LG OLED55C7V - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,66 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chandler 13-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Fenomenaal beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Oled TV is fenomenaal. De kleuren spatten van het scherm en wat verder opvalt is dat zwart ook echt zwart is. Als je het niet met je eigen ogen ziet is de beeldkwaliteit moeilijk uit te leggen. Ik kan het het beste omschrijven als een bioscoopbeleving in mijn huiskamer. Het geluid van de LG TV is ook meer dan goed. De speakers zijn ontworpen door Harman Kardon en dit in combinatie met Dolbi Atmos geeft een geweldig geluid. dolbi Atmos zorgt voor een (soort van) surround geluid. Het geluid haalt het natuurlijk niet bij een goede soundbar of surround set, maar ik heb nog geen TV meegemaakt met beter standaard geluid dan deze Oled TV.
Het menu draait op software van LG zelf: WebOS. Het menu werkt dan ook snel en intuïtief. Dat je de TV snel kunt bedienen heeft ook te maken met de afstandsbediening. De werking ervan kun je het beste vergelijken met een soort muis die je bij je pc gebruikt. De eerste 10 minuten moest ik er even aan wennen, maar nu wil ik nooit meer terug naar een standaard afstandsbediening. Ook het intoetsen van letters en cijfers gaat veel sneller. Een niet te onderschatten fijne functie!
De TV zelf is flinterdun en ziet er fragiel uit. Maar eenmaal in elkaar gezet en op z'n plek gezet merk je dat je kwaliteit in handen hebt. LG heeft goede materialen gebruikt en daardoor voelt alles stevig en solide aan. De bies om het beeldscherm is lekker dun waardoor het, vooral bij donkere scenes, lijkt alsof het één groot beeldschem is zonder rand.
Samenvattend is dit voor mij de beste TV dat op dit moment op de markt is. Ja, het is een smak geld wat je voor de TV neer moet leggen, maar als het ook in jouw budget past is er in mijn ogen geen betere keuze. Hij is het dubbel en dwars waard en zonder twijfel een echte aanrader.

Pluspunten

  • Beeldkwalteit
  • Grote kijkhoek
  • Dun design
  • Geluid van Harman Kardon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
domi 03-11-2017

hoe is het kijken van voetbal op deze tv? geen banding of ghosting? is het indrukwekkend?

domi 19-11-2017

Ben van plan ook deze tv te kopen. Ik las wel van mensen dat je soms beetje gele waas ziet bij witte achtergrond. Is dit juist? Want hoort natuurlijk gewoon top te zijn bij zo`n duur toestel. Vind het overigens wel jammer dat er geen 3d meer zit op de 2017 modellen. Is de lg c7 beter kwa beeld dan de e6 van 2016?

Reageer

Niek Luinge 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fenomenaal mooi beeld, mooi design, echt top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze tv een tijdje mogen bewonderen, helaas zonder geluid. Daarom gaat deze review alleen over het beeld.
Maar dat is dan ook gelijk het allerbeste aan deze tv. Want dat beeld mag er zijn! Ongekend mooi, de kleuren spatten van het scherm en het contrast is echt mooi. Als je voor het eerst een OLED-tv ziet valt je mond echt open van verbazing. Als je al dacht dat je 'normale' tv mooi was, dan is dit echt next level. De beleving van OLED is naar mijn mening net zoiets als van stereo naar surroundgeluid, het was al mooi, maar dan ontdek je ineens een nieuwe dimensie.

Nu heb ik het toch weer over geluid ;-) Het geluid van deze tv is waarschijnlijk goed genoeg voor de meeste mensen, gelukkig wordt dat de laatste jaren steeds beter. Wel zijn er ontzettend mooie soundbars verkrijgbaar van LG die speciaal bedoeld zijn voor de OLED-serie, die ook qua design naadloos aansluiten bij deze tv's.

Deze tv doet qua beeld totaal niet onder voor zijn grotere (lees: duurdere) broers. Het paneel wat erin zit is namelijk exact dezelfde. Hierdoor ervaar je dezelfde prachtige kleuren en het contrast. Het enige verschil zit hem in de hardware, dus de beeldverwerkingschips, de interface en dergelijke zaken. Ik heb heel even de C7V gezien naast de E7V, dus een grotere broer, maar het verschil is voor een zeer kritisch persoon nauwelijks te noemen. Een enkele keer was een piepklein verschil te zien in een vloeiende beweging, maar op een afstand van 40 centimeter is dat niet iets om je zorgen over te maken. Kortom, het beeld is zo goed als gelijk.
De reden dat de C7V betaalbaarder is dan de hoger gepositioneerde modellen is voornamelijk het design. Deze tv heeft een 'normale' afwerking met een dunne bezel rondom. De duurdere modellen hebben het zogenaamde "picture on glass" waarbij het dunne OLED-paneel op een glasplaat is 'geplakt'. Misschien heb ik een rare smaak maar ik vind deze tv daardoor juist mooier. Deze tv oogt strakker en rustiger in de woonkamer vind ik.

Ondanks dat ik dus niets kan zeggen over het geluid, kan ik wel veel zeggen over het beeld en dat is gewoon perfect. Dus ik raadt deze tv zeker aan! Als je het mooiste beeld wilt wat er bestaat dan kan je simpelweg niet om OLED heen. Je betaald er wat meer voor maar het is het zeker waard!

Pluspunten

  • Oled is echt het beste ooit
  • Wat een fantastisch mooi beeld
  • Design is top!
  • Staat mooi in woonkamer
  • Enorm dun dus geen groot meubel nodig

Minpunten

  • Je moet wel even wat dieper in de buidel tasten
  • Geen tijd voor andere hobby's als je deze tv hebt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 03-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ging voor de Samsung Qled 55 inch. Maar eenmaal in de winkel (FOKA Rotterdam) zag ik de LG naast de samsung hangen. Op het eerste gezicht was de samsung gelijk een stuk minder. Na een zeer kundige uitleg van de verkoper toch gegaan voor de LG (was iets duurder) maar als je iets nieuw koopt kan je het beter goed doen. Ben zeer tevreden met mijn keus.

Pluspunten

  • Zeer dunnen rand
  • Super simpel instaleren
  • goede uitleg hoe uit de doos te halen

Minpunten

  • stroomkabel vrij kort (dus lastig met wegwerken)
  • uitleg over de tv in het boekje is zeer weinig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1010chris 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

wel hele summiere uitleg

Algemene score

8,0
omdat er (op een na) alleen maar zeer positieve ervaringen over deze tv werden gegeven ,heb ik voor dit model gekozen. omdat ik niet meer de jongste ben en weinig kennis van digitale zaken heb moet ik eerlijk bekennen dat ik best wel teleurgesteld ben in het boekje met uitleg. Plat gezegd er wordt nauwelijks uitleg gegeven. je moet het maar op je tv uitzoeken. Persoonlijk vind ik dit niet fijn. Beeld is afhankelijk van wat je kijkt voldoende tot zeer goed. Geluid is zelfs zonder ondersteuning goed.ben een Panasonic liefhebber , omdat zij gestopt zijn met Plasma overgestapt op Oled , bij Pana kun je misschien wel teveel zelf instellen bij LG teweinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ikke 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inbranden scherm

Algemene score

7,0
Mensen houd er rekening mee dat een Oled bijna altijd gaat inbranden en dat LG heel moeilijk doet bij de garantie. De Brightness is ook niet best. Alleen de zwartwaarde is heel goed. De rest is matig. Geen gamerstv.

Pluspunten

  • Scherpbeeld
  • Zwartwaarde
  • Afstandsbediening.

Minpunten

  • Inbranding
  • Matige brightness
  • Te duur
  • Matige garantie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cookie 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig scherm! Vooral de scherpte, kijkhoek en zwartwaarden zijn perfect! Veel aansluitmogelijkheden. Geluid is ook prima!

Pluspunten

  • Zwartwaarden
  • Geluid
  • Kijkhoek

Minpunten

  • netwerkkabel knelt als tv opgehangen is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

laurensouwerkerk 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

wat een pracht beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze OLED mogen reviewen bij een evenement van LG zelf, wat een prachtig scherm zit er in zeg, haar scherp.
mogen gamen, FIFA, het was eigenlijk scherper dan een echte voetbalwedstrijd
nadeeltje is wel de webOS, dit is nu nog wel de laatste versie, maar gemerkt bij mijn eigen TV (3 jaar oud) dat webOS relatief snel niet meer te updaten is
zoals bij elk plat scherm, zorg voor externe audio

Pluspunten

  • haarscherp beeld
  • menu structuur (webOS)

Minpunten

  • updates
  • geluid (zoals bij elk plat scherm)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

grietje 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG oled 55c7v

Algemene score

8,0
super mooi beeld,maar als je een programma wil opnemen, kun je niet overschakelen naar een ander programma ,groot min punt

Pluspunten

  • supper beeld

Minpunten

  • TV opname, kun je niet naar andere zender kijken
  • uitleg in boekje
  • achterkant wit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sonos aansturing?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds gisteren deze tv in huis en echt perfect beeld. Het is superscherp en ook nog eens makkelijk te installeren. Ik kan alleen het volume van de Sonos soundbar niet met de afstandsbediening van de tv regelen. Iemand nog tips?

Pluspunten

  • Superscherp beeld
  • Makkelijke installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 15-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooi design.
We hebben hem nog maar sinds gisteren maar super beeld. Klank heel goed.
Gemakkelijk in te stellen gaat vlug en vlot.
Netflix gaat via wifi wel wat traag. Via apple tv veel sneller en super beeld.
Veel opties die ik nog moet ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin S 05-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitmuntend beeld, Prettige bediening,strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb na lang wikken en wegen uiteindelijk besloten ter vervanging van mijn oude TV een OLED TV aan te schaffen. De keus viel op een LG 55C7V en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad.
De TV geeft een geweldig beeld waar zwart ook echt zwart is en waarbij de kleuren helder en scherp afsteken tegen de achtergrond.
Daarnaast is de kijkhoek in vergelijking met LCD schermen extreem groot.
Kortom als beeldkwaliteit belangrijk is hoef je niet veel verder te zoeken.
Daarnaast laat de TV zich met de smart remote zeer gemakkelijk bedienen en is het geluid voor een TV van deze afmeting en dikte goed te noemen.

Al met al een zeer fijne TV met een uitmuntende beeldkwaliteit

Pluspunten

  • UItmuntende beeldkwaliteit
  • grote kijkhoek
  • prettige bediening via smart remote

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 22-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Meer dan mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig beeld, mooie kleuren. Flinke aanschafprijs maar het geld meer dan waard. Toppertje onder de TV's.

Pluspunten

  • ultra scherp
  • deep zwart

Minpunten

  • satellietkabel steekt uit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Klaar voor de toekomst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi superdun 4k ultra Hd oled tv gekocht bij Foka superstore, voldoet aan de verwachtingen, is klaar voor de nieuwe technieken van de toekomst zijnde HDR-4K enz. Heel fijne gebruiks-gemakkelijke interface in de vorm van een muisje op het scherm, uitzonderlijk veel mogelijkheden. Zeer aan te raden toestel.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Kleurenweergave
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ruud 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Oled TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima TV gradioos beeld. Staat op een mooie poot. Geluid goed. Geen gebruiksaanwijzing dit ervaart niet prettig

Pluspunten

  • Beeld zuiverheid

Minpunten

  • Gebruiksaanweizing
  • Afstandanbieding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leny 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Supertv!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met deze tv is films kijken een ware sensatie. Vooral bij natuurfilms waan je je wat betreft kleur en geluid in de jungle, of waar het zich dan ook afspeelt. Het maakt het tv kijken echt zoveel leuker. Groot voordeel is dat je er niet recht voor hoeft te zitten. Ook als je er schuin voor zit heb je nog even goed beeld. Nadeel is wel dat je de tv voor je plezier aanzet, alleen om van kleur en geluid te kunnen genieten. Daarnaast is er ook het bedieningsgemak. Met de afstandsbediening krijg je een scherm op de tv en je hoeft alleen maar de pijltjes te gebruiken.

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Mooie kleuren
  • Geluid is fantastisch

Minpunten

  • Nog behoorlijk prijzig
  • Groot, dus je moet er wel de ruimte voor hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig, groot, haarscherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben vooral afgegaan op de reviews over dit model. Allemaal zeer lovend. Bovendien heb ik vertrouwen in het kwaliteitsmerk LG.
De bijgeleverde documentatie is echter minimaal en beperkt zich voornamelijk tot het aanbrengen van de voet en de werking van de afstandsbediening.
De instelmogelijkheden zijn zeer ruim en vergen nogal wat studie, wat dan vooral via internet moet plaatsvinden.

Pluspunten

  • Prachtig groot haarscherp beeld.
  • Internetaansluiting via diverse apps is geweldig.
  • Even wennen en de magic remote werkt erg handig.

Minpunten

  • Beperkte manual.
  • Goede instellingen te krijgen, is nogal lastig.
  • Zwarte grondplaat zou minder refelcties geven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Simons 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG Oled 55c7v

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig beeld zeker met uitzendingen op internet en ook het geluid is goed voor een platte tv.
Afstandbediening is even wennen maar daarna prima in het gebruik. Geadviseerd door FOKA rotterdam en geen spijt van de keuze voor dit toestel implaats van de qled van samsung

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG OLED55C7V

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitmuntende beeldkwaliteit UHD-4K in groot formaat met uitgebreide smart tv mogelijkheden zoals wi-fi, bluetooth, netwerkaansluiting, goed geluid, realistische kleurweergave.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Summiere handleiding
  • Voet niet draaibaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lotte 20-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Scherm pass vanaf zijkant!

Algemene score

6,0
Mooi strak beeld goede respons tijd bij gamen alleen jammer dat zwart niet zwart is vanaf de zijkant gezien dan kleurt het scherm bij daglicht paars :(
Wie heeft hier nog meer last van?

Pluspunten

  • Goede contrast
  • Respons tijd

Minpunten

  • Paarse gloed vanaf zijkant scherm

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gertraaf 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Leuke deal bij foka.
Mooier scherm vind je niet. Zwart is echt zwart en webos werkt top. Ook de magicmote is top.
Geluid is ook beter dan verwacht.

Pluspunten

  • Beeld
  • Beeld
  • Beeld
  • Webos
  • Magic mote

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews