Philips 5200 series 24PFS5231/12 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
HD type
Full HD
Schermgrootte
24,0 inch
Kleur(en)
wit, zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trammetje 16-08-2018

Eenvoudige installatie en ingebruikname,eenvoudige bediening

Algemene score

10,0
De plaatsing en installatie zelf uitgevoerd. Was heel eenvoudig. Een aantal basisinstellingen naar eigen smaak aangepast. M.n. de Bluetooth vind ik handig om muziek van mijn iPad af te spelen via de speakers van de tv, die een prima geluid geven. Zeer tevreden over het strakke ontwerp.
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

leen48 14-06-2018

Geen digitene connectie

Algemene score

6,0
Bij selecteren van digitale zenders via kabel aansluiting, geen digitale zenders voor digitenne, moet via een kastje? Krijg direct alleen Ziggo als optie.Terwijl de vorige tv een samsung dit wel kon handelen?
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sunidreve 07-05-2018

Eenvoudige bediening; goed geluid.

Algemene score

10,0
Het instellen van de zenders gaat heel eenvoudig. Ook bij satelliet ontvangst. De speaker onder het beeld is qua design niet mooi, maar wel heel functioneel, want geeft prima geluid.
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Johan 18-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi kleurenscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben nog steeds uiterst tevreden over mijn aangekochte reserve tv. Ik kan heerlijk naar mijn opgenomen films en series kijken .
Ik had deze tv eerder willen hebben.

Pluspunten

  • Mooi helder beeld
  • Snelle responsie

Minpunten

  • Iets te min geluid
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KimGT 24-01-2018

Precies wat ik zocht

Algemene score

10,0
Deze TV is in de keuken geplaatst. Afmetingen perfect passend. Beeld top en geluid natuurlijk niet te evenaren, ook niet door grotere TV's !
Het is jammer dat je het beeldscherm niet kan kantelen of zie ik dat verkeerd ? Nu 1 beugel tussen TV en voet waar geen beweging in is te krijgen ?
Opmerkingen over stickers op beeldscherm met energieverbruik deel ik, niet handig !
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Johan 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv voor in de tuinkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De tv is makkelijk in aansluiting, ook omdat wij KPN hebben. Het geluid is prima, het beeld is geweldig en de mogelijkheden zijn ook prima op het toestel

Pluspunten

  • Overal te plaatsen
  • Zeer draagbaar
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke tv voor kinderkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Leuk witte tv voor een kinderkamer
De tv doet wat hij moet doen het geluid is helemaal top hier hoef je geen hifi-setje bij te zetten heb er zelf Google Chromecast bij gekocht nu kunnen ze ook streamen gewoon een top tv

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Prijs

Minpunten

  • Eigenlijk geen 1
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JackAD2017 28-10-2017

Prachtige televisie mooi en compact

Algemene score

8,0
Goed beeld en een prima geluid.
Het is een mooi design.met een leuke speaker box als voet.Geluid is prima.Tevens Bluetooth aanwezig leuk om je mobiel en je eigen muziek af draaien.
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Albatross 07-04-2017

Prijs-kwaliteitsverhouding goed.

Algemene score

10,0
Mooi helder beeld. Geluid van deze kleine Tv is perfect wat bij de meeste grote Tv's te wensen over laat.
Gebruikte bij de oude Tv een stereoinstallatie om het geluid te verbeteren wat bij deze helemaal niet nodig is. Bediening is gemakkelijk evenals de menu's voor instellingen.
Meneer Philips: Plak A.U.B. geen stickers meer op de schermen. Zijn erg lastig te verwijderen. Wat schade kan veroorzaken. Op de achterkant van de Tv is ruimte genoeg.
Geschreven voor: Philips 5200 series 24PFS5231/12
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer