Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Sony KD-55S8505C

8,8 Lees 108 reviews

Vergelijkbare producten

Sony KD55XD8005

  • HD type 4K Ultra HD
  • Diepte 4,40 cm dikte
  • Schermgrootte 55 inch.
Sony KD55XD8005
8,4 (7)

Sony KD55XE9305

  • HD type 4K Ultra HD
  • Diepte 4,00 cm dikte
  • Schermgrootte 55 inch.
Sony KD55XE9305
8,3 (6)

Sony KD-55XD7005

  • HD type 4K Ultra HD
  • Diepte 7,80 cm dikte
  • Schermgrootte 55 inch.
Sony KD-55XD7005
8,7 (9)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 108 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan 24-03-2016 Product kwartaal in bezit

Buggy en Bleeding maar verder TOP!

Algemene score

8,5
Jammer dat ik het nergens lees. Deze tv heeft behoorlijk wat last van Backlight Bleeding vooral vanuit de hoeken, dat lees je nergens terug. Ik heb Sony al gecontact hiervoor, maar die geven gewoon geen antwoord.

Verder is de software tot nu toe best Buggy met vastlopers, hiervan geloof ik wel dat het opgelost word door de updates die nog komen, daar heb ik alle vertrouwen in.

Buiten deze twee punten is het echt een TOP tv, met erg veel mogelijkheden en bijna perfect beeld

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
richardilian 27-05-2016

Heb al alle updates gehad, maar sommige bugs zijn gebleven, sommige weg maar ook nieuwe bugs terug gekomen na update. Fijn he allemaal. maar oplossen ho maar, zijn al 3x langs geweest en nu pas komt er een nieuw moederbord in om het te proberen. ben intussen wel ruim 6 maanden verder. vertrouwen is weg kan ik je zeggen. hoop het beste voor je!

Reageer

Luke 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prachtige televisie, schitterend beeld, talloze mogelijkheden, prima geluid en gemakkelijke installatie, zelfs geen handleiding nodig.
Gebruiksvriendelijk met de zeer vele mogelijkheden. Ik ben altijd een Sony gebruiker geweest en wil niks anders. Veel opties qua apps, games etc.
Prijs-kwaliteit dik in orde.
Ik ben super blij met mijn aankoop, vooral de kwaliteit van de beeld en de mooie vorm, raad het iedereen aan, het is het kopen zekers waard!
Wie middenin de actie wil zitten komt tot zijn trekken met dit gebogen scherm (zelfs in Ultra HD)
Om Ultra-HD tot zijn recht te laten komen, is er dus eerst nood aan nieuw materiaal. En dat zal nog wel een tijdje op zich laten wachten. Dus we zijn al voorbereid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
richardilian 11-12-2015

Heeft u ook problemen met de werking van de software? Ook na de nieuwste update van 8 Dec?

Reageer

Paul 15-05-2016 Product half jaar in bezit

Sony KD-55S8505C

Algemene score

9,5
Gebruiksvriendelijke tv met een uitstekend beeld en een mooie vormgeving. Veel mogelijkheden wat betreft instellingen en voldoende aansluitmogelijkheden voor andere apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 21-03-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne Televisie

Algemene score

7,8
Beeld is prachtig. Mooi vormgegeven apparaat. Veel mogelijkheden. Geluid vind ik van slechte kwaliteit maar ik heb de tv aangesloten op een geluidsinstallatie van Johan Ketelaar uit het Harde. Geniet nu van top geluid en prachtig beeld. Enige nadeel: ik heb enkele keren de stekker uit de tv moeten halen omdat hij niks wilde doen. Na een nieuwe opstart werkte deze weer prima. Ik ben erg blij met deze tv en kan m (tot op dit moment) zeker aanraden!

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 19-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,5
De Televisie is prettig om naar te kijken
En erg mooi beeld rustig voor je ogen
De natuur flims vinden we erg mooi

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sony Curve 19-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Prachtige curve tv met een ultra super strak beeld. Samen met de soudbar wat ik hierbij heb aangeschaft is dit gewoon een juweeltje in je woonkamer met hoog kwaliteit niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luna 14-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Fijne tv, super beeld, android systeem werkt perfect. Vormgeving is modern curve is ideaal om in een hoek te plaatsen. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sara 11-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Fijne TV met uitstekende beeldkwaliteit. Felle en heldere kleuren en veel mogelijkheden. De TV kan voor werkelijk alles gebruikt worden van surfen op het web tot koppelen aan tablets/mobiele telefoons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 09-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Onze oude tv was een 10 jaar oude plate lcd tv. Na veel marktonderzoek hebben we gekozen voor de Sony Bravia curved, om zijn vormgeving en practige beeldresultaat. Het bedieningsgemak bij het aansluiten was zeer gebruiksvriendelijk. De kleuren zijn formidabel echt en niet schreewend, een perfecte keys die wij iedereen aan kunnen bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gielen Neven Robert en Gerda 09-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
De kwaliteit van het beeld is gewoon perfect. Je denkt dat alles in je kamer aan het gebeuren is. Prachtig geluid waar je wel even moet aan wennen. De mogelijkheden vb zoals spreken tegen je TV is ook handig als je snel iets wil opzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjork 08-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Een geweldige televisie, de kwaliteit van het beeld is ongekend, zwart is diep zwart. De kleuren zijn helder en kijk je via YouTube een 4K filmpje val je even stil, wat mooi. Voor een plat scherm heeft de TV een goed geluid, zodanig dat we het gelijktijdige home cinema slechts zelden gebruiken. De TV draait onder Android en voor zover ik nu kan beoordelen gaat dat prima, Netflix, you tube perfect. Ik heb best wel een poosje gezocht naar de beste TV en ik weet nu na 1,5 maand, de beste TV (voor dit bedrag) staat bij mij in de huiskamer. Geen spijt en geniet iedere dag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SH 08-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De TV Heel mooi vormgegeven en heeft echt een geweldig beeld.
De TV heeft veel mogelijkheden ook omdat hij werk met een Android systeem. Je kunt gewoon apps downloaden in tegenstelling tot veel andere merken ben je niet beperkt door de apps die voor geïnstalleerd staan. In combinatie met mijn Sony seround systeem is het net of je in de bioscoop zit. Het gebogen curved scherm kijkt naar mijn mening toch net iets rustiger dan een vlak scherm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 04-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Wij hadden deze TV in het Sony Center in Berlijn gezien en waren diep onder de indruk van de beeldkwaliteit. Thuis gekomen hebben we deze TV direct gekocht en genieten er enorm van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

edmond88888 04-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
De android tv is echt een meerwaarde. Daarnaast is de 2e afstandsbediening erg prettig in gebruik. Streamen vanaf je mobiel is ook echt heel makkelijk. Het beeldkwaliteit is echt super. Het geluid is helaas wat minder, maar als je hem aansluit aan een surroundset dan is dat opgelost.
Ik ben tot nu toe erg tevreden met deze tv.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Meijer 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Een top TV en de mogelijkheden zijn oneindig.
Goed beeld- en geluidkwaliteit. Bedieningsgemak van afstandsbedieningsmuis is ideaal. En met je stem op youtube iets opvragen is super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De Sony bevalt geweldig en biedt geweldig kijkplezier. Door zijn mooie gebogen vormgeving vormt het geen storende factor in het interieur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Geluid heb ik ondersteund met bose soundtouch 130, hierdoor ervaar ik een perfect geluid. Beeld is erg realistisch, dit in tegenstelling tot andere merken waarbij ik het snel een overkill vind.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Starfighter 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Zeer gebruiksvriendelijk. Een geweldig helder en scherp beeld. Ook bij snel bewegende objecten. Uitermate tevreden met deze aanwinst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keur 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een hele mooie curved tv. De installatie verliep soepel.
Het geluid heeft weinig diepte, maar ik heb de tv aangesloten op een soundsystem,dus niet echt een groot probleem.
Al met al ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ali 30-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Ik vind het heel mooi TV, prachtig beeld kwaliteit. Heel scherp, je geniet echte van het beeld en geluid. Dit is mijn tweede Sony Bravia.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews