Samsung UE78KS9500L - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
14,45 cm dikte
Schermgrootte
78,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung UE78KS9500L op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remco 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Tv, verschrikkelijk mooi en gedetailleerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

8,0
Prachtige tv, goede prijs/kwaliteits verhouding.
49 Inch is een mooie afmeting zeker na al die jaren van een kleine tv. Mooie levendige kleuren (zelf in te stellen) zeker voor gaming een aanrader! Hiermee veranderd je hele beleving. Dit te samen met het gecurvde scherm zorgt ervoor dat je constant het gevoel hebt midden in de actie te zitten.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Uitstekend voor mooie beelden
  • Altijd midden in de actie
  • Mooi design
  • Weinig kabels

Minpunten

  • Heeft moeite met snelle beelden door de lage hertz
  • Cartoons vind ik minder mooi
  • Afstandsbediening kan lastig zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hen 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

8,0
uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Gewoon een top tv die verbazend makkelijk te bedienen is. Alles op 1 afstandsbediening. Super makkelijk.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • Mooi scherm om naar te kijken
  • Mooie kleuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top scherm. Goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

9,0
Zeer goed en mooi beeldscherm. Goede kwaliteit en staat stevig. Zeer makelijk te installeren en andere apparaten installeren gaat ook heel simpel door dat extra kastje

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Cacopardo 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

10,0
super mooie televisie

hij viel groter uit dan verwacht

maar des ondanks
is het egt een goede tv
mooi scherp beeld goed geluid
veel verschillende functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gem 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren

Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

7,0
Heel goede tv,jammer dat Samsung geen update geeft.
Kan bv Netflix alleen via chromecast bekijken en RTL xl is ook niet beschikbaar

Pluspunten

  • Mooie kleuren

Minpunten

  • Updates laten lang op zich wachten
  • Onduidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Slecht
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Vollenbroek 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk beeld. Groot.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

8,0
Voordelig geprijsd. Afmeting is mooi. Het beeldscherm is erg scherp. Aanbeveling van de verkoper, dat Samsung en Sony de beste televisies zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levien 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel groot mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

1,0
Hele.mooie tv groot scherm.krijg alleen nog niet alle.zenders erop en geen.idee wat ik er.allemaal.mee.kan.volgens.mij.heeft die veel opties in iedergeval voor 1000 euro zo.mooi groot beeld.is geen geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

8,0
De tv is er goed, ik vind het alleen een nadeel als je er een soundbar bij koopt ook van het merk samsung dat je die niet draadloos verbinden kan want de tv heeft geen bluetooth en de soundbar geen wifi. Waarom maken jullie dan reclame dat je draadloos kan verbinden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Serin 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOEDE KEUZE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

9,0
Wij hebben goede keuze gemaakt, De beste kleur en goede geluid beter kan het gewoon niet. Daarom zijn wij helle familie jaren klant van Samsung wij hebben alles van Samsung.

Pluspunten

  • goede service
  • betalbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

9,0
Goede prijs, scherp beeld, installatie uitvoering eenvoudig met aanwijzingen in menu. Afmetingen pasten in onze antieke televisiekast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JaapI 01-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

UE 55 JS88500L

Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

7,0
Beeld fantastisch scherp, echter al na een paar maanden al lichte vlekken, vooral zichtbaar in het zwart. Na toch wel aardig wat moeite nieuw scherm gekregen? Garantie. YouTube via Smart Hub werkt niet meer goed.
De bijpassende speakers R7 die via de Multiroom app hierop aangesloten zijn werken niet goed, schandalig dat Samsung dit na 2 jaar aan de telefoon hangen met klantenservice niet weet op te lossen, en daar zaten 3 sessies bij van meer dan 7 en 8 uur. Maar na 4000€ en 2 jaar lang niet functioneren stuurt Samsung nog steeds niet iemand langs om de fout vast te stellen. Klantenservice doet meestal wel hun best maar zonder succes.
Beeld dus goed de rest matig.
En beveel ik dus zeker niet aan.
Bij een vriendin met dezelfde installatie is de situatie hetzelfde met de zelfde klachten.

Pluspunten

  • Beeld
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Werking
  • Multiroomapp
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Paul Janssen 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung tv serie 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

8,0
Altijd Samsung tv gehad , de nieuwe tv serie 7 heeft zeer mooi beeld, gemakkelijk te installeren, ben er zeer tevreden over. Prijs kwaliteit zeer goed

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden buiten tv kijken
  • Gemakkelijk te installeren
  • Mooi beeld
  • Mooie kleuren
  • Mooi geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees de Jong 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung UE78KS9500L

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving en heel goed beeld.Zeer gebruikers vriendelijk en leuke bijkomstigheid is dat je met een app op je telefoon een prima afstandsbediening erbij hebt.
Apparaten zoal setup box luidsprekers worden direct herkend en is daardoor snel geïnstalleerd.Ook handig is de hulp op afstand via de TV met Samsung

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Prachtig beeld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer