Samsung UE55MU9000 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
9,91 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aurelius 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tv heeft zeer helder beeld met veel instelmogelijkheden.
Aansluiten en installeren is eenvoudig.
bijna twee weken in huis nog geen moment spijt gehad.

Pluspunten

  • eenvoudig instellen
  • mooi beeld

Minpunten

  • kijkhoek is wat minder dan bij platte tv;;
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Olaf 26-09-2017

Fantastische beeldkwaliteit.

Algemene score

10,0
Ik ben zeer onder de indruk van de fantastische beeldkwaliteit van deze TV. Ik ben overgestapt van een 42 inch Plasma TV naar een 55 inch 4K TV. Top. Ik had dit veel eerder moeten doen.
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Top TV 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top TV erg fijn en simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne tv mooi beeld, simpel te installeren en ging allemaal super snel. Er zit ook een heel fijn geluid in. prijs /kwaliteit is helemaal in orde en een echte aanrader
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsunguser 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beste Beeld ooit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig product. In de huidige woonkamer past een zeer modern en kleurrijk object. Zowel uitstraling als geluid. Ons vorige Samsung tv van 10 jaar geleden was ook een pracht, maar dit is wel echt tof.
Grote pluspunt geen bedrading meer!

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • geluidkwaliteit
  • grootte
  • geen bedrading
  • stijl, model

Minpunten

  • kon ik er maar 1 verzinnen
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige Curved TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Televisie was makkelijk te installeren. Beeld kwaliteit is prachtig, eveneens het design van de nieuwe afstandsbediening. Tv beugel is wel iets slap en makkelijkbuigzaam (niet kind vriendelijk).

Pluspunten

  • Nieuwe afstandsbediening
  • Beeld kwaliteit
  • Prachtig design
  • Snel menu

Minpunten

  • Slappe beugel
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renko 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super kwaliteit

Algemene score

9,0
Voor mij was het een behoorlijke upgrade van 1e gen hd naar 4k maar wat een mooi beeld en de bediening is ook eenvoudig en simpel net als de bijgeleverde afstand bediening. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • kijkt fijn
  • snelle installatie
  • 1 kastje voor alle kabels
  • kleine afstand bediening die alles kan
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arjanmeun 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig design zonder compromis aan kijkervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Installatie: kinderlijk eenvoudig, met een paar sterke schroeven en een paar kapjes die ietwat lastig in elkaar klikken heb je de powerkabel en de One-Conect kabel zo weggewerkt in de disign-voet van de TV. Deze voet is overigens heel erg handig geplaats zodat de TV erg stabiel staat maar er nauwelijks meer ruimte uitsteekt, van bovenaf gezien zeg maar
Instellen: even netwerk opzoeken, handig on-screen toetsenbord, ik had al een Samsung account dus die connectie was ook zo gemaakt. Vervolgens Ziggo verbinden middels HDMI, Netflix, en andere streamingsdiensten ook fluitje van een cent
Beeld & Geluid: de superlatieven komen haast tekort om de beeld- en geluidskwaliteit te beschrijven, alhoewel het geluid nog wel wat voller kan denk ik toch dat de maximale geluidservaring zonder soundbar hier wel gevonden is. Maar over het beeld raak ik niet uitgepraat, strak, natuurlijk, scherp, noem maar op!! Dik tevreden.

Pluspunten

  • design
  • One-connect, één kabel in principe
  • kijkervaring
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlayne 11-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige Gecurvde Tv, een aanwinst in iedere woonkamer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tv van 55 inch is nu 1 week in gebruik, en doordat hij Ultra HD is en een gecurfdnscherm heeft is het tv kijken een nieuwe geweldige beleving geworden. De kleine afstandsbediening vond ik eerst even vreemd maar hij is superhandig en alles wijst zich vanzelf, dus ook erg gebruiksvriendelijk. Het geluid is boven verwachting goed, en het prachtige design is gewoon een aanwinst in iedere woonkamer.
Een echte aanrader dus!

Pluspunten

  • Uitzonderlijk Superhelder beeld
  • Zeer handig in gebruik
  • Kleine compacte afstandsbediening
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barten 26-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een strak, gecurved model. Heel mooi, scherp beeld, mooie kleuren het is echt een aanrader!! Handige en compacte afstandbediening.

Pluspunten

  • Makkelijke afstandbediening.

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung UE55MU9000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer