Samsung 7 serie QLED TV QE49Q7F - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Samsung 7 serie QLED TV QE49Q7F
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,49 cm dikte
Schermgrootte
49 inch.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SAMSUNG FAN 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

TV IS MOOI maar bediening is waardeloos

Algemene score

6,0
TV is schitterend van design maar waardeloos met bediening, ik heb een KPN decoder en de tv vraag om het merk en type nummer en deze staat niet in de lijst die Samsung vraagt bij het instellen , daardoor kom je niet verder in het menu, na 3 pogingen gaat de TV verder maar meer kun je niet doen. TV kan niet schakelen van HDMI kanalen en bediening is beslist niet handig wat er door anderen wel beweerd wordt.
Dit is een groot irritatie punt, ik koop ieder jaar de nieuwste Samsung TV maar bediening is dikke onvoldoende. Beeld en geluid zijn wel goed. via de dealer krijg ik een gewone afstandbediening en hopelijk werkt dit beter. tot nu toe niet tevreden met bediening.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid

Minpunten

  • Afstandbediening
  • werkt niet logisch zoals we gewend zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Dijkrijs 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig mooi beeld en super snel werkend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren echt snel aan de praat.
Nu 1 dag in huis dus moet nu nog vogelen wat er allemaal op en aan zit.
Mooie en stevige steun erbij.
Alleen de reclame over maar 1 draadje zien over de muur heen is niet helemaal waar want er moet nog een voedingskabel bij.
Nu snel verder met "spelen"................

Pluspunten

  • Mooi scherm zonder rand
  • snel aan de praat
  • Mooie standaard

Minpunten

  • niet alleen het dunne draadje ook de stekkerdraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik73 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds vanochtend in huis. Superscherp beeld. Geluid via SONOS Playbar Maakt het helemaal af. Bediening effe wennen maar afstandbediening oude Samsung tv kan er ook op.

Pluspunten

  • Beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. 30-06-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige Qled TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige tv wat een heldere kleuren ongelofelijk wat mooi, vooral als je op youtube kijkt naar 4k films. Tv is simpel in te stellen en heeft een prachtig geluid, ook een redelijk goede bas. Het is gewoon een plaatje wat ben ik er blij mee. Tv is ook netjes afgewerkt. Heb ook Spotify ingesteld op de TV wat een geweldig geluid. Kost wat maar je hebt er ook wat aan.

Pluspunten

  • Zeer scherp beeld
  • Mooie heldere kleuren
  • Gemakkelijk te installeren
  • Mooi geluid
  • Geen kabels in het zicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

QLED eigenaar 16-06-2017 Product paar weken in bezit

prachtige en diepe kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie elegante tv. Kabels kunnen mooi weggewerkt worden en het beeld is geweldig met de felle kleuren van QLED. De Samsung interface is erg mooi al met al een mooie tv dus.

Pluspunten

  • kleuren
  • mooi design
  • interface

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Gewoon geweldig

Algemene score

10,0
Installatie verliep gemakkelijk via aanwijzingen op het scherm
Goed doordachte afstandsbediening, werkt intuïtief, strak minimalistisch design
Beeld is fantastisch, mooie zwartwaarden, sprankelende kleurweergave
Geluid is prima, geen behoefte aan soundbar
Alle apparaten verbonden via één optische kabel die samen met stroomkabel onzichtbaar is verwerkt in voet
Scherm heeft modern ontwerp, ziet er fraai uit in de woonkamer.
Scherm in winkel vergeleken naast Oledscherm. Vond dit scherm van Samsung er vwbt kleurweergave en helderheid toch beter uit de verf komen.

Pluspunten

  • gemakkelijke installatie
  • doordachte afstandsbediening
  • fantastisch beeld
  • prima geluid voor plat scherm
  • alle apparaten via 1 optische kabel verbonden

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendricus 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige kleuren, geweldige beleving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De kwaliteit en prachtige kleuren veranderen de beleving van elk televisie programma of film. Deze kwaliteit maakt alles extreem realistisch. Een nadeel.. slechte films worden nog slechter :) De connect box zorgt ervoor dat je alles vanuit 1 kastje kan aansluiten, geen onnodig veel kabels naar je televisie en met de afstandsbediening kun je alles wat je aansluit bedienen.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Resolutie
  • Design
  • Apps (Netflix etc.)
  • 1 afstandsbediening voor alles wat je aansluit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie TV, prachtige kleuren, scherp beeld. Makkelijk installeren, andere apparaten aansluiten. Gebruiksvriendelijk. De nieuwste technieken.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Prachtige kleuren
  • Mooi design
  • Een afstandbediening voor alle apparaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 16-06-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekend beeld. Uitstekende afwerking.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goed afgewerkt. Fraaie vormgeving.
Uitstekend beeld met goede definitie en contrast.
Gebruik van de apps eveneens eenvoudig en efficiënt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Maas 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, prachtig duidelijk helder beeld. Schitterend geluid ondanks de platheid van de tv, daarom de Sound-bar maar afbesteld. Eenvoudige bediening en 100% compatibel met de Horizon box van Ziggo. Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Qled 7c 49 inch 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung Qled tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige kleuren, super scherp beeld.... Waaauw. Zelfs het geluid in de tv is prima.
Wij hebben hem met de Samsung wal amount aan de muur bevestigd. De montage was zo gebeurt en de installatie van de tv is zeer intuïtief.
Zeer content met onze nieuwe tv

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer