bijzonder mooi kleuren beeld
wit is wit en zwart is zwart
zelfs op 10 cm. afstand nog haarscherp beeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fanatstisch scherm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig scherm, super plat & perfect ook voor afspelen van presentaties.
Juist door de hub kun je nu al kabels aansluiten op de grond. Ideaal dus ismen tv lift.

Pluspunten

  • Super dun
  • Smart Hub
  • Waanzinnige beeldkwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joey 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Groot en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product wat makkelijk te bedienen is. Wij hebben hem tegen de muur geplaatst dan ziet die er nog indrukwekkender uit!

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Super helder Beeld
  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer