Philips 43PUS6551 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
7,70 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JW 15-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwe Philips Televisie

Algemene score

8,8
Helemaal blij met onze nieuwe philips televisie, de voorganger had het begeven, omdat philips het mooie ambilight en een haarscherp beeld heeft is onze keuze hierop gevallen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy uit Schoonhoven 06-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een kijkplezier!

Algemene score

8,8
Wij zijn heel blij met deze televisie. Het beeld is haarscherp en we zijn verrast door het mooie effect van het ambilight. Wat een kijkplezier! Het licht achter de tv verandert heel soepel en automatisch met het beeld mee, en daardoor lijkt onze tv nóg groter. Het geeft op de een of andere manier ook rust dat de achtergrond zo onopvallend meekleurt. De kleuren passen altijd exact bij het beeld. Wonderbaarlijk stukje techniek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mona 20-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

43PUS6551/12

Algemene score

8,2
Geluid van de tv voldoet redelijk goed.. Met soundbar nog een mooier geluid
Zeer veel verschillende mogelijkheden.
Vorm en voetstandaard zeer mooi.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T1 13-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Philips tv's zijn af te raden

Algemene score

1,0
Ik kan alleen maar iedereen AFRADEN om een tv van Philips te kopen. Integreren in een network: problemen, draadloos je pc erop, onmogelijk, laptop streamen op je tv: onmogelijk, zelfs via HDMI, VGA, enz. Wat panels ook zeggen, met Philips los je het problem nooit op!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ordu 13-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een mooi tv zeg, wij zijn er heel erg blij mee, ambilight zorgt voor een sfeer, makkelijk in gebruik, en zeker een blikvanger in onze woonkamer, kortom zeer tevreden en zeker een aanrader..

Pluspunten

  • Heldere beeld
  • Makkelijk in gebruik
  • Betaalbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Algemene score

8,0
Niet eerder een tv gehad van deze afmeting. Beeld en geluid zijn erg goed ten opzichte van ons vorige toestel. Ook het ambilight heeft ons aangenaam verrast. Het geeft je alles bij elkaar een heerlijk kijk genot. Met andere woorden een prima aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gezin met 2 kinderen 12-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en prachtig beeld

Algemene score

8,5
Het design met mooie middenvoet was eyecatcher voor ons en vinden wij heel erg smaakvol. Na het installeren, wat vrij eenvoudig te doen was door simpelweg het menu te volgen, kregen we het mooie beeld met fijne natuurlijke kleuren te zien. Het ambilight is voor ons een nieuwe ervaring en geeft een prettige achtergrond en geeft bepaalde rust. Verder een afstandsbediening met qwerty toetstenbord aan achterzijde is erg praktisch. Toetsen op afstandsbediening hadden wat groter mogen zijn voor ons. Het geluid is voor ons ook helemaal top. Goeie aankoop dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gean 10-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ambilight, je wil nooit meer iets anders

Algemene score

8,7
Als je eenmaal bekend bent met ambilight wil je nooit meer iets anders. Onze vorige tv was ook met ambiligt, dus nu zijn we daar ook weer voor gegaan. nog meer beleving met tv kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Go Back 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips made....., just great

Algemene score

8,6
Een fantastisch toestel met ongekende mogelijkheden.
Beeldkwaliteit is super,ambilight geeft een extra dimensie aan TV kijken en ook het geluid is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.W. 25-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

43PUS6551/12

Algemene score

8,5
Mooie 4K televisie op handige draaivoet. Prachtig beeld en mooie realistische kleuren.Ook tevreden over het ambilight.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips televisie

Algemene score

7,7
Mooi beeld en goed geluid. Heeft een moderne vormgeving. Heel gebruiksvriendelijke met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frits 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Super

Algemene score

7,7
Heb pas een nieuwe televisie gekocht 43 inch het beeld is geweldig , verder is de vormgeving mooi strak en het geluid is ook prima . Ben zeer tevreden over deze aankoop en heb veel vertrouwen in het produkt Philips.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els V. 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi model met perfekte kijkhoek!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze oude Philips prisma tv heeft het begeven, prisma is niet meer en we zochten een beetje vergelijkbare tv.
Nou dat is prima gelukt met deze Philips!
Perfecte kijkhoek wat voor ons belangrijk is vanwege de bank hoe die geplaatst is.
Erg blij met de draaipoot van de televisie, had onze oude tv ook. Ambi light aanwezig, die heeft Philips nog. Pracht model televisie.
Mooie kleuren en goed geluid, alles kun je instellen op je eigen persoonlijkheid.
Wij raden deze televisie ten zeerste aan, erg tevreden en blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TanjaAnton 07-03-2018

Super fine tv

Algemene score

8,0
TV een paar dagen geleden gekocht en tot nu toe bevalt hij heel erg goed. Mooi helder beeld en een goed geluid. Mooie vormgeving. En staat stabiel op de voet, terwijl die wel draaibaar is. Groot voordeel dat ie draait. Moet wel erg wennen aan de afstandsbediening.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Alexander 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en 100 hertz

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet veel ervaring maar de installatie ging vlot. Gebruikshandleiding is wel erg summier. Verder is het scherm haarscherp en is de bediening eenvoudig als je Philips gewend bent. Afstandbediening is minder door de hoeveelheid aan plastic. Een metalen had beter gepast bij dit design. Ziggo gecertificeerd.

Pluspunten

  • Scherm is zeer scherp en rustig
  • Geluid

Minpunten

  • Afstandbediening heeft goedkope uitstraling
  • rare voet afmeting (54 voor, 60 achter)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hen47 29-11-2017

goede tv

Algemene score

8,0
deze tv voldoet aan mijn wensen.Eerst via internet de recencies vergeleken.Daarna mij in de winkel voor laten lichten waarna ik overtuigd was en deze tv heb aangeschaft.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

A. v. Kessel 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima televisie met rustig en realistisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product dat voldoet aan mijn wensen qua beeld, geluid en bedieningsgemak.
Vloeiende bewegingen en zeer natuurgetrouw beeld. Alleen pluspunten.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • geen
  • gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fohm 21-11-2017

Slecht

Algemene score

2,0
Helaas heeft mijn TV het na 15 maanden het begeven staat al ruim 2 weken bij de reparatie afdeling van Philips. De Ze TV heb ik vorig jaar nieuw van de Philips gekregen met bij betaling omdat mijn vorige tv na 3 jaar niet meer te repareren bleek ondanks diverse reparaties notabele een tv van 1300 euro en nu is de ellende weer begonnen ben benieuwd wanneer ik de tv weer terug krijg.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Suzan 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie, luxe tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele mooie, grote tv van Philips. Super luxe en wij kijken onze ogen uit. Inhoud van de tv is ook gemakkelijk te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede beeldkwaliteit. Kleur en ambilight. Heel echt gevoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Had ook al philips met ambilight. Bevalt goed. Deze is groter heeft kleine rand in aluminium en daardoor met ambilight nog mooier en echter beeld. Voor kwaliteit, design etc. Goede aankoop voor goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews