Samsung QE65Q7FAML - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Samsung QE65Q7FAML
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,50 cm dikte
Schermgrootte
65 inch.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie Wu 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie grote televisie, kabels mooi weg gewerkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi groot scherm zeer helder beeld ook bij zonlicht. geluid is good zelfs zonder soundbar. Mooie oneconnect techniek om kabels weg te werken en via glasvezel kabel data te verzenden

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • goede helder scherm
  • kabels mooi weg gewerkt
  • goed geluid

Minpunten

  • installeren beeld scherm moet plat op een tafel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Lia 06-09-2017

Plat op een tafel ??? tv installeren. Kunt u aangeven waarom dat plat op de tafel moet?

Reageer

Paul Terstegen 21-07-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een super televisie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit zo genoten van televisie sinds ik alles bekijk op mijn nieuwe Samsung QLED 65" tv. Groot, super scherp en de mooiste kleuren. Dit is een ware thuisbioscoop ervaring! Niet twijfelen dus maar kopen en direct genieten!

Pluspunten

  • Super plat
  • Groot scherm
  • Prachtige kleuren
  • Super design
  • Geweldig simpele afstandbediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsung QLED TV 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig beeld en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De tv gekocht bij PlatteTV in Nijmegen. Echt een goede service en goede medewerkers die naar je luisteren en duidelijk advies geven. Vanaf het moment van uitpakken tot het installeren is alles duidelijk aangegeven in stappen. Bij deze tv hebben wij meteen no gap wallmount erbij gekocht. Ook de installatie van de TV-beugel is duidelijk. De TV is makkelijk te hangen aan de muurbeugel. De installatie van de tv zelf is ook duidelijk en helder in 4 stappen.

Het beeld is echt prachtig en mooi om naar te kijken hoe scherp het beeld is. De geluid is prima. Het koppelen van andere apparaten is ook erg makkelijk. De TV herkent de apparaten automatisch en de naam van de gekoppelde apparaten worden weergegeven. Daarnaast is de afstandsbediening super fijn! Waardoor je met 1 afstandsbediening alles mee kan doen.

Kortom het is een geweldige tv en de formaat is super!

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Mooi design
  • Kabels mooi weggewerkt
  • Fijne compacte afstandsbediening
  • Connectbox

Minpunten

  • Prijzig
  • Je wil alleen maar TV kijken :P

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verdaas 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top Tv, gekocht via Platte TV.nl en opgehaald in Breda.
Thuis geinstalleerd en ziet er super uit.
Top service en top tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi groot scherm met een super kwaliteit beeld. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop. Qled geeft mooie, scherpe kleuren. Een ware sensatie!

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Groot
  • Plat scherm

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Virtuele droom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze bioscoop ervaring is in een woord geweldig. In combinatie met een Samsung Dolby Atmos soundbar is het een genot voor zowel de ogen als het oor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende TV. Prachtige kleuren en scherp beeld. Strakke vormgeving en de bekabeling zit mooi weggewerkt in de TV. Deze TV werkt ook met de CI+ module. Ook op de TV's die niet voor de Nederlandse markt bestemd zijn dus die elders geproduceerd zijn. Let op dat u wel een CI+ module versie 1.3 gebruikt in de bijgeleverde One Connect box. CI+ modules met versie 1.2 werken niet.

Minpunten

  • Geen Nederlandse Handleiding in boekwerk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

fantastische tv!

Algemene score

9,0
Het beeld is echt geweldig. Tv is super plat en met de muurbeugel super strak tegen de muur te bevestigen. Mooi design.

Pluspunten

  • Beeld
  • geluid
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nobster 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung QE65Q7F prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne tv ziet er spat zuiver uit.
Connect box is erg fijn om kabels weg te werken.
Beeld ongelooflijk mooi heb ook gekeken naar een Oled variant maar die zijn vele malen duurder

Pluspunten

  • Connectbox
  • remote ondersteund automatisch veel apparaten
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JJ 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

SAMSUNG 65 INCH QLED

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk scherm, super scherp, echt een vooruitgang als je beschouwt dat je een nieuwe apparaat koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cossu 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Scherp en groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer mooie tv met scherpe beeld, met een hele goede kijkhoek van alle zijdes. We zijn er heel blij mee. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Scherp
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alma 29-06-2017 Product paar weken in bezit

zoooo groot, maar scherp, geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk ontspannen kijken op het scherpste beeld ooit.
Geweldig.
Wat gaan wij van ons vakantiegeld genieten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 18-06-2017 Product paar weken in bezit

super beeld en geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super kwaliteit beeld en geluid. Handige kleine afstandsbediening met zeer gebruiksvriendelijke menu op het scherm. Zelfs Opa kon binnen een minuut kijken wat hij wilde, top!

Pluspunten

  • beeld kwaliteit
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • je blijft kijken ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung Qled

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Samsung Qled, geweldig mooi en helder beeld, kan ermee op internet zodat er nog meer mogelijkheden zijn wat betreft muziek luisteren en films kijken.
Ook de ophanging aan de muur van Samsung is heel strak, erg mooi.
Ondanks de grootte van het beeld is het hierdoor toch geen opvallend stuk in de huiskamer. Erg blij mee!!

Pluspunten

  • scherp beeld
  • perfect ophangsysteem van samsung

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung prduct 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Samsung is een zeer betrouwbaar merk, maakt mooie producten en alles is ook nog eens enorm bedieningsvriendelijk ! Ik kan iedereen Samsung aanbevelen of het nu een smartphone, tv of iets anders van Samsung is het is gewoon allemaal goed.

Pluspunten

  • design
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy Willems 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

FAN-TAS-TISCH !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afgelopen maandag is eindelijk deze QLED bezorgt en geïnstalleerd door de MM..
Wij hebben tevens de no gap wall mount besteld en hij hangt echt superstrak tegen onze muur. Kijken naar een serie of film is nu echt een beleving geworden, zo scherp is de beeldkwaliteit. Ook het geluid zelf wat uit de TV komt is al zo veel malen beter
als vroegere tv's.

En die hub voor de randapparatuur is echt zo'n goede move. we kunnen ze nu uit het zicht plaatsen zodat je echt alleen op de tv kijkt.

Wij zijn echt super tevreden met deze tv!!!

Pluspunten

  • scherpte en contrast
  • Geluid
  • no gap wallmount
  • all-in-one hub voor apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MDJ 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Groot mooi scherm en super beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg blij met onze nieuwe tv. Het beeld is echt geweldig en het formaat maakt de beleving compleet! Daarnaast is het ophangsysteem van Samsung waardoor de tv zo dicht bij de muur hangt echt ideaal.

Pluspunten

  • Beeld
  • Dun

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

samsung q-led mooi design perfecte kleuren mooi groot beeld

Algemene score

10,0
zeer makkelijk te bedienen ook voor ouderen maar 1 afstandsbediening nodig voldoet aan alle vewachtingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 24-05-2017 Product paar weken in bezit

Geheel nieuw kijkplezier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De eerste tv die mijn ervaring met plasma (tv) doet vergeten. Geweldig mooi stabiel beeld met levensechte kleuren. Hoge beeldverversingssnelheid waardoor ook snelle acties zeer scherp worden waargenomen. Optimale synchronisatie met mijn receiver (Onkyo), werkt vlekkeloos. PS4 Pro komt geheel tot zijn recht, ook hier zorgt beeldverversingssnelheid voor optimaal spelplezier. Vele instel mogelijkheden waardoor er wel voor iedereen een optimale instelling te vinden is. Dit is zeer eenvoudig in te stellen vanwege zijn bijzonder gebruiksvriendelijk menu. Kortom: voor mij de ideale vervanging van mijn plasma tv, een aanrader.

Pluspunten

  • design
  • mogelijkheden van instellen
  • levensechte kleuren
  • laag energie verbruik

Minpunten

  • is toch wel stevig aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WILLEM 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

MOOI GROOT DESIGN SCHERM MET PRACHTIG BEELD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
MOOI SCHERM MET GOED GELUID! ZEKER VOOR ZO N PLATTE TV SNEL INTERNET EN MOOIE AFSTANDBEDIENING JE HEBT SNEL DOOR HOE DEZE WERKT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews