Sony KD65XE9305 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
3,90 cm dikte
Schermgrootte
64,5 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MK 20-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld na diverse tweaks

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tv gekocht als open doos model bij MM voor €1599, maar tv was volgens mij gewoon nieuw. Het is een zware tv voor een led tv, maar eenmaal op zijn plek staat het als een huis.
Installatie was zo gepiept en toen kwam het fine tunen. Na 4 dagen proberen en uit en aanvinken hebben we een prachtig scherp plaatje. Onze vorige tv was een plasma, dus ik was wat sceptisch. Geluid is in de bioscoop mode het mooist en omdat ik een subwoofer heb aangesloten op de koptelefoon/line/sub uitgang klinkt het nu prima. Soundbar is niet meer nodig. Android en ingebouwde chromecast werken prima en alles wordt super snel afgespeeld. Netflix 4k hdr is geweldig.
Diverse sites geraadpleegd i.v.m. calibratie, maar heb toch diverse "eigen" instellingen veranderd. Kleur staat bijv; niet op expert of cinema maar op koel. Dit komt het meest in de buurt van echte huidtinten. Voor info over de instellingen wil ik gerust meer info geven per mail.

Pluspunten

  • Prachtig beeld en dat zonder fald
  • Prijs
  • Komt in de buurt van oled

Minpunten

  • Geluid wordt pas goed met een soundbar erbij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Meeuwesen 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mega Scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met de aankoop van een nieuwe tv heb ik lang gewacht. Lang gezocht. Bij de concurrenten vond ik niet wat Sony biedt.
Een mooi helder beeld, superscherp en heel natuurgetrouw. Mooie kleuren en een prachtige diepte in het beeld.
Met de X1 Extreme-processor is deze tv ook klaar voor Dolby-Vision.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • levensechte kleuren
  • (bijna) zwart beeld (waar het zwart moet zijn)
  • heel hoog contrast

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evers 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TV, nu de Sony 65 inch,super beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met alle technische ontwikkelingen op audio gebied. Kies ik voor Sony 65 inch prijs kwaliteit is top

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Rustig kijkgenot

Minpunten

  • Geen Apple connectie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale 65 inch TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uiterst plat, groot formaat, geweldige kleuren evenals het geluid. Alles van Internet op je TV te vinden zoals Netflix en Youtube
Een aanrader!!

Pluspunten

  • formaat
  • geluid
  • kleuren
  • bedieningsgemak
  • ijzersterk merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

awdhaan 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ongekend mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde nog niet rchting OLED, en was daarom op zoek naar een premium led-model. Sony had mijn voorjeur vanwege eerdere ervaringen en de mooiste vormgeving. De xe9305 voldoet ruimschoots. Prachtig afgewerkt (ook aan de achterkant) en bijzonder mooi beeld. 65” maakte het helemaal af

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Afwerking
  • Snel

Minpunten

  • AndroidTV is nog niet volwassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dennis 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fantastische resolutie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
haarscherp beeld tegen een goede prijs, HDR kwaliteit is niet te vergelijken met andere schermen. Het feit dat er ook geen edge back light wordt gebruikt is ook een voordeel zodat er nooit strepen kunnen ontstaan na verloop van tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MK 20-02-2018

Er wordt wél edge backlight gebruikt, maar een speciale versie onder en boven die beter presteren als sommige fald tv's

Reageer

Johnny67 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mr.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nice picture quality and with my play station 4 pro, I just have fantastic experience with products. I cannot ask for more. The product is top notch.

Pluspunten

  • Picture quality is amazing
  • Small gadgets are user friendly
  • Fast reaction of system

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico koppel 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een groot beeld die heb ik nu. Makkelijke bediening met een vlijmscherp beeld. Snoeren en kabels mooi weg gewerkt.

Pluspunten

  • Geweldig
  • Mooi beeld

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrian Glakowski 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed groote scherm 4K

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel goede kwaliteit van SONY met en goede prijs. Tot nu toe Heel tevreden. Tv werkt heel soepel en heefr bijne geen min punten.

Pluspunten

  • Groote scherm
  • 4K is echte 4K
  • Android op TV

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge Rietmulder 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, superscherp 4K beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een mega groot, superscherp beeld. mooi klein randje om het scherm, waardoor het beeld nog groter lijkt!
hij hangt heel strak tegen de muur, kan door de bijbehorende muurbeugel wel iets draaien. is wel zwaar, dus met minimaal 2 man ophangen.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • mooi groot scherm
  • hangt strak tegen de muur

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer