Samsung QE49Q7F - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,49 cm dikte
Schermgrootte
49,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SAMSUNG FAN 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

TV IS MOOI maar bediening is waardeloos

Algemene score

6,0
TV is schitterend van design maar waardeloos met bediening, ik heb een KPN decoder en de tv vraag om het merk en type nummer en deze staat niet in de lijst die Samsung vraagt bij het instellen , daardoor kom je niet verder in het menu, na 3 pogingen gaat de TV verder maar meer kun je niet doen. TV kan niet schakelen van HDMI kanalen en bediening is beslist niet handig wat er door anderen wel beweerd wordt.
Dit is een groot irritatie punt, ik koop ieder jaar de nieuwste Samsung TV maar bediening is dikke onvoldoende. Beeld en geluid zijn wel goed. via de dealer krijg ik een gewone afstandbediening en hopelijk werkt dit beter. tot nu toe niet tevreden met bediening.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid

Minpunten

  • Afstandbediening
  • werkt niet logisch zoals we gewend zijn
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende
s_terlingen 10-11-2017

Hoi Samsung fan, is het probleem met KPN kastje nog steeds? Of heeft een frimware update het euvel verholpen? Wil ook graag deze TV kopen, maar heb ook KPN.......

Bikertje 16-11-2017

Liep tegen zelfde probleem aan. Wat bij werkte was het volgende: via instellingenmenu Samsung kiezen voor KPN. Daarna bij model invullen: VIP2952. Daarna door in het menu door het omhoog of omlaag schakelen van een zender. Bij poging 2 werkte het. Hoop dat het voor u ook gaat lukken.

Reageer

Maesschalck 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE49Q7F kapot ontvangen GEEN GARANTIE!!

Algemene score

1,0
Tv kan ik nu alleen maar minpunten geven want de tv doet helemaal niets.
Hele dure maar niet werkende tv. Menu komt niet tevoorschijn en een "raar" uitziend beeldscherm waarvan de verkoper Kijoo ook nog eens beweerd dat we dit zelf hebben veroorzaakt.

Omdat beeldscherm van onze ruim 10 jr oude Samsung niet meer zo mooi was en ik altijd zeer tevreden ben geweest over onze Samsung tv's heb ik de Samsung QE49Q7F tv bij webshop Kijoo gekocht. Wat heb ik daar nu spijt van.
De tv kwam "dood in doos"aan. Kijoo zegt dat wij de schade zelf hebben veroorzaakt. Samsung zegt dat ze geen garantie geven op beeldschermen. TV is gloednieuw!! Heeft nog geen seconde beeld gegeven.

Zie ook mijn klacht bij klachtenportaal van de consumentenbond. Ik hoop dat deze kapotte tv wordt vervangen en ik uiteindelijk alsnog een nieuwe goed werkende tv krijg.

Dus voor iedereen die overweegt om deze tv te kopen heel goed nagaan wat voor garantie de verkoper en Samsung bied als de tv helemaal niets doet....
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Pjutr 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superbeeld; wel wat kinderziektes(?)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beeld is zoals beschreven erg levendig met mooie zwartwaarden en prachtige HDR. Heb er flink aan gesleuteld wat ook zeer uitgebreid mogelijk is. Met name de Netflixapp is puur genieten (4k beeld)! Minpunt is de zeer geringe kijkhoek: Veel minder dan 7 jaar oude Philips lcd! (had misschien toch voor de curved moeten gaan?) HDMI-en usb-input wordt vlekkeloos verwerkt inclusief bediening met de Smart Remote + voice control! Veel verborgen features in Voice control; wel in 't Engels. Apparaat blijkt volwaardige mediaspeler die alle bestanden aankan (via HDD/usb) Wel is de tv-tuner matig, zappen gaat allesbehalve vlot. Het is onmogelijk gemaakt een eigen volgorde van zenders te kiezen. Timeshift werkt omslachtig en... Teleurstellend is ook het PCM-stereo geluid. Is om ook door Samsung Helpdesk niet verklaarde reden flink verzwakt, waardoor bv. Ziggo kabelontvangers naar verhouding keihard binnenkomen, met name bij home-cinemaversterking. Is te verhelpen door alle ontvangers op Dolby Digital ontvangst te schakelen, maar dat is bij de Ned. zenders armoe (alleen center/monokonaal + bas) Verder resulteert Dolby Digital+ van Netflix in stoorgeluiden. Gelukkig werkt Dolby 5.1 wel vlekkeloos. En het ontbreken van anderen dan HDMI en usb-ingangen, bv component vind ik een gemis.

Pluspunten

  • Scherp, contrastrijk beeld met levendige kleuren
  • uitgebreide beeld-instellingen
  • universele remote met stembesturing
  • volwaardige mediaspeler

Minpunten

  • zeer matige kijkhoek
  • matige tv-tuner met verklote pcm-stereo
  • geen eigen volgorde zenders mogelijk
  • alleen hdmi (geen component bv)
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik73 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds vanochtend in huis. Superscherp beeld. Geluid via SONOS Playbar Maakt het helemaal af. Bediening effe wennen maar afstandbediening oude Samsung tv kan er ook op.

Pluspunten

  • Beeld
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan Maas 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, prachtig duidelijk helder beeld. Schitterend geluid ondanks de platheid van de tv, daarom de Sound-bar maar afbesteld. Eenvoudige bediening en 100% compatibel met de Horizon box van Ziggo. Heel tevreden.
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige Qled TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige tv wat een heldere kleuren ongelofelijk wat mooi, vooral als je op youtube kijkt naar 4k films. Tv is simpel in te stellen en heeft een prachtig geluid, ook een redelijk goede bas. Het is gewoon een plaatje wat ben ik er blij mee. Tv is ook netjes afgewerkt. Heb ook Spotify ingesteld op de TV wat een geweldig geluid. Kost wat maar je hebt er ook wat aan.

Pluspunten

  • Zeer scherp beeld
  • Mooie heldere kleuren
  • Gemakkelijk te installeren
  • Mooi geluid
  • Geen kabels in het zicht

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 16-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitstekend beeld. Uitstekende afwerking.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goed afgewerkt. Fraaie vormgeving.
Uitstekend beeld met goede definitie en contrast.
Gebruik van de apps eveneens eenvoudig en efficiënt.
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qled 7c 49 inch 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Qled tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige kleuren, super scherp beeld.... Waaauw. Zelfs het geluid in de tv is prima.
Wij hebben hem met de Samsung wal amount aan de muur bevestigd. De montage was zo gebeurt en de installatie van de tv is zeer intuïtief.
Zeer content met onze nieuwe tv
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijkrijs 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig mooi beeld en super snel werkend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren echt snel aan de praat.
Nu 1 dag in huis dus moet nu nog vogelen wat er allemaal op en aan zit.
Mooie en stevige steun erbij.
Alleen de reclame over maar 1 draadje zien over de muur heen is niet helemaal waar want er moet nog een voedingskabel bij.
Nu snel verder met "spelen"................

Pluspunten

  • Mooi scherm zonder rand
  • snel aan de praat
  • Mooie standaard

Minpunten

  • niet alleen het dunne draadje ook de stekkerdraad
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brutus 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige TV met een mooi design.
Super scherp beeld en prima geluid.
En voor ons kleine huisje heeft de tv een mooi 49" groot scherm.

Pluspunten

  • Super scherp beeld
  • Mooi design
  • Prima geluid

Minpunten

  • De afstandbediening moet je leren kennen
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton van Braak 25-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

TOPPER zonder weerga

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig beeld,geen wirwar aan kabels meer,stylistisch gevormd,inoverende technologie,zijn prijs meer dan waard,beter beeld bestaat niet,goede aftersales service.

Pluspunten

  • beeld
  • vooruitstrevende technologie
  • vormgeving
  • makkelijk te bedienen
  • gunstige prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • geen ontdekt
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ton van braak 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qled 49inch Samsungtelevisie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege de kleurweergave die de werkelijkheid het dichtst benaderd.Andere punten die sterk naar voren komen zijn de gunstige prijskwaliteitverhouding,het lage stroomverbruik,het aangename trillingsvrije beeld en het makkelijk instellen van de Samsung TV is een fluitje van een cent.Bovendien is het slanke design een lust voor het oog.De aftersales service van fa,xxxxs/Electroworld was meer dan voortreffelijk.
,

Pluspunten

  • degelijk produkt
  • zeer inotatief
  • mooi design
  • gunstige prijskwaliteitsverhouding

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernando 28-03-2018

Kijkgenot

Algemene score

10,0
Wooooow wat een geweldig beeld, echt een genot om naar te kijken. En dan alle andere mogelijkheden die er op zitten, het gemak van de smarthub, echt ontzettend gemakkelijk dat je niet mee achter de tv hoeft te zijn maar de smarthub hebt, hoop hier weer jaren mee vooruit te kunnen
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ger 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het beeld is uitstekend. De vormgeving is goed, dat er maar weinig bedrading nodig is die ook nog veen goed in de voet is weggewerkt geeft een vervraaiing van het geheel.
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zuijdwijk 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je gelooft je ogen niet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De qled tv van Samsung is echt prachtig, wat een helder en scherp beeld. Installatie, fluitje van een cent, wijst zich vanzelf. Voorzichtig met de glasvezel aansluitkabel, alle andere kabels gaan in de centrale aansluitdoos. Je ziet geen kabel lopen. Prachtige vormgeving van het toestel, bijna randloos, waardoor het beeld nog groter lijkt. En zo'n smart tv heeft zoveel extra mogelijkheden, een uitdaging om ze allemaal te ontdekken.

Pluspunten

  • Perfect beeld
  • Prachtige vormgeving
  • Eenvoudig aan te sluiten

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 30-12-2017

Verbluffend mooi beeld

Algemene score

10,0
Eerder altijd producten van LG gehad, maar sinds kort de overstap gemaakt naar deze Samsung TV.
Totaal geen spijt van deze keuze. Verbluffend mooi beeld.
Mooie heldere kleuren en een zeer goed zwart wit verhouding.

Ik ben een tevreden mens.
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ferry 22-08-2017

Lang gewacht en eindelijk gekomen.

Algemene score

10,0
Ik heb vanwege de beeldkwaliteit 20 jaar een Loewe televisie gehad en de kwaliteit van de digitale televisies liet te wensen over en was voor mij niet voldoende.
Maar het wachten is nu eindelijk beloond, wat een pracht beeld, zeer tevreden met deze televisie. kan nu weer lang van genieten.
Voor diegene die twijfelen, niet meer doen, dit is echt mooi.
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michel 16-06-2017

Mooie TV

Algemene score

10,0
Ik had de UE46F8000 en door een ongeluk moest ik hem vervangen. Dit was geen straf met de QE49Q7F. Het beeld is fenomenaal en de opbouw super snel!
Blij met de aankoop!
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

QLED eigenaar 16-06-2017
  • Product paar weken in bezit

prachtige en diepe kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie elegante tv. Kabels kunnen mooi weggewerkt worden en het beeld is geweldig met de felle kleuren van QLED. De Samsung interface is erg mooi al met al een mooie tv dus.

Pluspunten

  • kleuren
  • mooi design
  • interface

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gewoon geweldig

Algemene score

10,0
Installatie verliep gemakkelijk via aanwijzingen op het scherm
Goed doordachte afstandsbediening, werkt intuïtief, strak minimalistisch design
Beeld is fantastisch, mooie zwartwaarden, sprankelende kleurweergave
Geluid is prima, geen behoefte aan soundbar
Alle apparaten verbonden via één optische kabel die samen met stroomkabel onzichtbaar is verwerkt in voet
Scherm heeft modern ontwerp, ziet er fraai uit in de woonkamer.
Scherm in winkel vergeleken naast Oledscherm. Vond dit scherm van Samsung er vwbt kleurweergave en helderheid toch beter uit de verf komen.

Pluspunten

  • gemakkelijke installatie
  • doordachte afstandsbediening
  • fantastisch beeld
  • prima geluid voor plat scherm
  • alle apparaten via 1 optische kabel verbonden

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Samsung QE49Q7F

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews