De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 123 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.
In mijn review schreef ik over de slechte kwaliteit van het opgenomen beeld, dit heb ik opgelost.
De beeldstijl van de Tv staat op ISF dag, bij het bekijken van de opname bleek de beeldstijl anders ingesteld te staan. Ik heb deze toen ook op ISF dag gezet, resultaat schitterend beeld niet van de normale uitzending te onderscheiden. Het blijkt dus dat per broningang de beeldstijl apart moet worden ingesteld. Verder zeer tevreden met deze Philips Tv mooie natuurgetrouwe kleuren. Ook opnemen op een sd kaart via een extern kaartlezertje werkt goed. Dit geniet bij mij de voorkeur omdat een extern hard schijfje continue blijft draaien ook als niet opgenomen of gepauzeerd wordt.
Hallo, Kan iemand mij vertellen hoe ik bepaald instellingen goed moet zetten. Mijn dag en nacht sensor staat uit maar toch wordt het beeld soms lichter en dan weer donker. knipperen. en bij snelle beelden van link naar rechts hapert het soms wel. ik heb de horizon box er op aangesloten. wellicht dat ik daar ook nog een aanpassing moet doen. Ik heb 3 van deze tv's in huis gehad maar ze doen alle drie hetzelfde.
Mijn tv doet dus het zelfde. Alles al ge-update etc, maar Volgens meneer van de klantenservice komt dit doordat ik geen Gmail account gekoppeld had.