Samsung 7 serie Premium UHD TV UE49MU7000 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,53 cm dikte
Schermgrootte
49,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miflo 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super vormgeving, helder en mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooie strakke tv met uiterst smalle rand. Mooie heldere beelden met veel mogelijkheden. Makkelijk te installeren en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Helder beeld

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UE49MU7000 08-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Helder beeldkwaliteit, prijstechnisch perfect!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 2 Philips-tv's eindelijk de perfecte tv gevonden in deze Samsung UHD TV. beeldkwaliteit is echt super goed en erg helder.

Pluspunten

  • Kwa groote goed
  • heel helder beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Scholte 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung 7 serie Premium UHD TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hadden een nieuwe tv nodig en kozen deze tv.
we vinden het een hele mooie tv mooie kleuren en helder beeld.
de tv heeft een compacte afstandsbediening 1 minpunt is dat je de telfort box niet kan aanzetten met deze afstandsbediening.
we raden deze tv aan en hebben er veel plezier van.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • beleving

Minpunten

  • geen tv box aan knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnny 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwe tv, wat een goed idee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldige tv. Het uitpakken van deze tv duurde nog langer dan het installeren. Prachtig design. We hebben een tv uit de 7000 serie gekocht, 49 inch. Wat een openbaring.

Pluspunten

  • zeer scherp beeld
  • super geluid

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Aaltink 09-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi, levendig scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooie smart TV, zowel het uiterlijk en de kwaliteit van het beeld.
Ook de samenwerking met mijn Samsung smart Phone is een leuke ervaring.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • helder beeld, mooie kleuren
  • netflix en apps

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima tv, heel mooi beeld en het geluid is zeer goed. Aansluiten een eitje met de connectbox. Mooi weinig kabels en snoeren in het zicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piente 30-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prettig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waarom ik voor deze gekozen heb is mede door de eerder ervaringen met Samsung tv's beeld is goed, helder. Geluid is wat je kan verwachten van dit product. wij hebben deze dan ook op een 5.1 systeem aangesloten en daarmee wordt tv kijken weer een belevenis.
aansluiten en instellen werkt prima. Afstandsbediening is erg eenvoudig. deze ligt nu opgeborgen daar de afstandsbediening van de Settopbox de tv prima kan bedienen voor zover nodig. Settopbox is ook van Samsung dus het herkent elkaar prima. het installeren van de tv is echt simpel. Na enkele stappen van bijv. waar het geluid van of naar toe gaat was de tv al geschikt om te gebruiken. Wifi instellen was ook vlot geregeld. De papieren gebruiksaanwijzing is erg summier. Meer info staat op de tv zelf via de instellingen.
Wat wel handig om te weten is dat je wil je de tv ophangen aan een muurbeugel je bevestingsmateriaal nodig hebt. afstandhouders zitten bij de tv zelf maar de bouten mis je op de juiste lengte bij gebruik van beugels van Vögel.

Pluspunten

  • Mooi helder beeld
  • Eenvoudig in testellen
  • Strak design

Minpunten

  • geluid via tv
  • kleine afstandbediening

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S24 29-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super Strake Tv met Super beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design en Super kwaliteit beeld.
Ook het aansluiten van een nas en andere externe apparaten werkt fantastisch en simpel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jolanda 26-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en super scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi TV waarbij niet alleen van het innerlijk is uitgegaan, maar ook met design iets is gedaan.
Beeld is super scherp, mooi van kleuren en alle optie's wat voor ons van belang is zit erop !

Pluspunten

  • Beeld/kleuren
  • Wegwerken stroom/one connectkabel
  • Design
  • Snelle interface (Tizen)
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Internetkabel niet mooi weg te werken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer