Samsung QE55Q7F - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,49 cm dikte
Schermgrootte
55 inch.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

karel 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Qled tv met supermooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel mooi strak design, met superbeeld en een hele mooie afstandbediening die echt bij de tv past. Er zit een los kastje bij met allerlei aansluitingen hierdoor is maar 1 superdun kabeltje nodig naar de tv dus geen gepruts met kabels achter de tv. De installatie met CI+ module van Ziggo was zo gepiept.

Pluspunten

  • mooi plat design
  • snelle installatie
  • reageert snel op de afstandbediening
  • geen kabels achter de tv
  • Heel mooi beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bente 29-07-2017 Product paar weken in bezit

Prachtig beeld/ design maar waardeloze kwaliteit

Algemene score

4,0
Maand geleden aangeschaft.
Bij installatie maakte de tv geen connectie met de OneConnect box, glasvezeldraad bleek stuk te zijn.
Na vervanging van breekbare glasvezeldraad, prachtig beeld, goede connectie en geluid. In combinatie met het No Gap Wall mount systeem is het als een schilderij aan de muur. Jammer dat na 4 weken gebruik het beeld defect was. Inmiddels 2 weken en meerdere thuismonteurs verder en nog steeds geen werkende Samsung TV. Samsung weigert nieuw toestel te leveren tot op heden en blijft monteurs sturen die zelf geen idee hebben wat de oorzaak is van het probleem. Zwaar teleurgesteld in BCC en Samsung tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

S. 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige tv met talloze opties, en weinig snoeren! Enorm strak beeld.
Hebben de no gap wallmount erbij en t is een plaatje!

Pluspunten

  • Weinig snoeren
  • Prachtig beeld

Minpunten

  • Moet ik nog ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacco 05-08-2017 Product paar weken in bezit

Een foto aan de wand...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ontzettend fijn toestel wat snel reageert en doet wat hij moet doen, een fantastisch plaatje geven! Naast tv kijken alle apps makkelijk te bereiken en overzichtelijk. Het geluid uit het toestel is prima, maar wij hebben gekozen voor een externe audio bron.

Samsung heeft in deze niet alleen aan het design aan de voorzijde gedacht maar ook de achterzijde van het toestel is mooi afgewerkt. Dus los op een voet in de woonkamer behoort zeker tot de opties, geen wir-war aan draden.

Kortom een mooi en scherp, maar bovenal een natuurlijk beeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Middelburg 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede service van EP Stevens, lekker groot beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heldere beeldkwaliteit, goed advies van leverancier. Vloeiende beeldovergang bij bijvoorbeeld voetbaluitzendingen. Plat scherm.

Pluspunten

  • Weinig draden
  • Plat scherm
  • Zuinig in energieverbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold Hertsenberg 03-08-2017 Product paar weken in bezit

Groot en scherp scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bewust voor deze smart televisie gekozen, vanwege het scherpe beeld en de eenvoudige bediening. Tevens kon ik mijn Bose audioset hier makkelijk op aansluiten.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • Groot scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman Polmann 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede vormgeving en een heel goed beeld scherp en duidelijk. De lijn is goed fijn niet te grof en mooi plat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roland 02-08-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na Sony Bravia en Philips tv's van 49 inch, nu toch besloten een 55 inch te nemen. Het design van deze Samsung Qled tv is prachtig. Hij heeft een zeer stevige poot die er mooi uitziet. Het kunnen wegwerken van alle kabels via de poot en alle andere aansluitingen via de connect box geven het geheel een strak en opgeruimd beeld. Geen kabels meer in het zicht. Echt perfect. De beeldkwaliteit is fantastisch. Zeer helder beeld en prachtige kleuren. Geluid is echt goed voor zo'n platte TV. Echt perfect. Het Tizen besturingsysteem is snel en heel makkelijk te bedienen. Internet bekabelt of onbekabelt werkt perfect. Instellen van apps gaat makkelijk. Ook de aansluitingen van externen via de connect box gaat makkelijk. En nogmaals geen kabel oerwoud meer. Materiaal van de tv is mooi afgewerkt. TV ziet er degelijk en strak uit. Mooi afgewerkt met dunne maar stevige randen. Het is een echte eyecatcher. Prachtige TV met vele opties en geweldige prestaties.

Pluspunten

  • Design en uitstraling
  • Beeld helderheid en kleuren
  • Makkelijk besturings systeem
  • Makkelijk in te stellen externen
  • Geen kabels in het zicht

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t.van.ekris 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherm met volle kleuren makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de mooiste kleuren mooi vormgeving dun scherm de nieuwste techniek geen kabelboom meer zit zo in elkaar en eerste keer opstarten gaat makkelijk

Pluspunten

  • vol beeld met volle kleuren
  • start zo op

Minpunten

  • kanaal keuzen gaat niet zo snel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud van den Bosch 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

SAMSUNG QLED 55"

Algemene score

9,0
Zeer helder, prachtige kleuren, scherp! Installeren IS een makkie. Alleen DE draadloze internet aansluiting lukt niet (KPN Experia v10box) heel blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Installatie
  • Scherpte beeld
  • Kleuren

Minpunten

  • Draadloos Internet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burak 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

GRoot en mooi Scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
SUper duidelijk en nette beeld. ik ben er helemaal weg van. Geld 100 procent waard! geluid ook heel duidelijk

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • dun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quin van Dam 29-07-2017 Product paar weken in bezit

Extra genieten van sport

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig helder beeld. Samsung zet weer een stap vooruit! Het grote scherm en goede geluid in combinatie met de soundbar levert veel luister en kijkgenot op.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Zeer scherp

Minpunten

  • bediening is soms onduidelijk
  • Bijgeleverde handleiding te beknopt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een tv!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar de nieuwste snufjes van Samsung uiteindelijk deze Qled gekozen waarom? Beter is er niet te krijgen op dit moment en we willen allemaal het beste toch in huis hebben. De kleuren zijn fantastisch en ja de prijs is niet mis maar dan heb je ook meteen voor jaren een beauty in huis. Alleen de wat snellere beelden zoals voetbal of paardrijden is een kwestie van de instellingen goed zetten anders is t beeld ietsjes minder

Pluspunten

  • Scherp perfect beeld
  • Mooie kleuren levensecht
  • Gemakkelijke bediening zoals altijd van Samsung

Minpunten

  • Voetbal kijken instellingen goed zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Disveld 24-07-2017 Product paar weken in bezit

SAMSUNG QLED TV 55 INCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en strak vormgegeven met superieure beeldkwaliteit en zeer heldere en natuur getrouwe beelden. Fantastische korte reactietijd en goede internet verbinding. Zeer eenvoudige en handzame afstandsbediening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Spetterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect beeld en eenvoudige bediening. Alle kabels uit het zicht. Uitstekend geluid. Gemakkelijke installatie en ingebruikneming.

Pluspunten

  • Helder zuiver beeld
  • Fraaie dunne behuizing
  • Goed geluid
  • Geen kabels in het zicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 19-07-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige tv. Super strak beeld. Geluid ook top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tv gekocht bij BCC. Was op zoek naar Oled. Toch deze Qled gekozen. Het beeld is mijns inziens helderder en strakker.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • menustructuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cythex 19-07-2017 Product paar weken in bezit

Goede Televisie, mooi Omranding, Fantastisch Beeld

Algemene score

8,0
We Zaten te kijken voor OLED OF Qled, Maar omdat samsung een mooi ondervoetje had was de keuze vrij makkelijk! En zijn we voor samsung gegaan! ook vanwege de service maar ook vanwege de Fantastische beeld! Kortom een Goede Aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 17-07-2017 Product paar weken in bezit

haarscherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie tv, haarscherp beeld, 4K ready, vooral netflix kijken op deze tv is super. TV afstandbediening bedient ook de sonos en digitale tv, perfect niet meer meerdere afstandsbedieningen.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • makkelijke bediening
  • dun beeldscherm

Minpunten

  • geluid mindere kwaliteit, maar sonos aangesloten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dave Martin 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung QE55Q7F

Algemene score

10,0
Wat een vet mooie TV super mooi beeld en supersnel !
tevens geen bedrading meer achter de TV
En nog mooier 1 afstandsbediening om al je apparaten te bedienen.
Al met al ik blij en nog belangrijker de vrouw des huizes ook !!

Pluspunten

  • Geen bedrading meer
  • 1 afstandbediening

Minpunten

  • niets misschien de prijs ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 09-07-2017 Product paar weken in bezit

super TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je de beste kleuren wilt hebben in huis is dit een aanrader!
Super strak en heel mooi afgewerkt, zelfs de kabels achter de tv zijn zeer gemakkelijk te bevestigen door de one conect.
Alleen is het draadje naar de tv wat kwetsbaar. (dus doe hier extra voorzichtig mee).
Als alles dan eenmaal werk is je thuis bios daar on te genieten!!

Pluspunten

  • kleuren
  • afwerking

Minpunten

  • kwetsbaar draadje (one conect)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews