Samsung UE65MU8000 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,76 cm dikte
Schermgrootte
65 inch.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Salih 27-07-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, duidelijke beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb deze TV allereerst gekozen vanwege het formaat. Ik heb een aantal TV's met elkaar vergeleken en deze TV leek daarbij het allerbeste.

Pluspunten

  • Beeldgrootte

Minpunten

  • Voet is best groot
  • De TV wiebelt als je er tegen aan komt
  • Afstandsbediening is zeer minimalistisch

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

John 26-07-2017 Product paar weken in bezit

Prachtig beeld

Algemene score

9,0
Het is een pracht van een tv, geweldig beeld en een perfecte vormgeving, een lust voor het oog een aanrader voor iedere woonkamer.

Pluspunten

  • Beeld
  • Vormgeving

Minpunten

  • even wennen aan afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Oskam 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

UE65MU8000

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Via internet en bij verschillende winkels een aantal tv's vergeleken waarbij ik elke keer weer terug kwam bij de Samsung UE65MU8000 Dit mede door het prachtige, haarscherpe beeld en het model van dit grote scherm. Bovendien bij zo veel extra's en mogelijkheden is deze TV een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Groot scherm
  • uitstekende prijs / kwaliteit
  • ruime aansluit mogelijkheden
  • in combi met digitale receiver een bioscoop thuis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jo schenk 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

perfect beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie uitstraling, perfect beeld, goed aan te sluiten en hele ander demensie van TV kijken. wel blikvanger in de kamer maar daar wen je aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jesse 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooi groot scherm. Mooi helder beeld met mooie kleuren. Ook een kleine afstandsbediening die al je apparaten kan besturen. heel handig. we hebben hem wel opgehangen aan de muur omdat we de sta beugel te groot vonden. Hij komt dan te ver van de muur af. Maar de tv is helemaal geweldig.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • helder beeld
  • Hij vind alle apparaten zelf

Minpunten

  • grote sta steun waardoor te ver van de muur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andries 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Samen met uhd Netflix indrukwekkend en ook gewoon HD kijken op tv ,geweldig,een aanrader.wel een beetje moeilijk om de juiste beeldinstelling te vinden

Pluspunten

  • Strak beeld

Minpunten

  • Kijkhoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amir 03-05-2017 Product paar weken in bezit

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het beeldkwaliteit is heel strak! De vormgeving en het geluid is echt een plezier om naar te luisteren en te kijken. Eindeloze mogelijkheden, weet nog lang niet alles wat deze televisie kan maar dat is echt heel netjes!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Beeldscherm wordt snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.H. 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Waanzinnig mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vervanging van onze Philips 40pfl9704 door dit toestel ging er werkelijk een nieuwe televisie wereld open. Wat een waanzinnig mooi beeld. Talloze calibratie mogelijkheden. Kortom: ben er erg blij mee. Een echte aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer