Samsung UE65MU8000 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,76 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung UE65MU8000 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super TV voor een keurige prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

8,0
De TV heeft een prachtig beeld ondanks het grote formaat. Er wordt gebuikt gemaakt van een externe AV box, waarop alles aan te sluiten is en er daarna maar 1 kabel naar de TV gaat, inclusief de voedingskabel heb je dus maar 2 kabels bij de TV. Foka heeft het /02 model zonder ziggo CI ondersteuning. Maak je dus gebruik van een mediabox of van KPN, enz. dan bespaard dit je nog eens een paar honderd euro, aanrader dus!

Pluspunten

  • Super beeldkwaliteit
  • Maar 2 kabels naar je apparatuur
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • Mist uitgebreide afstandsbediening
  • Voet erg groot (diep)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amir 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

9,0
Het beeldkwaliteit is heel strak! De vormgeving en het geluid is echt een plezier om naar te luisteren en te kijken. Eindeloze mogelijkheden, weet nog lang niet alles wat deze televisie kan maar dat is echt heel netjes!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Beeldscherm wordt snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld!

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

9,0
Gisteren de Samsung UE65MU8000 binnen gekregen. Redelijk snel te installeren. Beeld is fantastisch. Geluid is redelijk goed. Afstand zitbank tot televisie is ongeveer 4,5 meter. Afstandbediening is handig, maar ik heb de televisie meteen gekoppeld aan mijn Logitech afstandbediening. Aansluiting via One connect is ook handig, houd er rekening mee dat er geen RCA (analoge geluid aansluiting) op zit.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Beeld formaat
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Grote voet

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

9,0
Het is een pracht van een tv, geweldig beeld en een perfecte vormgeving, een lust voor het oog een aanrader voor iedere woonkamer.

Pluspunten

  • Beeld
  • Vormgeving

Minpunten

  • even wennen aan afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

8,0
Samen met uhd Netflix indrukwekkend en ook gewoon HD kijken op tv ,geweldig,een aanrader.wel een beetje moeilijk om de juiste beeldinstelling te vinden

Pluspunten

  • Strak beeld

Minpunten

  • Kijkhoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.H. 21-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Waanzinnig mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

9,0
Na vervanging van onze Philips 40pfl9704 door dit toestel ging er werkelijk een nieuwe televisie wereld open. Wat een waanzinnig mooi beeld. Talloze calibratie mogelijkheden. Kortom: ben er erg blij mee. Een echte aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wulk 12-12-2017

Strak design

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

8,0
Mooie vormgegeven tv, heel strak en geen kabels te zien. Snel in bediening
beeld 4K HDR , superkwaliteit bij bluray.
Spijtig van de dode pixel(enkel dichtbij te zien)
Upscaling van 1080p is soms wel te zien op snel bewegende beelden.
Geluid goed, maar 5.1 surround sound wel aan te raden voor intensere tv beleving.

Makkelijk om beelden te streamen vanop pc met de samsung pc share manager(wel internet via kabel gebruiken)
Ook makkelijk als je samsung phone hebt met smart view.

Zonder de dode pixel had hij 5op5 gekregen. Voor een 4K scherm verwacht je toch geen dode pixels. Mn vorige 42inch FullHD van een andere merk had geen enkel dode pixel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jurrian 14-10-2017

Helemaal Top

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

10,0
Geweldige TV uitstekend afgewerkt.
Technisch Hoogstandje.
Prachtige prestaties.
Een lust voor het oog.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

robin 13-09-2017

Geweldig beeld en design

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

10,0
Uiteindelijk de overstap gemaakt naar een groter 4K beeldscherm met HDR. Het aansluiten ging makkelijk en de connect box is ook handig. Een kabel naar de tv en alle hdmi aansluiting lopen dan via deze box. Eenmaal aangesloten een 4K film aangezet met HDR en wat ziet dit er prachtig uit. Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

hans 11-08-2017

Fantastische tv met super mooie design

Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

10,0
Beste lezer,

Heb sinds een week nieuwe tv aangeschafd. Eerst veel onderzoek naar gedaan uiteindelijk deze tv gekocht. Heb al jaren Samsung tv en zelfs telefoons gehad. Tot nu toe ben ik harstikke blij. De functies werken ook prettig. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Salih 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, duidelijke beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

7,0
Ik heb deze TV allereerst gekozen vanwege het formaat. Ik heb een aantal TV's met elkaar vergeleken en deze TV leek daarbij het allerbeste.

Pluspunten

  • Beeldgrootte

Minpunten

  • Voet is best groot
  • De TV wiebelt als je er tegen aan komt
  • Afstandsbediening is zeer minimalistisch

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert Oskam 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

UE65MU8000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

10,0
Via internet en bij verschillende winkels een aantal tv's vergeleken waarbij ik elke keer weer terug kwam bij de Samsung UE65MU8000 Dit mede door het prachtige, haarscherpe beeld en het model van dit grote scherm. Bovendien bij zo veel extra's en mogelijkheden is deze TV een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Groot scherm
  • uitstekende prijs / kwaliteit
  • ruime aansluit mogelijkheden
  • in combi met digitale receiver een bioscoop thuis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jo schenk 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

perfect beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

9,0
mooie uitstraling, perfect beeld, goed aan te sluiten en hele ander demensie van TV kijken. wel blikvanger in de kamer maar daar wen je aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jesse 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE65MU8000

Algemene score

8,0
Super mooi groot scherm. Mooi helder beeld met mooie kleuren. Ook een kleine afstandsbediening die al je apparaten kan besturen. heel handig. we hebben hem wel opgehangen aan de muur omdat we de sta beugel te groot vonden. Hij komt dan te ver van de muur af. Maar de tv is helemaal geweldig.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • helder beeld
  • Hij vind alle apparaten zelf

Minpunten

  • grote sta steun waardoor te ver van de muur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer