Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Sony KD65XE8577

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony KD65XE8577 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ismail 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, perfect beeld, Android systeem vele aplicaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht, waarbij kwaliteit-prijs verhouding een hele belangrijke aspect was, heb ik uiteindelijk voor deze tv gekozen.
De volgende punten die heel belangrijk voor mij zijn geweest waardoor deze tv met kop en schouders boven andere tv’s uitstak zijn : 4K Ultra HD, super mooi beeld, mooie zeer grote scherm, Android systeem, heel veel applicaties, schotelantenne aansluiting, IPTV mogelijkheid en nog veel meer andere functies. Sinds 24 november 2017 in bezit en heb nog geen enkele seconde spijt van!

Pluspunten

  • Superscherp beeld, 4K Ultra HD
  • Zeer mooi groot scherm
  • Android systeem hierdoor heel veel applicaties
  • Schotelantenne aansluiting, IPTV mogelijkheid
  • Zeer overzichtelijke,functionele afstandsbediening

Minpunten

  • Heb nog geen minpunten kunnen vinden
  • Heb nog geen minpunten kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een avontuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

9,0
65inch wat een believing en zeker een aanbeveling met dit fantastisch TV toestel. Kleuren erg mooi, strak apparaat met de zilveren rand. Installatie makkelijk te doen wn wanneer alles is geïnstalleerd en ge-update dan is het echt genieten.

Pluspunten

  • Beeld
  • Intallatie
  • Design
  • 65inch
  • Kwaliteit vergelijking met andere tv’s/afwerking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voskes 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het scherm komt tot leven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

9,0
Je denkt ik wil een iets groter tv scherm en komt thuis met een 65" scherm, wauw wat een beleving.
Alles wat op het scherm is komt echt tot leven, de kleuren spatte van je scherm en je waan je in een hele andere wereld.
Met de extra mogelijkheden zoals "YouTube" kan je fantastische 4K filmpjes afspelen en heb je altijd al een aquarium gewild maar niet het onderhoud, zoek een fantastisch filmpje en klaar met als voordeel dat je deze bak niet hoeft schoon te maken. Verder zijn er andere mogelijkheden zoals Netflix, Spotify of zelfs gewoon internetten en dit alles ook nog met een spraakknop. Geen spijt en wij hoeven voorlopig niet meer naar de bioscoop.

Pluspunten

  • ook met de zon op het scherm duidelijk beeld
  • eenvoudige installatie
  • aan- en uit knop op

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ned 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Better dan de rest, gewoon the best!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

10,0
Natuurlijke kleuren! Zoek niet verder want Sony HDR is de beste van alles, vooral HDR kleuren en 100hz vloeiende beelden. Veel kijkplezier bij films, ik krijg geen genoeg van!

Pluspunten

  • Hdr
  • 100hz
  • Mooie kleuren, niet overdreven
  • Prachtig design
  • Stem besturing

Minpunten

  • Prijzig maar elke cent waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ervin Farkas 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TV screen and overall apps.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

10,0
I found the product quality balanced with the price (value for money). TV screen is adequate to size of the living room, providing clear picture of the highest quality. All apps provided by Sony are handy and expand possibilities of the TV.

Pluspunten

  • Value of money
  • Clear picture and excellent sound
  • Handy applications provided by Sony

Minpunten

  • Mode HDMI slots expected

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdoel 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

8,0
Het is een mooie televisie met een mooi scherm. Tot nu toe ben ik erg tevreden over het beeld en de kwaliteit van de televisie.

Pluspunten

  • mooi groot helder beeld
  • applicaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld met volle kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

8,0
Mooie, platte tv. Uitstekend ultra scherp beeld. Betaalbaar t.o.v. vergelijkbare tv's. De doorslag was voor ons dat deze tv veel "vollere" kleuren vertoond dan andere merken.

Pluspunten

  • Scherp (4K) beeld
  • Volle kleuren
  • Mooi design

Minpunten

  • Gebruikershandleiding mag overzichtelijker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groot beeld 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm 4k HDR

Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

8,0
Groot scherm 4K HDR
Geweldig beeld.
Erg makkelijk zelf te installeren en te bedienen
Nu al erg veel plezier van gehad

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Zeer mooie kleuren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

4 k tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

8,0
DE televisie heeft prachtig geluid en zeer scherp met mooie kleuren. Het is makkelijk in de bediening

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis N 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

65" Sony bravia

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

10,0
Dit product is het beste wat ik ooit gekocht heb van Sony. Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit. Zeer hoge kwaliteit. Perfect beeld en geluid. Kortom zeer tevreden.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Zuiverheid is top

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

9,0
Heb speciaal de film 2001 Space Odysee bewaart om te kijken hoe deze overkomt. Schitterend. Het lijkt alsof je in de bioscoop zit.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Super beeldkwaliteit

Minpunten

  • Kan nog geen minpunt ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rein 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony 4K HDR TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

9,0
wij hebben een Sony 4K HDR TV 55" gekocht, wij zijn erg tevreden over de kwaliteit die de tv geeft de uitstraling en de mooie kleuren. ook de prijs/kwaliteit is erg goed, wij zijn goed geadviseerd door de verkoper en antwoorden op onze vragen waren ook geen probleem. wij zijn meer dan tevreden en raden deze Sony ook iedereen aan.

Pluspunten

  • beeld/geluid
  • prachtige kleuren
  • en makkelijk te bedienen met 1 afstandbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Migron 04-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sony 4k tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

10,0
Fijne winkel mooi groot scherm zeer tevreden over de bijbehorende apps het beeld is super zeker een aanrader voor wie nog zoekende is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gvt 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld, makkelijk te installeren via android

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

9,0
Toestel aangeschaft na vergelijking met diverse tv toestellen van andete merken. Door deze vergelijking sprong deze Sony eruit door de werrgave van veel mooiere kleuren

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Makkelijk installeren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm, helder en mooie kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

9,0
Mooi groot scherm met klein net randje. Heldere en mooie kleuren. Veel opties in zenders en apps. Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn moeder had grotere letters nodig; dus een 55" gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit/prijsverhouding. Voldoet volledig aan de klantwens van mijn moeder: scherp beeld, groot beeld en dus grote letters, mooie kleuren en contrast. Zelfs het geluid is prima zonder hulpmiddelen!

Pluspunten

  • helder beeld
  • grotere letters ondertiteling
  • prima prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • je moet 'm wel even met 2 man plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adem 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haarscherp beeld zo een fijne motoriek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en vergelijken is mijn keuze onberispelijk op deze geweldige tv gekomen.
Alles is net goed het straalt elegantie en modern tegelijk uit. Het android besturingssysteem werkt feilloos. Hiervoor had ik een ander merk wat al heel snel tegenviel en na 6 jaar defect raakte. Uit mijn omgeving zag ik dat sony na 10 jaar nog werkt en klasse en kwaliteit uitstraalt.

Pluspunten

  • Beeld
  • Snelheid processor
  • Prijs
  • Afwerking
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PIOTR JESKE 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER TV

Geschreven voor: Sony KD65XE8577

Algemene score

10,0
Very good image quality, good speakers, Android system works excellent,modorn disain, useful features, simple operation, operation of the remote works very easy, micorophone in the remote solution, very light

Pluspunten

  • ANDROID SYSTEM

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer