Samsung UE65MU8000LXXN - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,76 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung UE65MU8000LXXN op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super TV voor een keurige prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

8,0
De TV heeft een prachtig beeld ondanks het grote formaat. Er wordt gebuikt gemaakt van een externe AV box, waarop alles aan te sluiten is en er daarna maar 1 kabel naar de TV gaat, inclusief de voedingskabel heb je dus maar 2 kabels bij de TV. Foka heeft het /02 model zonder ziggo CI ondersteuning. Maak je dus gebruik van een mediabox of van KPN, enz. dan bespaard dit je nog eens een paar honderd euro, aanrader dus!

Pluspunten

  • Super beeldkwaliteit
  • Maar 2 kabels naar je apparatuur
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • Mist uitgebreide afstandsbediening
  • Voet erg groot (diep)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amir 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

9,0
Het beeldkwaliteit is heel strak! De vormgeving en het geluid is echt een plezier om naar te luisteren en te kijken. Eindeloze mogelijkheden, weet nog lang niet alles wat deze televisie kan maar dat is echt heel netjes!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Beeldscherm wordt snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld!

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

9,0
Gisteren de Samsung UE65MU8000 binnen gekregen. Redelijk snel te installeren. Beeld is fantastisch. Geluid is redelijk goed. Afstand zitbank tot televisie is ongeveer 4,5 meter. Afstandbediening is handig, maar ik heb de televisie meteen gekoppeld aan mijn Logitech afstandbediening. Aansluiting via One connect is ook handig, houd er rekening mee dat er geen RCA (analoge geluid aansluiting) op zit.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Beeld formaat
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Grote voet

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

9,0
Het is een pracht van een tv, geweldig beeld en een perfecte vormgeving, een lust voor het oog een aanrader voor iedere woonkamer.

Pluspunten

  • Beeld
  • Vormgeving

Minpunten

  • even wennen aan afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

8,0
Samen met uhd Netflix indrukwekkend en ook gewoon HD kijken op tv ,geweldig,een aanrader.wel een beetje moeilijk om de juiste beeldinstelling te vinden

Pluspunten

  • Strak beeld

Minpunten

  • Kijkhoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.H. 21-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Waanzinnig mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

9,0
Na vervanging van onze Philips 40pfl9704 door dit toestel ging er werkelijk een nieuwe televisie wereld open. Wat een waanzinnig mooi beeld. Talloze calibratie mogelijkheden. Kortom: ben er erg blij mee. Een echte aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Outlaw99 24-02-2019

Super TV

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Nu een half jaar deze super TV in mijn bezit en ik weet echt geen nadeel op te noemen. Afstandbediening blijft wennenmaar is wel lekker compact. Na jaren van die grote dingen is het natuurlijk even wennen. Prima beeld en alle aangesloten apparaten worden probleemloos herkend. Door de vele mogelijkheden weleens een beetje zoek...maar 100% tevreden !! een update van de apps zou welkom zijn maar ik denk dat ze bij Samsung alleen maar aan de nieuwe tv's denken..(qled en beter)
(en volgens de specificaties op deze site is de tv lichter mèt voet dan zonder voet..hmmmm)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

angelo 10-10-2018

Ultra Black?

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

8,0
Ik ben met mijne UE49MU8000 tevreden, maar bij daglicht heb ik geen optimale kijkbeleving met mijne tv.
Waarom heeft de UE49MU8000 geen ULTRA BLACK zoals in de beschrijving aangeduid?
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ernst 30-01-2018

Kristalheldere tv.

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

8,0
Omdat oled nog niet uitontwikkeld is geef ik de samsung led de voorkeur.
Over 5 jaar zien we wel weer!
Gefeliciteerd samsung met deze prachtige tv.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jacques 07-01-2018

Mooi 55 inch beeld

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Na mijn samsung 46ES8000 nu overgestapt naar 55 MU8000.
Super helder beeld, goed communicatie met mijn AVR-X4000 van Denon.
Handige remote waarmee je alles van je TV + setupbox kunt bedienen.
Verbinding naar internet/browser/youtube/netflix gaat erg snel.
Geluid is misschien wat minder, maar dat boeit me niet. Gaat toch via AVR.
Koppeling met mobiel gaat heel soepel.

Mooi apparaat!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wulk 12-12-2017

Strak design

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

8,0
Mooie vormgegeven tv, heel strak en geen kabels te zien. Snel in bediening
beeld 4K HDR , superkwaliteit bij bluray.
Spijtig van de dode pixel(enkel dichtbij te zien)
Upscaling van 1080p is soms wel te zien op snel bewegende beelden.
Geluid goed, maar 5.1 surround sound wel aan te raden voor intensere tv beleving.

Makkelijk om beelden te streamen vanop pc met de samsung pc share manager(wel internet via kabel gebruiken)
Ook makkelijk als je samsung phone hebt met smart view.

Zonder de dode pixel had hij 5op5 gekregen. Voor een 4K scherm verwacht je toch geen dode pixels. Mn vorige 42inch FullHD van een andere merk had geen enkel dode pixel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Keten 06-12-2017

stijlvol en super handig!

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Televisie ziet er geweldig uit en heeft ook nog eens geweldige prestaties, is super snel en heeft de laatste handige snufjes! Ben er super blij mee, en raad het zeker aan!
Groetjes, Keten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pbos 06-12-2017

Fantastisch beeld en design

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de TV. Het beeld en het design is in 1 woord fantastisch. He geluid kan ik niet beoordelen, want ik gebruik standaard mijn receiver. Het formaat 55 inch is perfect. De zwart waarden van het beeld zijn ook heel erg goed. Kortom ben er zeer tevreden mee en kan hem iedereen aanraden die van films kijken houd.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marco en Yolanda 04-12-2017

Blij met nieuwe TV

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Prima tv, handig instaleren, top geluid voor een platte tv, goede bediening met 1 afstand bediening. beeld is zuiver en heel scherp.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

W. Keulers 02-11-2017

Te gek!

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Deze tv geeft prachtig helder beeld met heel fraai kleurenpalet. Het geluid is voor zo’n dunne tv meer dan behoorlijk.
Ik vind vooral dat de tv exceleert bij vlotte snelle scenes. Leuk bij het kijken naar sport en actiefilms. Goede keuze van mij!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

R. Driessen 31-10-2017

Schitterende tv

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Ik heb sinds afgelopen zaterdag de UE75MU8000 aan de muur hangen, het is echt een genot om naar zo'n televisie te kijken en zelfs ook als deze uit staat.
Hiervoor had ik een 65" van Samsung, maar het is echt een aanrader om een maatje groter te nemen.
De televisie is zeer gebruiksvriendelijk, het is eigenlijk gewoon de stekker erin, persoonlijke gegevens invoeren en tv kijken.
Voor het geluid heb ik hem aangesloten op een Samsung Soundbar, deze wordt direct gevonden.
Nogmaals het is een super tv en ik zal hier zeker een lange tijd van genieten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ron A 19-10-2017

UE75MU8000 een plaatje tegen de muur

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Ik heb meer dan een week aan mijn tv aan de muur hangen , elke keer dat ik binnenkom is het een plaatje om naar te kijken.

de functionaliteit van de Tv is super ik heb geen op of aanmerkingen, alles werkt zoals het moet. het is een hoger prijs segment maar dat het het wel waard.

Nadelen : ben ik nog niet achter :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joke1960 18-10-2017

Klasse 55 inch scherm met prachtig beeld en klantvriendelijke bediening!

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Met aankoop van een nieuw huis bleek de aanschaf van dit toestel een zeer goede zet te zijn geweest.
Toestel aan de muurbeugel bevestigd, en opgestart.
Super tevreden van beeld, geluid en zeker alle mogelijkheden.
Zeer bedieningsvriendelijk!
Aanrader voor iedereen...........
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jurrian 14-10-2017

Helemaal Top

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Geweldige TV uitstekend afgewerkt.
Technisch Hoogstandje.
Prachtige prestaties.
Een lust voor het oog.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Reggie 05-10-2017

Beeld is geweldig, internet is snel

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000LXXN

Algemene score

10,0
Ik zou dit product zeker aanraden. Erg mooi beeld, snel internet, veel instel mogelijkheden.
Geluid voor een platte tv is voldoende.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews