Samsung UE49MU7070 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,53 cm dikte
Schermgrootte
49 inch.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon 09-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design, schitterend beeld en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staat prachtig aan de wand. Ook van dichtbij, 2,5 meter prettig scherp beeld. Kost wat tijd, maar naar het instellen van expertinstellingen zeer goede weergave van kleur, contrast en scherpte. Smartfuncties zijn gewoonweg goed. Connectiebox is prettig in gebruik icm receiver.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Smartfuncties (oa netflix SUHD)
  • Design

Minpunten

  • Geen gevonden tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
thijs 17-09-2017

Beste Leon, kunt u mij misschien uw expertinstellingen vertellen? ik heb zelf nog niks veranderd en ben erg benieuwd of ik het verschil merk..
Alvast bedankt!

groet jelle

Reageer

Ron 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Super tv met een geweldig goed en scherp beeld

Algemene score

10,0
Tv thuis beter dan verwacht een geweldig goed beeld. absoluut geen spijt van aankoop. service ook super.

Pluspunten

  • Geweldig goed beeld
  • goed standaard geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf 11-06-2017 Product paar weken in bezit

Superscherp en geweldig geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijskwaliteitverhouding. Goed geluid. Scherm is de goede grootte voor een kleine tot middelgrote huiskamer.

Pluspunten

  • Geluid
  • Beeldscherpte

Minpunten

  • Afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maarten 06-06-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch nieuw model van Samsung.
Fenomenaal beeld, strak ontwerp dat prima in je interieur past.
Bediening is zeer gemakkelijk en de bijgeleverde afstandsbediening is heel stijvol en verassend klein. Grootste verassing van deze prachtige televisie is de kwaliteit van het geluid. Klinkt vol en helder, aparte soundbar is mijn inziens niet nodig.
Kortom geweldige investering, absoluut een aanrader

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

prefecte beeld kwaliteit, stevige en fijne remote control

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met deze TV. Geeft een haarscherp beeld wat ik gewend ben van Samsung :-). Afstand bediening is eenvoudig robuust. TV is makkelijk zelf in te stellen en van alle gemakken voorzien.

Pluspunten

  • scherpbeeld
  • remote control
  • design
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jochem 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design en bijna geen extra rand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima TV, afstandbediening werkt ook met ziggo kastje. Bijna geen extra rand om het scherm. strak design

Pluspunten

  • 4K UHD
  • Geen grote rand om de TV

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon 27-05-2017 Product paar dagen in bezit

Aanschaf nieuwe TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 12 jaar nieuwe TV aangeschaft, hij moet nog geïnstalleerd worden maar ziet er vooralsnog rooskleurig uit. Voor deze serie goede TV, prijskwaliteit in orde. QLED en OLED natuurlijk mooier, maar voor ons niet betaalbaar.

Pluspunten

  • Mooie omlijsting + pootjes
  • Mooi kleurenpalet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 01-05-2017 Product paar dagen in bezit

LED TV

Algemene score

9,0
De tv ziet er heel mooi uit, met een mooi helder beeld en mooie diepe kleuren. Hij is heel vriendelijk in gebruik. Zelfs op kleine details is gelet, want de draden zijn in een pootje weggewerkt, zodat je die niet ziet.
De prijs kwaliteit is zeer acceptabel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer