Samsung QE65Q7FAML - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,50 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP TV!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel vergelijken en bekijken ben ik voor de 65 inch Q7F gegaan. Altijd heel blij geweest met mijn 8000 serie en vroeg me af of het nog beter kon. Maar dat kan dus zeker! Het design is super maar daar kan sowieso niemand omheen als je hem ziet staan. De beeldprestaties zijn geweldig en helemaal als je 4K content opzet. Het contrast, de scherpte en de zwart prestaties zijn top. Het SMART gedeelte werkt fantastisch en eigenlijk elke bron wordt door de tv herkend. Over de afstandsbediening waren sommige mensen ietwat negatief maar ook die vind ik, na enkele dagen uitproberen, perfect. Geen 50 verschillende knopjes maar slechts een paar waarmee je alles kan. Over het geluid zal ik weinig zeggen. Ten eerste omdat alles via een soundbar gaat en te tweede omdat dit puur een kwestie van ruimte gebrek in de tv is, zoals elke tv van elk willekeurig merk.
Mocht je, als lezer, nog twijfelen, bespaar jezelf de tijd en ga voor deze tv. Je zal er geen moment spijt van hebben!!! Wil je er nog meer van weten dan is Plattetv.nl de plaats om hierover met een specialist te praten.

Pluspunten

  • contrast, scherpte en zwart tinten
  • design
  • goed en uitgebreide SMARTfunctie

Minpunten

  • dat deze tv er 10 jr geleden nog niet was
  • verder vooralsnog niet
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Milan M. 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Completely new level of experience - full recommendation!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We spend lots of time watching something on TV, so our old 40" tv became a bit small. We also love recording and watching high quality 4k videos and pictures, so we needed a proper screen for this, and lets face it, in 2018-19 4k will be a standard, not just a nice to have. Top 3 TVs in similar price-quality range that I considered were sony 55" oled, lg 55" oled and this one. In the moment of buying this TV, samsung had an action to get the S8 phone with tv or 500e back, and I was just about to get a new phone as well, so the choice became little bit easier. OLED vs QLED was still not an easy decision, but after seeing that even new LG OLED from 2017 had a problem with "ghosting" long staying images (like logo), even though there is a software solution to refresh pixels, the price was too high for OLED, and for that difference you don't get that much, so for me and my girlfriend, this TV has great quality/price ratio. I sincerely recommend it!
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, helder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Prachtig scherm, supersnel aangesloten door de connectbox. Wat een verademing geen grote dikke kabelbalk meer in zicht te hebben. Moet nog wel even de juiste kleurstelling vinden, maar wat een top tv!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Perfect aansluiten met 1 kabel

Minpunten

  • Kleurstelling moeilijk te vinden
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-JanJ 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Komt zijn verwachtingen tegemoet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De televisie aangekocht een aantal dagen geleden, zeer mooi beeld en snel.
Betreft de kwaliteit van de kleuren en of zwart echt zwart is. Kan ik eerlijk zeggen dat vergeleken met de OLED van andere merken, hier ook, zwart echt wel zwart is. De kleuren zijn diep en de scherpte is uitstekend. Het enige wat ik altijd direct uitzet is de motion plus maar dat is standaard op alle televisies tegenwoordig.
De afstandsbediening kreeg hier en daar nog commentaar, onhandig in gebruik en doet niet wat je wilt... Geen enkel probleem mee dusver en werkt mijn inziens veel prettiger dan de 50+ knoppen.

Fijne tv, erg blij met de aankoop en op het gebied van gamen, uitmuntend!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prachtige afwerking met de dunne lijst
  • Goed geluid
  • Werkt erg snel (reactietijd)
  • One connect box haalt alle "rommel" weg
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cees Boonman 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vanuit iedere invalshoek een mooi helder beeld . Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanuit iedere invalshoek een mooi en helder beeld . Bij inval van zonlicht blijft het beeld duidelijk en helder. Mooi design en geweldig geluid. De TV kan met speciale beugels plat tegen een wand worden gehangen.

Pluspunten

  • design
  • geluid

Minpunten

  • nvt
  • nvt
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

NL15P 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, fantastische beeldkwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische tv, nog maar een paar dagen in gebruik, maar nu al echt heel blij mee.
De vorige 40 inch Samsung ben je snel vergeten wanneer je een 65 inch aan de muur hebt hangen.

Zowel beeldkwaliteit als geluidskwaliteit voldoen aan mijn verwachting.
Toch wel m'n Sonos soundbar gekoppeld, maar echt nodig is dit niet.

De eenvoudig uitgevoerde afstandsbediening voldoet na een korte periode echt heel goed. De TV en de HDMI gekoppelde randapparatuur kun je met 1 AB bedienen.

De One Connectbox zorgt er voor dat er maar 2 draden naar de tv gaan, alle andere verbindingen gaan naar de One Connectbox.

Zorg wel dat je hulp hebt bij de wandmontage, 65 inch ophangen zonder extra hulp is een echte opgave.

Ik raad deze tv zeker aan anderen aan.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Afstandsbediening
  • One Connectbox

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssen zonder t 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

beeld springt er gewoon uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ben niet echt een review schrijver maar wat een geweldige tv.
Op aanraden van de heren bij Radio von Burg in Rotterdam gelukkig de juiste keuze gemaakt.
(en veel goedkoper dan op kieskeurig ;)
menu van de tv is super makkelijk en overzichtelijk.
geluid is super (voor een tv) maar ben wel van plan om er een soundbar bij te kopen.
Ook de afstandsbediening is gaaf en je voelt gewoon kwaliteit. moet wel even wennen dat je er meer mee kan doen dan alleen de tv bedienen.
Enige minpunt is de voet die zo diep is waardoor de tv ver naar voren komt.

Pluspunten

  • beelkwaliteit
  • geluid
  • afstandsbediening
  • one connect
  • design

Minpunten

  • diepe voet
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Wu 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote televisie, kabels mooi weg gewerkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi groot scherm zeer helder beeld ook bij zonlicht. geluid is good zelfs zonder soundbar. Mooie oneconnect techniek om kabels weg te werken en via glasvezel kabel data te verzenden

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • goede helder scherm
  • kabels mooi weg gewerkt
  • goed geluid

Minpunten

  • installeren beeld scherm moet plat op een tafel
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Lia 06-09-2017

Plat op een tafel ??? tv installeren. Kunt u aangeven waarom dat plat op de tafel moet?

Reageer

Paul Terstegen 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat een super televisie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit zo genoten van televisie sinds ik alles bekijk op mijn nieuwe Samsung QLED 65" tv. Groot, super scherp en de mooiste kleuren. Dit is een ware thuisbioscoop ervaring! Niet twijfelen dus maar kopen en direct genieten!

Pluspunten

  • Super plat
  • Groot scherm
  • Prachtige kleuren
  • Super design
  • Geweldig simpele afstandbediening

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Schilderink 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm

Algemene score

10,0
Ik heb vandaag deze tv gekocht bij Plattetv.nl (Doetinchem) kreeg daar goede uitleg over de tv (twijfelde tussen Oled en Qled) uiteindelijk deze gekocht, wat een tv ! Ik kwam van een 40 inch full hd tv af, wereld van verschil ! Super heldere kleuren, erg scherp beeld, zelfs het zwart is mooi zwart. Ga hier erg veel plezier mee hebben

Pluspunten

  • Super scherp beeld
  • Erg heldere kleuren
  • Snel smartTv gedeelte
  • Zelfs geluid is goed voor tv begrippen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige TV met uitstekende beeldkwaliteit, tevens prima te gebruiken zonder soundbar. Aanrader voor een ieder die op zoek is naar een premium toestel

Pluspunten

  • Beeld 4k
  • Dun
  • Geluid
  • Uitstraling
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische beeldkwaliteit en geweldig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd gecharmeerd geweest van Samsung, dus keuze voor deze TV was niet zo moeilijk. De keuze voor de 2e TV was daarom niet zo moeilijk en is dus de 49-inch uitvoering geworden. Zelfde kwaliteit en ook heel mooi, zelfde uitvoering qua design.

Pluspunten

  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Service
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super tv

Algemene score

9,0
Fantastisch beeld, redelijk tot goed geluid, maar zoals bij alle platte tv's is een subwoover aan te bevelen
En wat mij opviel dat de installatie heel simpel is

Pluspunten

  • Bediening en instalere
  • Fantastisch beeld

Minpunten

  • vanaf de zijkant wordt het beeld iets vager
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goose1013 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65" tv Qled

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij mee. Tv kamer is nu echt af en dat je geen 1 draad meer ziet en alles op 1 afstandsbediening ... Geweldig.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groen 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QLED

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie televisie met haarscherp beeld mooie compacte afstandsbediening
kabel aanvoer naar de Tv is alleen een glasvezel en een stroomkabel
alleen jammer dat de programmamakers nog geen 4K uitzenden

Pluspunten

  • haarscherp beeld
  • weinig snoeren naar de TV zelf

Minpunten

  • geen 4K op de zenders
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

SARWAN 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED65

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
MOOIE TV ZIT ER GEWELDIG UIT EN HEEFT OOK EEN MOOIE BEELD .
gOEDE GELUID KWALITEIT MET EEN SOUNDBAR ERBIJ.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit beeld!

Algemene score

10,0
Superscherp en helder beeld. Plezier om naar te kijken. Bedieningsgemak afstandbed zorgt voor een complet gebruik van alle mogelijkheden Youtube enz
Mooi plat scherm, een schilderij aan de muur !
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit en Hannie 13-01-2018
  • Product gekocht

Schitterende kleuren, prima kleurdiepte .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Qled-televisie heeft, zelfs bij de standaardinstellingen, schitterende kleuren en een grote kleurdiepte. Het kan in de praktijk de vergelijking met een Oledscherm zeker aan. Ook het zwart oogt zeer diep en natuurlijk. Een voordeel van deze televisie is een aparte unit waar alle kabels op aangesloten kunnen worden. Deze kan bijvoorbeeld uit het zicht in een meubel onder de televisie geplaatst worden. De enige zichtbare kabels zijn een dun glasvezelkabeltje voor het signaal en een vrij dunne voedingskabel. Door het ontbreken van de aansluitkabels aan de televisie kan deze met een speciale ophangset zeer dicht tegen de wand bevestigd worden.

Pluspunten

  • Prima beeld
  • Goede scherpte
  • prima afgewerkt
  • Twee, vrijwel onzichtbare kabels
  • Montage bijna vlak tegen de wand
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnb 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie afwerking groot en scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding ,overal de zelfde prijs ,4 jaar garantie maar vind vooral de afwerking van de randen en het beeld heel mooi
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De uitstraling, het bedieningsgemak en het perfecte geluid. Verder de service van BCC bij het afleveren.
Geschreven voor: Samsung QE65Q7FAML

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews