Philips 6000 series 55PUS6201/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,80 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 21-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooie kleur donkergrijs, ambilight geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kleur van de omlijsting is donkergrijs, net weer wat anders dan zwart of chroomkleurig. Ambilight is zo mooi in de avond, kleurt mee met wat er op tv te zien is. Makkelijk aan te sluiten.

Pluspunten

  • Kleur
  • Aansluiten
  • Ambilight

Minpunten

  • Heb ik nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rem en ramona 05-08-2017

Mooie tv voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi tv makkelijk in te stellen .en super gaaf de led verlichting die van kleur kan veranderen. .Mooie kwaliteit en goed beeld ..Vind deze mooie tv een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer mooi beeld en lekker groot

Algemene score

10,0
Een zeer mooie televisie van Phillips 55 inch dat lekker groot is.zeer makkelijk aan te sluiten echt binnen 5 minuten stond hij op ee plek en deed hij het al.en voldeed hij aan al onze wensen.de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.echt een aanrader deze televisie

Pluspunten

  • Groot
  • 4K zeer scherp
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen papieren beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rns 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi helder en groot scherm. Leuke functies van de ambilight waaronder meebewegen op de muziek. Ik beveel de tv aan bij anderen.

Pluspunten

  • Ambilight
  • Groot scherm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

shannon 27-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima tv echt een aanrader!

Algemene score

10,0
Prijs en kwaliteit is hij zeker goed. Het beeldformaat is perfect.
Dit product bevalt mij zeker het heeft alles wat je nodig hebt.
Voor de beste prijs en langste garantie moet je bij Foka Superstore zijn.

Pluspunten

  • mooi groot beeld
  • ambilight
  • netflx knop
  • veel waar voor weinig geld, 4K
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ed 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi product en snel geleverd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Televisiewinkel.nl werkt prima. Via Bol.com was alles snel geregeld. Op tijd bezorgd en geen enkele verdere aanmerking.
Gemak: Uitstekend
Service: Uitstekend
Levering: Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Dankbaar 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm met mooie kleuren

Algemene score

9,0
Het scherm is een mooi scherm met een helder beeld. Het geluid is prima maar wordt door het gebruik van een soundbar wat warmer. De Ambilight maakt dat het toestel groter oogt dan de 55 inch. De zilveren omlijsting geven de tv een chique geheel. M.a.w. ik zou dit toestel zeer zeker aanbevelen. En ook de winkel waar ik deze heb gekocht een pluim voor de goede service en klantvriendelijkheid. Foka te Rotterdam top zaak.

Pluspunten

  • Helderbeeld
  • Ambilight
  • mooi grootbeeldscherm
  • Mooie zilveren omlijsting
  • Zeer gemakkelijke installatie

Minpunten

  • geluid wordt warmer door gebruik van een soudbar
  • verder nog niet echt iets kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harmse 29-04-2017

Veel tv voor een goede prijs

Algemene score

10,0
Na jaren bij een andere fabrikant klant te zijn geweest voor de televisies, nu weer met tevredenheid terug bij Philips.

Erg fijne 4K UHD 55" televisie van Philips met een zacht prijsje. De prestaties zijn wat mij betreft uitstekend en het scherm geeft een vol beeld met mooie vloeiende UHD beelden.

Netflix op de TV wordt dagelijks gebruikt en werkt erg snel en gebruiksvriendelijk. Samen met de Youtube app een absolute aanvulling.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Luigi 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

55pus6201

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede afhandeling bij Foka en mooie prijs voor zo'n mooie tv. Snelle service door bekwame mensen met goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer