LG 49UH850V - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob Hermans 21-06-2016
  • Product paar weken in bezit

top apparaat met erg gebruiksvriendelijke besturingssysteem

Algemene score

9,4
TV pas aangeschaft en echt mega tevreden.

Smart os3.0 werkt super fijn en veel mogelijkheden. Door de magic remote met pointer aanwijzer is dit echt een super gebruiksvriendelijke Combi.

Geluid is bovengemiddeld goed door het H en K systeem. Bas is natuurlijk door de platte vormgeving moeilijk te verkrijgen.
Ik gebruik wel een gelinkte Home cinema om de ervaring nog beter te maken.

Beeld is super scherp, vloeiend en natuurgetrouw. Tov van bijv. Het felle kunstmatige Samsung kleurenpalet.

Wel heeft de TV wat last van backlightbleeding maar volgens mij is dit bij bijna elke led TV.

Dit is ook echt het enige wat ik mij als minpunt kan bedenken.

Ik zou hem morgen zo weer kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AL 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super tv tot nu toe dan!

Algemene score

9,6
Top beeld.
Voor een platte tv een uitstekend geluid met harman kardon systeem.
Zeer eenvoudig te installeren. want ik begrijp het zelfs...
Handige remote net aanwijzer en programmeerbare functie voor andere apparaten.
Snel menu met internet WiFi.
Over duurzaamheid kan ik nu nog niets zeggen uiteraard maar ga er van uit dat dat in orde is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Valt tegen

Algemene score

3,0
Deze LG televisie viel ons vies tegen. De kijkhoek is slecht. Het beeld verschilt heel erg t.o.v. de kijkhoek. Het contrast is matig. De kleuren zijn niet natuurgetrouw. De beeldverbeteraars zijn matig, waardoor je veel artefacten ziet in het beeld. De bouwkwaliteit is ook niet geweldig. Al met al kan het het een stuk beter. Het WebOS systeem is wel goed. Maar een mooi beeld is toch veel belangrijker.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • WebOS

Minpunten

  • Beeldkwaliteit
  • Kijkhoek
  • Beeldverbeteraars
  • Bouwkwaliteit

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Roberto 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Overgestapt van Samsung naar LG.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op aangeven van een vriend dit type aangeschaft nadat ik me er in verdiept had. Hier heb ik geen moment spijt van. Perfect beeld en geluid. Gebruikersvriendelijk en makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • helder beeld
  • afstandbediening
  • simpel menu
  • makkelijk scrollen
  • Mooi geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tegenvallend beeld, wat is er in 5 jaar gebeurd??

Algemene score

6,0
Vanwege de goede reviews (prijs/prestatie) heb ik dit product aangeschaft, nadat mijn (5 jaar) oude Philips er de brui aan had gegeven. Ik dacht 'geen Philip meer', want de smart functies hebben eigenlijk nooit gewerkt. Maar ik kom er nu achter dat er 1 ding wel goed was aan de Philips en dat was het beeld. Deze LG kan namelijk niet tippen aan het beeld, met name bij donkere beelden. Zwart is niet meer zwart, deze LG heeft veel last van backlight bleeding. Met kleur gaat de tv wel goed om, maar het contrast bij donkere beelden was niet goed te krijgen wat ik vervelend vond omdat om een of andere reden de netflix series best vaak donkere scenes bevatten.... Al met al de reden om de tv weer terug te sturen. Misschien toch maar over op Oled, maar dat vind ik eigenlijk nog te prijzig en om de een of andere reden vrijwel alleen maar bij schermen vanaf 55" en dat vind ik te groot.

Pluspunten

  • fijne remote met pointer
  • veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • backlight bleeding
  • slecht contrast bij donkere beelden

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Charlie 31-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige tv met helder beeld met fantastische kleuren en ook het zwart is echt zwart. Met goed geluid door het ingebouwde audiosysteem van Harman Kardon. De magic remote afstandsbediening werkt ontzettend handig. De achterkant van deze tv is wit waardoor hij mooi in ons interieur past. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Helder beeld met prachtige kleuren
  • Mooi geluid Harman Kardon
  • Gebruiksvriendelijk
  • Design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 27-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige tv met helder beeld met fantastische kleuren en ook het zwart is echt zwart. Met goed geluid door het ingebouwde audiosysteem van Harman Kardon. De magic remote afstandsbediening werkt ontzettend handig. De achterkant van deze tv is wit waardoor hij mooi in ons interieur past. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Helder beeld met prachtige kleuren
  • Mooi geluid Harman Kardon
  • Gebruiksvriendelijk
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Haarscherpe beeldkwaliteit en klaar voor de toekomst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Het beeld is zeer scherp. De televisie heeft diverse functionaliteiten die we ongetwijfeld vaker gaan gebruiken in de toekomst (3D, internetten, scherm delen, stembediening, etc.). De tv is snel in elkaar te zetten en het instellen van de zenders ging snel via de afstandbediening van LG ipv die van Ziggo.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • bediening
  • future proof

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bennie BBV8 19-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Ieder dag denk ik: wat een geweldige tv, keiblij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super tv, geweldig beeld en super geluid. visite vraagt wel eens of ik t geluid via mijn surroundsysteem aan heb staan terwijl ik dat nog amper nog gebruik. Echt heel blij mee, had in t begin wel een beetje moeite met beeld terugzetten naar fabrieksinstelling na wat experimenteren maar heb daar een trucje voor gevonden :) Heel klein minpuntje is dat de "ontvanger" van de RC erg laag zit, stel je zet de Ziggo box of iets anders voor de tv dan reageert ie wel es minder goed.
Ik kan deze tv echt iedereen aanbevelen zeker nu hij geen 900 euro meer kost, KOPEN!!!

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • supergeluid
  • mooi platte tv

Minpunten

  • ontvanger voor RC zit wel laag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stijlvol toestel, schitterend beeld en perfect geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor dit toestel gekozen na een eerdere aankoop waarbij de kijkhoek waardeloos was. Mooie vormgeving, prachtig beeld, goed geluid. Had voorheen het geluid via mijn boxen lopen maar heb nu meestal het geluid van de tv aanstaan. Ik heb jarenlang een plasma tv gehad met warme kleuren dit toestel komt ondanks het scherpe beeld dicht in de buurt.

Pluspunten

  • Perfecte kijkhoek
  • Gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 28-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch beeld en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hiervoor heb ik verschillende modellen bekeken en is de keuze uiteindelijk op deze LG gevallen. Wat een verademing! Het beeld is echt super, het geluid voor een platte tv ronduit goed. Hier zie je het nut van het inschakelen van specialist Harman Kardon in terug. Bediening is simpel, de kinderen hadden het ook zo door. Het besturingssysteem WebOS werkt snel en zonder haperen. Nooit gedacht dat ik ooit een LG zou aanschaffen, zo zie je maar weer. Ben vooralsnog erg tevreden, het thuisfront gelukkig nu ook.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid (voor een platte tv)
  • WebOs besturingssysteem; snel, eenvoudig
  • Design, al is dat smaakgebonden

Minpunten

  • Afstandsbediening voelt goedkoop aan
  • 's avonds soms wat backlightbleeding te zien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer