Sony KD65XE8599BAEP - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,40 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nellie 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie tv en groot en duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze tv gekocht omdat ik hem mooi vind,en zeer duidelijk,en lekker groot,ze hebben hem voor mij aangesloten en uitleg gegeven,ook zeer vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tv net een dag in huis. Wat een enorm scherm. tv kijken is nu elke dag bioscoop ervaring. Handig is de hoodtelefoonaansluiting. Voor een paar tientjes een leuk pc speakersetje gekocht met booster, stekkertje in de hoofdtelefoonaansluiting en het geluid is enorm. Veel goedkoper dan die dure soundbars..

Pluspunten

  • gewoon goede tv

Minpunten

  • nog niks kunnen vinden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GS 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TV met perfecte beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie en fijne televisie! Het beeld is echt schitterend en met het Android besturingssysteem eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Design
  • Beeld kwaliteit
  • Android Tv
  • 4K HDR X1 processor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel groot scherm de max gewoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is het merk sony dat het hem heeft gedaan en de prijs was ok daarom hebben wij niet getwijfelt om de aankoop te doen

Pluspunten

  • dun scherm
  • de plaatsing
  • heel mooi beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramses 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Motionflow, goede kleuren. Teleurstellende HDR.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deugdelijk en makkelijk te besturen product, je raakt snel gewend aan Android TV. Het platform werkt goed samen met de moderne smartphones, en er is een ruim app-aanbod.
Het enige nadeel is de ARM processor, jammer dat deze niet van een fatsoenlijke update is voorzien t.o.v. de voorgaande jaren. Zonder aanpassingen kan het menu een beetje traag voelen, maar hier is zeker mee te werken.

Qua kleuren is dit scherm redelijk accuraat, alleen is de HDR modus niet heel indrukwekkend op dit edge-lit model. Hiervoor zul je toch iets meer moeten betalen om een beter model te krijgen.

De motionflow vond ik wel het meest indrukwekkend, gezien deze techniek beelden kan "versnellen" door frames toe te voegen aan een bepaalde video of uitzending. Hierdoor ziet het er een stuk vloeiender uit.

Pluspunten

  • Motionflow
  • Kleuren
  • Design
  • Android TV

Minpunten

  • Trage UI
  • HDR

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

hajoblue 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend scherp beeld, warme kleuren, Android

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze TV gekocht omdat ik een Android fan ben en mijn apparatuur hier perfect op aansluit. De afstandbediening heeft een te gekke gadget. Je kunt er tegen praten en de TV reageert meteen. Normaal had ik een 10 gegeven, maar er zit geen uitgebreide handleiding bij, die is alleen online beschikbaar of af te drukken vanuit Internet, maar dat kost handenvol papier.

Pluspunten

  • briljant beeld
  • voice-controlled
  • Android
  • Streaming eigenschappen, ook audio

Minpunten

  • geen handleiding bij apparaat
  • minder geschikt voor doorsnee kijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak 13-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot Scherm en heel duiudelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat het beeld heel scherp is, de vormgeving erg mooi en de afstandsbediening werkt ook erg goed. Kortom een prima televisie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonny 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig mooi beeld en uiterlijk van TV

Algemene score

8,0
Heel mooi beeld en geluid in combinatie met ons Bose geluidssystem. De kleuren zijn echt en het toestel past perfect in onze huiskamer.

Pluspunten

  • grootte van TV
  • kleur

Minpunten

  • geen duidelijke inst. instructie op papier

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer