Samsung QE65Q70BAT QLED - Reviews

Bekijk 17 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

We hebben voor dit product nog geen reviews

Anoniem 14-02-2023

Mooie tv .lekker plat .mooie kleuren

10,0
Wat beter mag is de afwerking van de standaardvoet Deze vind ik namelijk niet mooi van deze serie aangezien ik ook een soundbar heb gekocht heb ik deze erop gezet dus niet zichtbaar de meeste hangende mop Dan heb je de standaard niet nodig dus een wat luxere uitstraling standaard bij zo'n grote van televisie

Anoniem 09-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Upgrade

Geschreven voor: Samsung QE75Q75B QLED

7,0
De tv aangeschaft als opvolger van onze 5 jaar oude 55 inch qled van Samsung. Een paar kleine pluspunten aan het beeld en door de 100/120 hz verversingsrate een nóg vloeiender beeld!
Ook is de tv in vergelijking tot haar voorganger nog wat slanker geworden waardoor deze slechts 3,2 cm van de muur hangt.
Grote nadelen zijn toch wel de verslechterde menu structuur met een ‘in your face’ poging samsung tv door te drukken, de goedkoop aanvoelende kunststof afstandbediening die in gebruiksgemak ook verder naar beneden is gegaan en in ons persoonlijke geval baalde we van het verdwijnen van de setup box die in de kast geplaatst kon worden en waar alle kabels eenvoudig ingestoken konden worden.

Al met al een zeer nette tv met mooie prestaties, maar naar onze mening sterk verslechterd gebruiksgemak.

Goed
Onvoldoende

Anoniem 18-01-2023

Complete beeldervaring

10,0
Ben tot nu toe nog steeds onzettend enthousiast over de tv. Heb hem nu ongeveer 3 maanden en kan tot zover geen minpunten benoemen.

MGO1964 02-01-2023

Geweldige TV met uitstekende kwaliteit

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfect beeld……..……tevens een hele complete TV met heel veel mogelijkheden.

Goede prijs / kwaliteit verhouding!

Marl1 29-12-2022

Super fijne tv

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijne tv, heel mooi beeld. Super makkelijk te koppelen met je andere Samsung apparaten voor nog meer gebruiksgemak.

Anoniem 29-12-2022

Beste prijs kwaliteit verhouding

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Even wennen met de afstandsbediening maar verder zeer snelle tv met erg mooi beeld voor een goede prijs. Zeker een aanrader!

Sandra75h 29-12-2022

Geweldige tv

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige tv die gemakkelijk te bedienen is. De tv heeft erg mooi beeld en mooie kleuren. Ik ben er erg blij mee.

Toon42 28-12-2022

Nieuwe TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede beeldkwaliteit; gemakkelijke bediening;gunstige prijs/kwaliteit verhouding; simpele installatie.

Anoniem 25-12-2022

In 1 woord : Wauw.

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijne TV. Mooi slank design, past in elk interieur. Mooie warme kleuren. Fijne Samsung App (Android en IOS) via je mobiel. Kalibratie mogelijkheden. Ambiance functie, grote diversiteit aan achtergronden. Op de TV een behoorlijke hoeveelheid aan Apps, voor ieder gezinslid wat wils. Afstandsbediening met spraak functie. Tevens oplaadbaar via zon energie of met een kabel (beter voor het milieu. Goede prijs verhouding voor wat je allemaal krijgt. Voor ons 1 woord: Wauw!

Muhammet T 24-12-2022

super strakke tv

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooie en strakke tv. Beeldkwaliteit is uitstekend. Na een research te hebben gedaan, heb ik gekozen voor Samsung TV

Wim1974 21-12-2022

Perfecte tv

10,0
Sinds een paar weken deze tv in gebruik. Top tv. Qua beeld en mogelijkheden. Ook voor gamers. Voorzien van een 120hrz mode

Anoniem 20-12-2022

Geweldig beeld en heel makkelijk mee om te gaan

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een mooi product met een heel helder beeld. Daarnaast is het ook makkelijk om je weg erin te vinden. Het was ook simpel om het in elkaar te zetten en op te tillen, ook al ben ik niet heel sterk. Een verbeterpunt zou de begin lay out kunnen zijn, waar je zelf makkelijk je favoriete apps neer kan zetten. Ook zou het mogelijk moeten kunnen zijn om de sneltoetsen op je afstandsbediening zelf aan te kunnen passen, in plaats van dat het al voor Netflix en Disney+ staat. Verder ontzettend blij mee!

Nikkiee 20-12-2022

Fantastische Smart TV

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Samsung komt als beste uit elke test qua televisie. Het beeld is haarscherp, de bediening makkelijk en snel. Wij zijn super tevreden met de kwaliteit en raden deze tv zeker aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prijs kwaliteit top

Geschreven voor: Samsung QE65Q70BAT QLED

Prijs kwaliteit kan je niets verkeerd doen met deze televisie. De prestaties zijn zeer goed en het design is mooi

Geweldige televisie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super televisie met veel mogelijkheden! Werkt zeker naar verwachting.
Hele vooruitgang vergeleken onze vorige tv.

Anoniem 19-12-2022

Geweldigr tv met goed beeld!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij werkt snel en wij kunnen tegelijk met onze zoon tv kijken en toch naar een ander programma kijken. Heerlijk!

MiesenSan 18-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede midden segment tv voor een prima prijs.

Geschreven voor: Samsung QE85Q70BAT QLED

Mooie grote tv, prima helder en scherp beeld en een nette prijs, helaas wel flink zogenaamde clouding bij een zwart beeld! Volgens de verkoper en ook de klantenservice van Samsung is dit iets wat er eigenlijk bij hoort. Dit wordt je niet verteld als je naar de prachtige beelden staat te kijken in de winkel! Hier kom je pas achter als je hem zelf in huis hebt. Bij gewoon tv kijken valt het niet op maar als je een zwart beeld hebt, zoals het begin van een (Netflix) serie of film weet je niet wat je ziet! Met behulp van de Samsung klantenservice de instellingen zo kunnen zetten dat het minder te zien is, maar het is zeker niet weg! Houdt hier rekening mee en neem het mee in je beslissing!

Pluspunten

• Mooie platte tv
  • Mooie strakke beelden.
  • Werkt top icm Ziggo next mini

Minpunten

• Clouding
  • Backlight bleeding

Voldoende

Ben Tweety 15-12-2022

Zo helder, zulke mooie kleuren, genieten.

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Start zeer snel op. Maar ook in combinatie met Samsung Soundbar (600) een top geluid. Bioscoopbeleving.

Shah825 11-12-2022

Prachtig beeld met levendige kleuren

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtig beeld met levendige kleuren
Wat zijn we blij met deze tv.
Het beeld van dit format met zo'n beeldkwaliteit, het is te mooi om waar te zijn.

Anoniem 11-12-2022

Samsung tv

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne tv, 75inch beeldkwaliteit is super. Werking is super makkelijk. Ook het downloaden van apps is goed te gebruiken. Hele fijne tv!

Toon meer reviews