Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung UE49MU6400S

Vergelijkbare producten

Philips 8500 series 49PUS8503/12

Philips 8500 series 49PUS8503/12
3 reviews
Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung UE49MU6400S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton v W 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed Beeld en prima bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

9,0
Heb gezocht naar een betaalbare TV met een goede bediening en 4K beeldscherm.
Daar ik reeds diverse Samsung producten heb welke probleemloos functioneren heb ik deze keuze gemaakt.
Met een afstand bediening zowel de decoder als tv bedienen super handig. Ook het beeld is perfect en de eerste installatie was zeer eenvoudig.

Pluspunten

  • kleine en eenvoudige bediening
  • scherp beeld
  • goede aansluitmogelijkheden
  • diverse apps aanwezig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EL 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over televisie. Ziet er mooi uit en geeft mooi beeld. Alle benodigde functies aanwezig. Alleen jammer dat tv geen draaipoot heeft.

Pluspunten

  • Prima beeld
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geen draaipoot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

9,0
Vanwege de bekende goede kwaliteit TV schermen ben ik uitsluitend gericht op het merk Samsung. De zeer aantrekkelijke prijs / kwaliteit verhouding en de vijf jaar garantie van FOKA hielpen bij de keuze voor dit model.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk ontwerp
  • prachtige beeldkwaliteit
  • geweldig mulitfunctioneel

Minpunten

  • geluid zou beter kunnen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sietxe 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend beeld, prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

10,0
De tv heeft terecht een prima score bij een test van de Consumentenbond. Het beeld is schitterend en ook het geluid is prima. De afstandsbediening is klein en beschikt slechts over een paar knoppen, maar werkt probleemloos.

Pluspunten

  • Beeld uitstekend
  • Geluid prima
  • De tv ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cordial 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend beeld en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

8,0
Na 9 jaar Philips Ambilight overgestapt naar Samsung smart tv. Voor deze prijs koop je een tv met veel mogelijkheden, schitterend beeld en -voor een platte tv- goed geluid. De afstandsbediening is even wennen maar voor de basisfuncties werkt deze goed. Goede koop dus.

Pluspunten

  • schitterend beeld
  • goed geluid
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • wandbevestiging is even puzzelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jeannette 08-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

9,0
Super mooi beeld en goed geluid. Makkelijk te installeren en goeie service ook van Samsung klantenservice. Afstandsbediening was niet gekoppeld, maar met hulp is dit weer gelukt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a van den heuvel 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung van foka

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

9,0
Geweldige tv met een leuke actiekorting bij Foka van 20 % , makkelijk in te stellen en werkt perfecdt icm ziggo , echt aan te bevelen

Pluspunten

  • installatie
  • netwerk
  • scherp beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radjin 03-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

9,0
Bij de eerste start van de TV ga je langs diverse schermen die je dient in te vullen. Zoals je Wifi code. Voor de rest gaat alles automatisch. Prettig en zonder te veel uitzoekwerk hoe functies werken. Bij Foka kreeg ik voor de zelfde prijs ook nog 5 jaar garantie bij. Dat is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • scherp en contrastrijk beeld
  • AB heeft een microfoon via Google te zoeken

Minpunten

  • draadloos WIFI streamen is traag (netflix)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ahmad Choudhary 21-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Satisfied with first TV buying

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE49MU6400S

Algemene score

8,0
I was looking for new 4k TV but they are expensive for me. Luckily found online on FOKA.nl at cheaper price. It was variant of UE49MU6400 and named as UE49MU6400/02. It is cheaper with same quality, only CI+ is not available (not needed in my case).

Pluspunten

  • Picture quality
  • Easy handling
  • Cheaper

Minpunten

  • no CI+
  • East European model

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer