Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung UE55JU7500L

8,9 Lees 180 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung 55" Curved UHD TV KU6519

  • HD type 4K Ultra HD
  • Diepte 10,41 cm dikte
  • Schermgrootte 55,0 inch
Samsung 55" Curved UHD TV KU6519

Samsung KS7590

  • HD type 4K Ultra HD
  • Diepte 8,84 cm dikte
  • Schermgrootte 55,0 inch
Samsung KS7590

Samsung UE55KU6100W

  • HD type 4K Ultra HD
  • Diepte 11,19 cm dikte
  • Schermgrootte 55,0 inch
Samsung UE55KU6100W
9,5 (2)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 180 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger 21-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Heb de TV nu een aantal weken. Digitaal beeld i prima, mooi kleuren. Echter sinds kort al 2 keer geen digitale zenders meer te zien. Met hulp van Ziggo de TV opnieuw ingesteld. Blijft de vraag hoe het mogelijk is dat de TV alleen nog maar analoge kanalen ziet. Het probleem moet dus in de TV zitten (mogelijk de CL+ module). Dat verschijnsel treedt spontaan op. Gisteren weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Mevr. T. Kuperus 22-01-2016

Wij hebben geregeld dat er een digitale zender wegvalt tijdens het kijken (ook via Ziggo met Ci+-module). We krijgen dan de notificatie 'zender gecodeerd'. Als we dan niets doen, blijft deze melding staan. We krijgen pas weer beeld als we eerst naar een andere zender zappen en dan weer teruggaan naar de oorspronkelijke zender.

Fred van den Broek 17-05-2016

Hallo mevr.
Heb het zelfde probleem gehad maar Zigo heeft het verkeerd uitgelegd ik heb toen de handleiding goed gelezen die bij de module is geleverd.Veel succes.

Fred van den Broek 18-05-2016

Nogmaals;Van voren afgaan beginnen,TV uitzetten,module verwijderen,smartcard eruit halen.TV aanzetten en precies de handleiding volgen van de module.Als alles het doet dan Tv vragen of er nieuwe software is.

Mevr. T. Kuperus 18-05-2016

Bedankt voor uw reactie meneer Van den Broek. Inmiddels hebben we bijna geen last meer van dit probleem. Heel af en toe nog, en dan bewegen we de smartcard-module een beetje heen-en-weer: blijkt ook te helpen :)

Fred van den Broek 24-05-2016

Geachte mevr. Kuperus,bij het lezen van u bovenstaand bericht moest ik aan het liedje van drs.P denken &"heen-en-weer". Dan vraag ik mij af of die smartcard-module wel goed is geïnstalleerd.Mvg,uit Limburg.

Reageer

Rob 17-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Hele mooie televisie met een heel scherp beeld, warm geluid. Bevalt uitstekend. Heeft een handige Netflix- en YouTube-knop. Gebruikersvriendelijk. Zeer tevreden mee!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esser 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima product; mooi beeld en geluid valt ook erg mee.

Duurzaamheid moet nog blijken maar heb alle vertrouwen in Samsung dat het ook wel goed zit met de duurzaamheid.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jan van Roomen 08-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
zeer mooi beeld en geluid met ongekende mogelijkheden.
Toestel heeft een strakke vormgeving.
Veel software standaard op het toestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jetse 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
TV met een prachtig beeld en veel mogelijkheden tot je beschikking van 3d tot draadloos internet wat heel simpel werkt om aan te sluiten, 4x hdmi en zelfs usb 3.0...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 03-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Super mooi Samsung product met een ongekende 'value for money'. Beeldkwaliteit in zowel HD als analoog zijn mi prachtig. Hier presteert Samsung echt beter dan concurrerende merken in vergelijkbare prijsklassen. Het bedieningsgemak is groot mede door de extra afstandsbediening met pointer en spraakbesturing. De bewegingsbesturing heb ik (nog) niet kunnen uittesten. Hiervoor is namelijk een extra cameraatje nodig (optioneel) dat je boven op de tv moet monteren. 3D kijken heb ik eveneens (nog) niet kunnen beoordelen. Daarvoor moeten er extra brillen worden aangeschaft. Vergeleken met concurrerende apparaten wordt de functionaliteit van genoemde zaken door Samsung geleverd voor hetzelfde geld, maar mag je zelf beslissen of je deze wilt gebruiken en extra investeert in benodigde accessoires. Dat vind ik een goede deal. Verder zijn opties en mogelijkheden van oa apps en de Samsungaccount veelzijdig. Zelf heb ik mijn tv aan de muur bevestigd met een Vogel Thin 345 (180gr rotatie en kantelfunctie). Door de curved achterkant had dit nogal wat voeten in aarde, maar is uiteindelijk alles prima gelukt en ziet naar mijn smaak een curved scherm aan de muur ook helemaal niet verkeerd uit. Andere veel genoemde nadelen van een curve, zoals reflecties en slechts 1 ideale kijkpositie moet ik eveneens ontkrachten. Indien de tv uit staat zie ik wel enige reflectie optreden aan de muur. Eenmaal uitgeklapt en aan om te kijken kan ik vanuit verschillende posities aangenaam van het kleurenpallet genieten en niets van dit alles waarnemen. Voor gaming zou een curve helemaal het summum zijn, maar kan ik uit eigen ervaring hierover niet oordelen. Wat ik zelf verder een erg groot pluspunt vind is de zogenaamde mini setup box. Hierop kun je al je randappartuur, zoals bluray, mediabox ed aansluiten en alle bekabeling netjes in bijvoorbeeld een kastje wegstoppen terwijl er vanuit de minibox nog slecht 1 kabeltje naar je tv gaat. Tot slot iets over de geluidskwaliteit. Ik moet zeggen dat ik hier aangenaam verrast ben en mijn verwachting van de ingebouwde speakers en woofers zeker overtroffen is. Een extra homecinema set of soundbar zijn voor mij hierdoor geen must. Natuurlijk is dit een erg persoonlijke kwestie en beleving en hangt ook veel af van de akoestiek van de kijkruimte. Bovendien weet ik niet of zo'n soundbar onder aan de tv kan worden gemonteerd en hoe eea er dan aan de muur uit ziet. Kwestie van smaak. Ik hoop dat ik jullie met mijn review op weg heb kunnen helpen met het maken van een goede keuze en je straks wellicht zelf volop kunt geniet van schitterende technologie. Momenteel loopt er bovendien een actie, waarbij je kunt kiezen voor cashback of een Galaxy Tab S2. Veel kijkplezier. Groet, John.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EBjuristen 09-04-2016

Goede review waarvoor dank. Ik heb zojuist de tv aangeschaft.. Vraag me af wat de meest optimale instellingen zijn... Misschien een tip?

Reageer

winfred k 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
mooie TV; als je ooit een samsung tv hebt geinstalleerd, dan is deze een makkie; veel gaat automatisch; even wennen aan het nieuwe ineternet; wel jammer dat je die soundbar er niet gelijk bij krijgt, daar zal ik nog even op moeten wachten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lein 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Een geweldige beeldkwaliteit! Geluid is top. Besturing van het systeem is uitermate veel van gemak voorzien en een leek kan meteen aan de slag. Een extra gemakkelijke bijkomstigheid bij de nieuwe modellen, zoals deze, is een kastje die de, voorheen, bedrading in de tv vervangt. Het kastje is maakt het mogelijk op een makkelijkere manier alle mediasystemen met elkaar te koppelen zoals de surround en een gameconsole. Echt een aanrader deze tv!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milan 11-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een top televisie. Snel te installeren. goed gebruiksgemak. Mooi beeld en super geluid. Ben zeer tevreden over de curve in de televisie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe 09-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Na een "zelf start" kom je snel in het menu en kan dan alles instellen naar eigen behoefte. Lijkt lastiger dan het is. even wennen.
Beeld echt super mooi, een verwennerij voor je ogen !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. T. Kuperus 06-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Prachtig beeld. Goed geluid voor zo'n platte tv. Helaas werkt Smart-tv niet goed. Ook valt af en toe het beeld weg tijdens het kijken van een Ziggo-zender (notificatie: zender gecodeerd). Maar goed, voor internet hebben we wel een iphone / ipad. Tv-kijken was nog nooit zo leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
EBjuristen 07-04-2016

Mw Kuperus, ik overweeg ook deze tv te kopen. Zou u kunnen aangeven of u een Benelux model of een Europees model heeft aangeschaft? Het Europees model is veelal goedkoper en heeft Nederlandse software, maar kan dus problemen geven met digitale tv (van bijvoorbeeld Ziggo). De berichtgeving hierover is nogal onduidelijk, vandaar mijn vraag aan u

Reageer

Hans 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer helder en duidelijk beeld, goede geluidskwaliteit. Laat zich zeer eenvoudig installeren. Matige gebruiksaanwijzing bij tv, maar op internet staat een zeer uitvoerige (te downloaden).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Disseldorp 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige tv prachtig beeld
gemakkelijk te installeren gemakkelijk in gebruik
mooi uiterlijk staat goed stabiel op zijn standaard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FOX 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Prachtige TV, wat een mooi beeld, je weet niet wat je ziet als je hier naar kijkt, mooi vormgegeven, en werkelijk prachtig in je huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi toestel. Ben erg tevreden. Even afwachten of mijn provider alles ondersteund, vooral de snelheid waarmee de UHD tv wordt aangestuurd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super toestel, gekocht, aangesloten en kijken....!
geweldig beeld en heel gebruiksvriendelijk.
Pointer werkt prima, en de netflix app werkt ook fijn, kortom, een aanrader....!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prachtig toestel mooi beeld en schakel snel ,en goede service va de firma.Het is even wennen aan al die nieuwe technieken maar dat gaat snel SUPER.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelle 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Super helder beeld, zeer mooi geluid, wij zijn er erg blij mee, gebruiksvriendelijk vanaf Samsung Note 4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
super beeld en super apparaat, geluid is ook goed, veel beter dan ik had gedacht. mooie deal gekregen bij de Media Markt. slechts net in mijn bezit maar nog geen spijt van deze aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dila 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Hij hangt net twee uur dus nog geen uitgebreide ervaring maar iig een super mooi apparaat. Mooie vormgeving en hangt snel. Bediening nog een beetje wennen maar ben er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews