Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Wat beter mag is de afwerking van de standaardvoet Deze vind ik namelijk niet mooi van deze serie aangezien ik ook een soundbar heb gekocht heb ik deze erop gezet dus niet zichtbaar de meeste hangende mop Dan heb je de standaard niet nodig dus een wat luxere uitstraling standaard bij zo'n grote van televisie
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijne tv, heel mooi beeld. Super makkelijk te koppelen met je andere Samsung apparaten voor nog meer gebruiksgemak.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Even wennen met de afstandsbediening maar verder zeer snelle tv met erg mooi beeld voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige tv die gemakkelijk te bedienen is. De tv heeft erg mooi beeld en mooie kleuren. Ik ben er erg blij mee.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede beeldkwaliteit; gemakkelijke bediening;gunstige prijs/kwaliteit verhouding; simpele installatie.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijne TV. Mooi slank design, past in elk interieur. Mooie warme kleuren. Fijne Samsung App (Android en IOS) via je mobiel. Kalibratie mogelijkheden. Ambiance functie, grote diversiteit aan achtergronden. Op de TV een behoorlijke hoeveelheid aan Apps, voor ieder gezinslid wat wils. Afstandsbediening met spraak functie. Tevens oplaadbaar via zon energie of met een kabel (beter voor het milieu. Goede prijs verhouding voor wat je allemaal krijgt. Voor ons 1 woord: Wauw!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooie en strakke tv. Beeldkwaliteit is uitstekend. Na een research te hebben gedaan, heb ik gekozen voor Samsung TV
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een mooi product met een heel helder beeld. Daarnaast is het ook makkelijk om je weg erin te vinden. Het was ook simpel om het in elkaar te zetten en op te tillen, ook al ben ik niet heel sterk. Een verbeterpunt zou de begin lay out kunnen zijn, waar je zelf makkelijk je favoriete apps neer kan zetten. Ook zou het mogelijk moeten kunnen zijn om de sneltoetsen op je afstandsbediening zelf aan te kunnen passen, in plaats van dat het al voor Netflix en Disney+ staat. Verder ontzettend blij mee!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Samsung komt als beste uit elke test qua televisie. Het beeld is haarscherp, de bediening makkelijk en snel. Wij zijn super tevreden met de kwaliteit en raden deze tv zeker aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super televisie met veel mogelijkheden! Werkt zeker naar verwachting.
Hele vooruitgang vergeleken onze vorige tv.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij werkt snel en wij kunnen tegelijk met onze zoon tv kijken en toch naar een ander programma kijken. Heerlijk!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Start zeer snel op. Maar ook in combinatie met Samsung Soundbar (600) een top geluid. Bioscoopbeleving.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtig beeld met levendige kleuren
Wat zijn we blij met deze tv.
Het beeld van dit format met zo'n beeldkwaliteit, het is te mooi om waar te zijn.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne tv, 75inch beeldkwaliteit is super. Werking is super makkelijk. Ook het downloaden van apps is goed te gebruiken. Hele fijne tv!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi beeld, reageert snel, smart tv start snel op, makkelijk te bedienen.
Design is mooi, erg compact en dun model. Fijne ervaring om met deze tv te genieten van je favoriete series.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.