Samsung QE75Q7FAML - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5,32 cm dikte
Schermgrootte
75,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ciska zwaagman 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

75 inch mega groot super scherp beeld

Algemene score

10,0
Tijd om naar de bios te gaan had ik niet, maar is na de aankoop van deze geweldige qled tv van samsung ook niet meer nodig. Beeld is niet alleen groot maar de beeld kwaliteit is perfect tot in detail. De bediening is vrij simpel en overzichtelijk.
Kost een paar centen maar je krijgt er wel wat geweldigs voor terug.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs hebben we een QLED Samsung TV gekocht. In eerste instantie al fijn geholpen door zowel een medewerken van media markt als van Samsung. We hebben goed advies gehad over alle tv's die er zijn. We zijn uiteindelijk dus voor de Q-LED gegaan. Dit is zeker geen miskoop, we zijn er super blij mee en genieten elke dag weer opnieuw. Super mooi groot scherp en helder beeld. Wat wil je meer!
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. El 06-11-2017

Slecht scherm

Algemene score

2,0
4 augustus zijn ze de tv komen leveren en monteren. Na 14 dagen heftige verticale strepen in beeld. 23 oktober een nieuwe gekregen en sinds vandaag weer hetzelfde probleem. Heel frustrerend vooral omdat je zo'n bedrag neerlegt en denkt dat je iets koopt van goede kwaliteit. Verder zijn de functies goed en doen de apps het perfect. Heb helaas wel spijt dat we voor dit product zijn gegaan.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jvin 16-09-2017

geweldige kijkervaring

Algemene score

10,0
De QE75Q7F tv zorgt voor een geweldige kijkervaring. Mijn vorige 65 inch Samsung tv was 3 1/2 jaar oud en een van de eerste 4K tvs, maar de nieuwe QLED tv is een duidelijk verschil. Fantastisch beeld en een geweldige grootte met 75 inch. door de Samsung wallmount hangt de tv strak tegen de muur. Prachtig, een echte aanrader!!
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

H. Uijen 14-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig en zeer scherp beeld. Eigen camcorder opname in 4K worden prachtig weergegeven.
Door de grootte van het beeld is het of je er midden in zit.
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gera 12-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor een QLED TV 75 inch. wat een schitterend design aan de muur, de QLED TV hangt door zijn slimme ophangsysteem vlak tegen de muur. Perfecte beeldkwaliteit mede door de diepe levensechte kleurtinten, eenvoudig met een druk op de slimme afstandsbediening bij te regelen. Herkent meteen je toestel zodra je deze verbindt. Drie dagen in huis we willen niets anders meer!
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edjedepetje 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtige televisie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De tv hangt nu een aantal weken aan de muur gemonteerd met de Samsung no gap wall mount. De TV hangt hierdoor volledig vlak tegen de muur en dit ziet er prachtig uit. De one connect box zorgt er voor dat er op de tv alleen een netsnoer en een optische kabel aangesloten hoeven te worden. Bij de no gap wall mount zit tevens een kabelgeleider voor deze twee kabels. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over de beeld kwaliteit. Het geluid kan ik geen mening over geven aangezien wij tv kijken middels Sonos.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Mooi design
  • No gap wall mount
  • one connect box, dus geen boom met kabels meer

Minpunten

  • Afstandsbediening gebruikt geen infrarood
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin T. 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb een tijd nagedacht of ik zo veel geld aan te TV wil uitgeven, wat een plaatje aan de muur. Het beeld is erg goed en met de no gap wall mount hangt de TV volledig vlak tegen de muur.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Vlakke bevestiging tegen de muur

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Supet groot, Super Beeld, Super kijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de Samsung Q7 Flat die nu een uurtje aan de muur hangt, met de super beugel van Samsung de Cap Wall Mount, het einde. Wat een beeldkwaliteit en wat een simpele bediening.

Pluspunten

  • Dikte van de TV
  • Beeldkwaliteit
  • Simple instructie
  • Vet Mooi

Minpunten

  • Wil deze eigenlijk nog groter dan 75 Inch
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echt bioscoopgevoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De TV aangeschaft bij een mooie inruilactie. Met de 75" komt de bioscoopervaring echt naar je thuis. De beeldkwaliteit is uitstekend en boven verwachting. Het Tizen systeem werkt ook prima. Met bijvoorbeeld Deezer en aansluiting op mijn geluidsinstallatie heb ik geen andere bron meer nodig. Extern geluidssysteem (evt. soundbar) is wel aan te raden aangezien de geluidskwaliteit een beetje afbreuk doet aan de kwaliteit van het scherm.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Mooie prijs kwaliteit (hoewel nog steeds duur)

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
Geschreven voor: Samsung QE75Q7FAML

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rob 01-06-2017

Hoi Patrick,
Heb jij de beeldinstellingen nog veranderd?
Zo ja, hoe staan ze ingesteld?
BVD
gr
Rob

Reageer