Samsung UE40MU6470 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,42 cm dikte
Schermgrootte
40,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung UE40MU6470 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WdK 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

UE40UM6470SXXN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

8,0
Deze televisie mede aangeschaft vanwege de ingebouwde satelliet tuner (DVB-S2).
Voor satelliet ontvangst met Canal Digitaal is een CI+ module nodig (b.v. M7 v3.5).
Ook belangrijk is dat je een Benelux model hebt (hiervoor staat SXXN in het type).
Satelliet ontvangst werkt prima met 4 LNB's en een DiSeq-switch, vrij in te delen.
De kanalen zijn eenvoudig te sorteren en bij elkaar te zetten in een favorieten map.
De installatie en de bediening van deze televisie is echt verbazingwekkend eenvoudig.
De standaard en de te installeren Apps zijn erg handig, zoals RTL XL, Spotify, TuneIn, Videoland.
Voor bediening van internet een (goedkoop) Bluetooth toetsenbord en een draadloze USB muis gekoppeld.
Ook timeshift, opnames, en TV gids werken prima. Voor opnemen en timeshift is een USB stick of USB HDD nodig. Bij mij werkt nu een USB stick 32GB prima.
Wat wel wat tijd vraagt is het optimaal afstellen van de beeldinstellingen.
Opvallend is dat de kleuren feller overkomen als je recht voor de TV zit, maar dit effect is kleiner als de kleurinstelling wat lager is. Verder prima beeldkwaliteit.
Spraakbediening is Engels talig en dit werkt. Kan misschien handig zijn voor sommige gebruikers.
De afstandsbediening van de TV krijg ik helaas niet gekoppeld met mijn Sonos Playbar.
Helemaal uitzetten van de TV gaat niet, blijft altijd in standby.
Geluidskwaliteit is voor mij vanwege gebruik Sonos niet belangrijk.
Prima TV gezien de mogelijkheden t.o.v. de prijs.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie en bediening
  • Werking en installatie satelliet ontvangst
  • Handige Apps

Minpunten

  • Kijkhoek heeft invloed op kleur
  • Niet uit te zetten, alleen standby
  • Afst.bed. (nog) niet te koppelen met Sonos Playbar

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
W 03-11-2017

Even een aanpassing, de afstandsbediening is wel werkend te maken met de Sonos Playbar.
Via Bron-universele afst.bed-Nieuw apparaat-Thuisbioscoop-Sonos (intypen+OK)-Play (intypen+OK)-PBUSBLK (of zoiets aankiezen+OK)-Optische uitgang-Klaar!!!

Reageer

F.Giesbers 03-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aankoop tv.Samsung UE40MU6470

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

10,0
Ik heb deze televisie 6 maanden in gebruik, het is nog steeds een geweldig toestel duidelijk beeld geluid en aansluit mogelijkheden ruim voldoende. Ook smart (b.v. yu tupe netflix) werkt uitstekend hierop. dus ik kan deze tv aan iedereen van harte aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie smart tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

8,0
Mooie smart tv een heel helder beeld en een degelijke afwerking van metaal en geen plastieke rommel.

Pluspunten

  • strak uiterlijk
  • helder beeld
  • makkelijke afstandsbediening
  • prima prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bekhuis 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte tv goed beeld en mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

10,0
Mooie tv met verschillende apps mijn moeder kan er kerk tv meekijken super . Gekocht bij Expert Tubbergen goede service en mooie prijs.

Pluspunten

  • duidelijk beeld

Minpunten

  • afstand bediening is niet wat voor oudere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prindle 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een complete TV met alle mogelijke opties en het product voldoet perfect. Zeer eenvoudige bediening en makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Beeld
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • GEluid

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F.Giesbers 13-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aankoop tv.Samsung UE40MU6470

Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht, omdat mijn oude tv (Philips) na 9 jaar gebruik op was.
Na enkele tv's bekeken te hebben bij Expert in Cuijk vond ik deze de mooiste
vanwege de vormgeving en zeer goede beeld kwaliteit,.

Pluspunten

  • Zeer goed beeld
  • zeer makkelijke bediening en mogelijkheden
  • Ik heb er een geluidinstalatie toe gevoegd (Sony)

Minpunten

  • Geen scart aansluiting
  • blijft op standby

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenie 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld en mooie kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

8,0
Mooi strak toestel, super dun en geweldig scherp beeld. Het geluid is zoals je van een tv gewend was, dus niet super maar mischien koop ik daar nog een soundbar voor. Ik had eigenlijk de UE40MU6400 besteld maar kreeg de 6470. Blijkbaar zijn beide toestellen gelijk. oap het toestel zit geen aan/uitknop. Dit gaat via de afstandbediening waardoor tv altijd op standby staat. Dit laatste vind ik een minpunt. Verder toptoestel.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • dun en strak model

Minpunten

  • geen aan/uitknop op toestel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bert200660 08-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi tv toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE40MU6470

Algemene score

9,0
Wat een geweldig toestel is dit een mooi geweldig scherp beeld de hub smart doet ook wat het moet doen alleen het geluid dat is wat minder maar ik heb er een soundbar bij gekocht van Samsung en dan komt het geluid beter tot zijn recht.
Top toestel

Pluspunten

  • Mooi beels
  • Smart funcies

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer