Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Sony KD-55XE8577

9,1 Lees 32 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Televisies

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henk 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Algemene score

10,0
geweldige tv, goed smal beeld en zelfs zonder soundbar goed geluid. Gemakkelijk zelf in te stellen. Zal het zeker aanraden aan derden.

Minpunten

  • pootjes onderstel zwak plastic
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutten 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en levendig beeldscherm. Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beeld is scherp en makkelijk om in gebruik te krijgen. Is voor verschillende doeleinde in te stellen.
Behuizing erg plat en mooi. Geeft rust met het kijken.
Om te schakelen naar bv apps, Netflix is via de afstandsbediening makkelijk en snel te vinden.
Minpuntje is het geluid en heb daardoor nog een mediabox aangeschaft.

Pluspunten

  • Beeld
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dj 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi schermbreedte en goed scherpbeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
VERSCHILLENDE TV BEKEKEN QA BEELD SCHERPER DAN ANDERE MERKEN. OOK GOED QA VORMGEVONGENZEER MAKKELIJK IN BEDIENINGSGEMAK.
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Groot beeld en zeer mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb het toestel net zeer blij mee altijd een Samsung gehad ook goed heel goed zelfs
Maar deze sony k4 55 inch super mooi
Nogmaals heel blij mee

Pluspunten

  • Zeer mooi beeld
  • Mooie vormgeving
  • Duurzaamheid? net 2 weken
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

moes 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie 4k tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie tv prijs kwaliteit is goed. android tv!!!. groot scherm 55 inch. Te gebruiken met toetsenbord, en afstandbediening
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tv, mooi beeld en eenvoudige installatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Installatie wijst zichzelf en is eenvoudig, design is mooi en strak. De tv gaat op in de woonkamer. Mooi en een scherpe beeld kwaliteit.

Pluspunten

  • Installatie
  • Vormgeving
  • Aansluiten

Minpunten

  • Nog niks kunnen ontdekken
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerdi 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en super helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over deze televisie. Gekocht voor een goede prijs bij de Mediamarkt. De TV voldoet aan onze verwachtingen. Het beeld is super scherp en het geluid vinden wij meer dan goed.
Android TV werkt goed en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Bedieningsgemak
  • Goede geluidskwaliteit

Minpunten

  • geen netflixknop op de afstandsbediening
  • verder geen minpunten
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djamilla 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top televisie met prachtig beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met het overige televisieaanbod. Jammer dat de programma's op tv nog niet in 4K worden uitgezonden, dan hadden we altijd kunnen genieten van het prachtige beeld. Bijna onwerkelijk zo mooi. Super gebruiksvriendelijk smartmenu met o.a. spraakgestuurde invoer. Hiervoor zit zelfs een knop op de afstandbediening, waarmee mijn 2jarige zoontje (2 dagen na aankoop) zelf Bob de Bouwer filmpjes op YouTube opzoekt en kan afspelen.. Erg tevreden over het design en prestaties. Helemaal happy.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk smartmenu
  • Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
  • Design
  • Beeld is supermooi
  • Uitstekende WI-FI ontvangst, perfecte streaming
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

55" Sony led smart tv

Algemene score

10,0
Goed vormgegeven smart tv, android systeem. Prijs / kwaliteitsverhouding is prima. Zeer vriendelijk in het gebruik. Ook makkelijk om randapparatuur van concurrenten op aan te sluiten.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Neemt simpel gegevens over van je smartphone
  • Te bedienen via smartphone

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-willem 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm! Kleine omlijsting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een tv! Had hem al veel eerder moeten aanschaffen! Maar ja, vorige Sony wilde niet kapot gaan...😜 Allemaal heel duidelijk, iedereen kan deze tv bedienen, jong en oud(er) spraakbediending. Veel geïnstalleerde apps zoals Netflix. Vlijmscherpe beelden spatten van je scherm! Grootte v alt niet op door modieus ontwerp.

Pluspunten: Beeld; Geluid; Bediening

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Installeren.
  • Apps
  • Spraakbediening

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en mooi design

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Android TV, dus een TV voor de toekomst. Mooi beeld en mooi design.
Wij waren erg verwend door onze oude plasma tv maar deze doet er niet voor onder.
Gemakkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Android tv
  • Gemakkelijk te installeren
  • Mooi desingn
  • Super scherp beeld
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klavertak 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede beeldkwaliteit en natuurlijke kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De beeldkwaliteit is prima en door de natuurlijke kleuren is de weergave prettig zeker omdat het een groot scherm is.

Pluspunten

  • kwaliteit kleuren
  • mooie scherpe beeldkwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wout 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design en de prijs kwaliteit is perfect.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig strak design voor een zeer nette prijs, alle optie die nodig zijn voor ons zijn aanwezig, Netfix youtube kijken zowel met kabel als met Wifi mogelijk, voldoende HDMI aansluitingen .
meer als dit heb je eigenlijk niet nodig. Top product geleverd SONY

Pluspunten

  • Design
  • prijs
  • kwaliteit beeld
  • Geluid
  • opties

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AHA MOHAMED 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte televisie, heel veel opties, super blij en erg tevreden! Spraak bediening is ook erg handig en eigenlijk gewoon perfect!

Pluspunten

  • Snel
  • spraakbericht
  • Mooi beeld
  • Goede geluid
  • Apps zijn al gedownload (zoals YouTube)
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherp schermbeeld, geen overdreven kleuren

Algemene score

9,0
deze tv geeft een scherp schermbeeld en mooie natuurlijke kleuren. de apps zijn makkelijk te vinden. Afstandbedienining ziet er een beetje standaard en plastic uit, da s het enige nadeel.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • natuurlijke kleuren
  • makkelijk vinden van apps

Minpunten

  • basic plastic afstandbediening
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooi scherm, geweldige kleuren!

Algemene score

10,0
Super mooi scherm, geweldige kleuren! Mooie maat, ook als je er wat dichter op zit. Handige functies, wifi en spraakherkenning zijn leuke gadgets. Voor deze prijs echt een topscherm.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Goede prijs

Minpunten

  • Spraakherkenning werkt niet altijd even goed
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Mulder 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen
Scherp beeld door het 100hz systeem
Door het Android systeem veel apps beschikbaar

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Veel mogelijkheden door apps android
  • Onboard cast systeem

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noerie 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Sony Bravia 55 inch gekocht om zijn mooie grote heldere beeld en mooie dunne kader. Daarnaast is dit een tv die compleet is omdat het een Android tv is, je kan er letterlijk alles. Via de google planstore kan je duizenden apps dowloaded. Apps zoals media apps, muziek en games. Mijn kinderen spelen er spelletjes op via de playstation joystick en ik geniet van de scherpe beeld want het is een HDR 4K tv en dat is beter dan een normale 4K TV. Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • HDR 4K beeld
  • dunne zijrand tv, mooi afgewerkt
  • android tv.

Minpunten

  • niks
  • nada
  • noppes
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.S 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie televisie met kristalhelder beeld, supersnel geleverd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooie tv met kristalhelder beeld, welke draaid op het android tv platform. Deze combinatie levert veel mooie beelden op, zoals gemakkelijke 4K streamen via Netflix of de ingebouwde Google Cast. De vormgeving van de tv is ook prachtig. Erg minimalistisch en met een dunne strakke rand, lijkt de tv ook niet zo gigantisch wanneer deze uit staat. Al met al een top tv van Sony!
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een heerlijk groot scherm en hij voldoet aan alle wensen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb de tv gekocht door een vriend hij is ontzetten tevreden over de tv perfect beeld en hij doet aan alle voorwaarden
Geschreven voor: Sony KD-55XE8577

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews