Philips 55OLED935/12 - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bloempje 1957 29-11-2022

Top product

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
We hadden deze tv met bower and Wilkins soundboard bij een vriend gezien en werden verast door de beeldkwaliteit en het geluid. Binnen 10 minuten hebben we er zelf ook een besteld.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sussenior 14-11-2022

Schitterende beeldkwaliteit

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Sinds ik dit toestel heb is TV kijken een genot vooral bij natuurdocu's en sportwedstrijden door het haarzuiver weergegeven beeld in 4K. Ook series van streamingsdiensten die worden uitgezonden in 4K zijn prima vooral bij actiescenes
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Laarschot 04-11-2022

Geweldige tv

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

8,0
Ambilight is prachtig
Geluid is geweldig
Beeld is super
Een min punt zo nu en dan een hard brom geluid dat niet uit te zetten is met afstandbediening dan maar de stekker eruit en opnieuw erin.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

EVGW 17-10-2022

Mooie tv met zeer goed geluid

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Strakke tv met schitterend beeld en geluid. , Is wel een model van 2020 ( was toen een high end ) . Het voordeel hiervan is dat deze nu voor een veel lagere prijs te koop is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

M055 30-01-2022

Prima tv

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

8,0
Heerlijke tv met dito soundbar, alhoewel…….. minder vol geluid dan sommige reviews doen vermoeden, eerder acceptabel geluid. Ik mis de mogelijkheid om andere speakers met meer diepgang aan te sluiten en samen te laten werken met de B&W soundbar. Eerdere geadviseerde speakers geïnstalleerd maar die werkten niet samen en waren geen meerwaarde.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Extern 29-01-2022

Prima keus, prima geluid.....

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Geluid , ambilight, sportbeelden zelf scherper stellen via instellingen.
Minpunt: GEEN gebruikershandleiding bij toch TV uit hogere segment!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Frie23 26-01-2022

Mooi product

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Prachtig beeld en zeer goed geluid.
Ben erg tevreden met deze aankoop en hoop er nog veel plezier aan te beleven.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ram12345 07-01-2022

Een ware kijk en luister beleving

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Wij hebben onze Philips cineos 37pfl9603 met ambisoundbar vervangen voor deze Oled+ van Philips met sub van B&W. Wat een haar scherp beeld en prachtig geluid. Aangesloten op de nextbox van Ziggo en muurbeugel van Vogels. Installatie (zeker met de nxt box) is door de goede handleiding eenvoudig. Er staat duidelijk vermeld welke beugel voor muur bestemd is. Lees dus altijd eerst de handleiding. Wij gebruiken de AB van de next box en dat werkt voor ons zeer goed. Bij ons staat niet de hele dag de tv aan. Wij hebben dus nog niet de melding scherm vernieuwen of verversen gehad. Doet die denk ik in de stand-by stand. Om sommige zender logo’s zit een licht grijze sluier om inbranden te voorkomen. Dat is niet hinderlijk bij tv kijken. De sub asw608 is een extra aanvulling op het geluid van de tv en kan ik zeker iedereen aanbevelen. TV kijken en luisteren is nu een ware beleving!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Henkhoen 06-01-2022

Een geweldig product!

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Geweldig multimedia apparaat. Prachtig beeld, heerlijk geluid. Koppelt makkelijk met bluerayspeler, computer en tablet. En is gemakkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 11-12-2021

Uiteraard weer een Ambilight!

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Na 12 jaar een 32” Ambilight (32pfl9613) te hebben gehad, deze naar de slaapkamer verhuisd en een nieuwe 48” OLED935 aangeschaft met 4 zijdig Ambilight. Top.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 09-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Philips TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

9,0
Prachtige tv. Beeld is echt haarscherp. Het geluid kun je instellen Ik heb de bassen wat hoger en de hoge tonen wat hoger dit scheelt enorm. Als je te weinig bass hebt kun je altijd nog een surround set aansluiten. Qua kleur heb ik de kleur op 65% staan aan de helderheid op 80%. Vooral het ambilight is geweldig. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze tv.

Pluspunten

  • Perfect beeld
  • Goed geluid na instellen
  • Ambilight

Minpunten

  • Knoppen afstandsbediening dicht bij elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I-Know 06-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Adembenemend mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 65OLED935/12

Algemene score

10,0
Telkens een Adembenemende mooie ervaring als je een film kijkt!
Contrasten en kleuren zijn waanzinnig goed, ook het geluid dankzij de Bowers & Wilkins soundbar is geweldig! Ik heb tevens twee DTS Play-Fi rear speakers en een subwoofer op deze OLED+ aangesloten voor de ultieme geluidservaring.
Ambilight is een ware toevoeging van deze Tv en maakt het allemaal nog mooier, kortom film kijken was nog nooit zo leuk,

Pluspunten

  • Ambilight
  • OLED+
  • Bowers & Wilkins Subwoofer
  • Google interface
  • 4x HDMI ARC

Minpunten

  • Verslavend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I-Know 05-12-2021

Adembenemend mooi

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Ongelooflijk wat is dit scherm adembenemend mooi i.c.m. Ambilight.
Film kijken wordt met deze OLED+ weer magisch, wat een beleving, dit is ongeëvenaard ! Zo enorm blij mee, kan dit bijna niet verwoorden maar moet je zelf zien en ervaren om dit euforische gevoel te kunnen krijgen. Het geluid is bijzonder goed zeker als je twee DTS Play-Fi rear speakers en een subwoofer hebt geplaatst..

Ik ben een enorm kritisch iemand, maar deze OLED+ maakt mijn leven net dat stukje aangenamer, zelfs mijn vrouw is er enorm blij mee ;-)
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

B2Bvis 03-12-2021

Prachtig beeld en mooi geluid

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Na 5 dagen genieten van de nieuwe TV. Van Cineos Philips TV naar Philips Oled en dan ook nog een beetje groter. Echt super blij met het geweldige beeld en dito geluid uit deze box een verbetering.. Ambilight ook een mooie stap gemaakt t.o.v. oude TV
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Deric 2 02-12-2021

Superbe téléviseur

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

10,0
Image superbe, ambilight bluffant, barre de son de qualité. Manque juste un subwoofer pour une expérience compète.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mapade 30-11-2021

Ploppend geluid van subwoofer als tv in stand-by s

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

8,0
Perfecte tv qua beeld en geluid.
Alleen geeft de subwoofer een ploppend geluid als de tv stand-by staat.
Software is al ge-update.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 23-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende philips oled- tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

8,0
We wilden graag een ambilight-tv kopen en hebben deze gekozen omdat bij 4- zijdig ambilight heeft.
Beeld is haarscherp en stukken beter dan onze vorige 4k-tv. Waarschijnlijk dankzij oled- technologie.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Ambilight 4-zijdig

Minpunten

  • Ontbrekende handleiding.
  • De koppeling met ziggo-next en sonos soundbar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. uit Helmond 30-10-2021

Vierzijdig Ambilight via achterwand is erg mooi

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

8,0
De kleuren worden door Oled erg natuurlijk weergegeven en een fantastisch helder geluid wordt door de Bowers&Wilkins soudbar weergegeven.
Dit is puur genieten!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

v/d Berg 11-10-2021

Geen geluk met dit toestel

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

2,0
4 weken na aankoop moederbord kapot, daarna soundbar kapot, nieuwe soudbar heeft ook alweer kuren.
Had wel een nieuw toestel verwacht als een tv na 4 week al kapot is ipv eindeloos repareren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Acetylsalisilicum 30-09-2021

Het betere werk

Geschreven voor: Philips 55OLED935/12

Algemene score

8,0
Jammer dat de uitleg summier is. Hoe de functies van de afstandsbediening werken is mij niet duidelijk. Wel een dik boek over veiligheid, waarom geen uitleg op papier?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews