Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

LG 65UH615V

Vergelijkbare producten

Philips 6700 series 65PUS6704/12

Philips 6700 series 65PUS6704/12
5 reviews

LG 65UM7400

LG 65UM7400
8,0 (2)

TCL 65DP600

TCL 65DP600
Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jarno 12-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 65UH615V

Algemene score

10,0
De tv geeft direct uit de doos al goed beeld maar na een beetje zoeken op internet naar de kalibratie instellingen weet je helemaal niet wat je ziet.
Het beeld is haarscherp en loepzuiver.
Er zit geen 3d op maar dat gebruiken wij toch niet.
Het geluid vinden sommige tegenvallen maar ook na die instellingen aan te passen is er niets mis mee (hij geeft zelfs redelijk wat bass) voor gewoon tv kijken.
Voor films gebruiken wij onze cinema set want dan komt hij wat tekort.
Het smart gedeelte werkt goed en snel evenals het aanmelden op internet.
Kort om een mooie tv om gezien met geweldig beeld en ondanks dat wij er maar 3 meter vanaf zitten voelt hij niet gigantisch aan.
Als hij net zolang mee gaat als onze vorige tv's ben ik gelukkig maar dat is afwachten.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • afwerking
  • beeldgrootte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
henk 14-02-2017

Hallo Jarno,
Zou ik misschien je beeldinstellingen kunnen krijgen.
Het lukt me niet om het beeld echt mooi te krijgen.
Mvrg,
Henk

Jarno 18-02-2017

Hoi henk,
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uh6150/settings.
Ik heb deze site als uitgangspunt gebruikt voor de beeldinstellingen.
Ik moet hier wel bij zeggen dat ik hiervoor een plasma tv had en ik niet van heel erg fel beeld hou.
Als je de instellingen van deze site als begin aanhoudt en verder aanpast aan je wensen moet het goed komen. Vergeet niet om de tv in de thuis modus te zetten en alle software matige beeldverbeteraars uit te zetten.
Als je de tv straks hebt ingesteld geef jezelf dan even de tijd om aan het beeld te wennen omdat het beeld vanuit de doos vaak erg fel is lijkt het of het beeld na het opnieuw instellen te donker is.
Als je er nog niet uitkomt laat het maar weten.
groeten Jarno

henk 19-02-2017

Hallo Jarno,
Bedankt voor je info.
Beeld is nu prima.
Heb alleen het probleem dat als ik HDMI ULTRA HD DEEP COLOUR inschakel ik geen geluid meer heb.
Herken je dit misschien.
Gr
Henk

Jarno 26-02-2017

Hoi Henk,
Ultra hd deep colour werkt alleen als het aangesloten apparaat ook hd deep colour ondersteund.
Als je bijvoorbeeld de horizonbox van ziggo gebruikt zal het niet goed functioneren.
Ik heb ergens gelezen dat kpn 4k dit wel ondersteund maar dat het (nog) niet vlekkeloos werkt.
Ikzelf heb deep colour uitstaan omdat het voor mij nog geen meerwaarde heeft.
Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt.
Gr
Jarno

Jarno 26-02-2017

Hoi henk,
Op deze site staat beschreven waar het aangesloten apparaat aan moet voldoen.
http://www.lg.com/uk/support/product-help/CT00008334-1437128590776-others
Gr
Jarno

Reageer

M.Mulder 12-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

9,0
Zeer gunstig geprijsde 4k tv van LG
Beeld is perfect !
Aansluiten zeer eenvoudig en het menu van de afstandsbediening ook.
T.V ziet er door de mooie grijze rand ook mooi uit.

Pluspunten

  • beeld
  • prijs
  • functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SamuraiPizzaCat 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede prijs, maar geen topkwaliteit

Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

7,0
De enige reden waarom ik voor deze LG koos is de prijs. Ik heb er 649 euro voor betaald, en voor dat geld kreeg ik een 55-inch, 4K, HDR scherm, met HDMI 2.0 om eventueel de Playstation Pro aan te sluiten.

Toen ik de TV binnen kreeg dacht ik even; Wow die is groot! Maar dat went al snel. Waar ik minder over te spreken ben zijn de zwartwaarden. In een lichte woonkamer zie je dat de TV moeite heeft om donder beeld goed te tonen. Zet je de brightness en contrast op een hoge waarde, dan wordt de backlight bleeding erg zichtbaar. Backlight bleeding zijn een soort witte lichtvlekken op zwarte beelden. Dit stoort mij dus alleen als het licht is in de kamer.

Ik heb op internet wat calibratie settings opgezocht en deze waardes ingevoerd, dit zorgde ervoor dat het beeld iets beter werd.

De smart functionaliteiten zijn prima. Alle apps die nodig hebt zitten erop. Ik gebruik zelf Spotify, Netflix, Plex en Amazon Prima. Daarnaast heb ik ook NPO Gemist, RTL XL en KIJK geïnstalleerd zodat ik af en toe een gemiste uitzending kan kijken.

Wat voor mij ook een plus is, is de optische uitgang. Ik heb de TV via de optische uitgang op mijn versterker aangesloten. Dit zorgt ervoor dat wat ik ook kijk alles via mijn geluidsinstallatie loopt.

Kortom, zoek je een goedkoop en groot scherm, en ben je geen superkritische kijker, dan is dit een top TV. Hecht je iets meer waarde aan beeldkwaliteit, dan zou ik denk een paar 100 euro meer uitgeven.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prijs
  • 4K, HDR, 55 inch
  • Optische uitgang
  • Playstation Pro ready

Minpunten

  • Backlight bleeding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Manja 22-01-2017

Dank je. Is gelijktijdig gebruik van de optical audio en koptelefoonaansluiting mogelijk?

SamuraiPizzaCat 24-01-2017

Ja dat kan, is een aparte aansluiting.

Reageer

ernesto 24-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

zeer mooi beeld, goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

9,0
Werkt perfect met een gemakkelijke bediening zeker met de magic remote wat ik apart erbij heb gekocht, goede smart tv in zijn prijsklasse, zeer mooi beeld kleuren en waarneming, geluid is ok maar ook niet meer dan dat, 1 Minpuntje is dat de magic Remote erbij mocht zijn voor diegene wat zouden twijfelen zeg ik koop deze smart tv tis een aanrader in deze prijsklasse!

Pluspunten

  • zeer mooi beeld
  • prijs kwaliteit verhouding
  • design

Minpunten

  • Een halve minpunt magic remote had erbij gemogen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 65UH615V

Algemene score

9,0
65 inch is echt heel groot, het beeld is zuiver en vloeiend, jammer dat de tv-kanalen nog geen 4K ondersteunen! Voor gamen is deze tv ook zeer geschikt!

Pluspunten

  • Erg groot
  • Vloeiend en scherp beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Snelle reactietijd

Minpunten

  • Te groot om alleen te plaatsen;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jomi 18-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherm. Zuivere weergave kleuren. Rustig kijken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 65UH615V

Algemene score

8,0
Goede prijs voor dit formaat tv met goede beeldkwaliteit. Goede prijs,kwaliteit verhouding.
Onze oude tv was ook LG en deze is ons goed bevallen.
Voordeel is dat de ophangbeugels passen en wij dus daar geen nieuwe voor moesten aanschaffen.

Pluspunten

  • Mooi rustig beeld.
  • Makkelijk in te stellen
  • Mooie heldere kleuren beeld
  • Simpele afstandsbediening

Minpunten

  • Aansluiting van hdmi (plaats)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jeanette 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Tv geen goed scherp beeld

Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

6,0
Op zich een mooie tv , met films is het beeld best oké , maar met voetbalwedstrijd wordt het heel onscherp bij veraf.
Jammer maar wij sturen hem terug.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Michael 25-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

8,0
Vandaag hebben wij ons nieuwe tv gekocht bij Foka superstore in Rotterdam, de LG 55UH615V is een zeer goede tv in z'n klasse. Wij hebben aantal jaar gelden ook een 55" tv gekocht van LG en wij zijn absoluut tevreden over. standaard 2 jaar garantie maar bij Foka wordt het gratis verlengd tot 5jaar.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • UHD
  • Groot scherm

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Job 11-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie tv, goed design, geluid is voldoende.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 60UH615V

Algemene score

9,0
Dit is onze 2e LG tv, hij is gemakkelijk te installeren, prachtige beeldkwaliteit en veel aansluitingmogelijkheden. Geluid is voldoende maar heb er mijn Blu-ray speler voor het geluid bij gepakt, deze loopt samen met de aan/uit knop van de tv, via HDMI aansluiting. We hebben gekozen voor de 55 inch, ik vind het persoonlijk het maximale voor een tv (was anders wel voor een beamer gegaan).!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Installeren
  • Geluid ook voldoende
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Prijs kwaliteits verhouding prima

Minpunten

  • Nul

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch beeld super scherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe meer dan tevreden met deze TV, prachtig beeld en zeer fijne menubediening ook zonder uitgebreide handleiding, op papier, zijn alle instellingen heel makkelijk te vinden.
Ook het design spreekt mij erg aan met een mooie grijse strip rondom aan de voorzijde van de TV, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Ik zou zeggen echt een aanrader zeker voor deze prijs ( € 679,00 bij Plattetv.nl ) die ik er voor betaald heb, maar ook voor de prijs waar hij nu voor aangeboden wordt, € 699,00 , is het nog steeds een top TV met UHD.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Makkelijke menubediening
  • Uiterlijk ( design )
  • De geluidskwaliteit is redelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

film liefhebber 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 65UH615V

Algemene score

9,0
perfecte tv...veel rondgekeken naar diverse merken en modellen maar mijn besluit stond vast.Ik wou die grote tv en bam hebben we jem staan en hij doet niks onder van de zogenaamde betere modellen....je moet een echte freak zijn om dat kleine verschil te zien..kortom een snelle supermooie snelle en zeer helder grafisch scherm...meer dan zijn geld waard!

Pluspunten

  • groot maar helder scherm
  • snel en makkelijk bedienbaar
  • spotprijs meer dan waard!

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor Hoek 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherm voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

8,0
Na een snelle levering van FOKA binnen een mum van tijd geinstalleerd.
Ik gebruik hem in combinatie met ziggo horizon box. prachtig beeld.
Jammer dat er nog weinig in 4K word uitgezonden.
Zeer mooie TV en zeker in deze prijsklasse.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • 4K resolutie
  • ARC/HDMI
  • Lage prijs

Minpunten

  • Maar 3 HDMI aansluitingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remy 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

LG HDR 4K TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

10,0
Kwaliteit/prijs verhouding is perfect.
Deze Tv is voorbereid op de toekomst, 4K/HDR/WiFi ingebouwd, dit zijn de punten waarop gelet moet worden in deze tijd.
Het beeld is super, wit is wit zwart is zwart en de HdR maakt het helemaal af, je gelooft je ogen niet.
Hij werkt perfect/stabiel op internet bedraad en WiFi.
En voor nog geen €700 met al deze functies.

Pluspunten

  • Super dun
  • Echte kleuren weergave
  • Werkt perfect met providers
  • Gebruiksvriendelijk(5min en je kijkt tv)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot en mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

9,0
Vorige televisie was ook een LG(plasma)
Ruim 10 jaar mee gedaan!Nu weer gekozen voor een LG,nu dan een Led.
Mooi scherp beeld en makkelijk in te stellen,alles spreekt voor zich.
Mooi product voor een hele mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariekaas 30-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote TV met helder scherm

Geschreven voor: LG 55UH615V

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen met beschikbare aps, snelle werking smart tv, goede service bij aankoop Foka. TV is makkelijk aan de muur te bevestigen, bouten worden niet meegeleverd, dus geeft risico op gebruik te lange bouten.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Bedieningsgemak
  • Redelijk geluid voor een platte tv

Minpunten

  • Zwart niet echt zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer