Hisense 55U8QF 2020 - Reviews

  • Best Reviewed feb 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense 55U8QF 2020 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**w@g**l.com 25-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hisense doet niet onder voor een A-merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
Hisense weet een goed product neer te zetten die niet onder doet voor een A-merk.
Wij zijn dan ook uiterst tevreden met de televisie die een perfect beeld en mooi geluid geeft.
Inmiddels hebben twee familieleden die erg onder de indruk waren van mijn Hisense dezelfde u8qf serie gekocht waaronder een 65 inch en een 55 inch.
Ondanks er geen hdmi 2.1 op zit presteert de tv erg goed met gamen (PS4).
Film kijken blijft een prettige beleving.
Het Vidaa besturingssysteem werkt probleemloos en heeft inmiddels de meeste app's die je nodig hebt.

Pluspunten

  • 100 hertz scherm
  • Volledig led scherm
  • Zeer goed geluid
  • Dolby vision
  • Local dimming

Minpunten

  • Vidaa besturingssysteem
  • Geen HDMI 2.1
  • Geen VRR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wow! Bedankt voor dit mooie cijfer met uitgebreide review! Wat fijn dat jullie tevreden zijn met het beeld en geluid. Wat leuk dat ze in de familie ook hebben gekozen voor Hisense!
We wensen jullie allemaal heel veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisense

Reageer

Richard 17-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede tv voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

9,0
zeer mooie tv met veel mogelijkheden. Goed beeld en zeer mooi geluid door de boxen aan de voorzijde.

Pluspunten

  • beeld
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-11-2022

Beste Richard,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vele mogelijkheden en natuurlijk ook met de beeld- en geluidskwaliteit!

Wij wensen jou heel veel kijk- en luisterplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

Tycho 07-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden, erg blij met deze superdeal voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
De Chinese fabrikant Hisense is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt die met vele extra’s op het TV toestel stunt die je bij andere merken enkel in de hogere prijsklasse uit het hogere segment vindt. Zoals de ingebouwde soundbar van JBL, en de Quantum Dot Colour technologie met meer dan 1 miljard kleuren en 4K Ultra HD. Ook dat de TV 120 hz is en dus 120 volledige beelden per seconde kan weergeven samen met de bewegingscompensatie (MEMC) Ultra Smooth Motion functie dat er voor zorgt dat snel bewegende beelden haarscherp blijven maken mij fan van deze TV.

Pluspunten

  • 120hz = 120 beelden per seconde
  • Superscherp ook bij snelbewegend beeld functie
  • Mooi geluid vanwege ingebouwde JBL soundbar

Minpunten

  • Extra 3 jaar garantie is exclusief voorrijkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste Tycho,

Wat leuk dat jij gekozen hebt voor Hisense, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!
Ook deze mooie en uitgebreide review waarin jij aangeeft zeer tevreden te zijn is natuurlijk erg fijn, bedankt!
De beeld- en geluidskwaliteit bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kijk- en luisterplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

Fenno Roelof 03-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gewoon klasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
Ben nog steeds super tevreden over deze televisie, zowel over het geweldige beeld en het mooie geluid.
Kan er niets anders van zeggen.
Ik vind het dus uitmuntend.

Review 15-6-2022:

Heb de tv nu een tijd in mijn bezit en kan alleenaar zeggen dat dit een premium product is.
Geweldig beeld en perfect geluid.
Alles makkelijk in te stellen naar eigen wens.
Ik ben dus super tevreden, ik kon het merk niet maar zal zeker meer producten van dit merk gaan kopen in de toekomst

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-10-2022

Beste Fenno Roelof,

Uitmuntend beeld en geluid, dat is fijn om te lezen. Hartelijk dank voor de mooie feedback met maximale score. Niets maakt ons blijer dat een tevreden klant.

Wij wensen je veel kijk- en luisterplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare Hisense

Reageer

klaasklonne@live.nl 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

9,0
Gekocht voor mijn verjaardag was op zoek naar 50 Inc maar ben toch overstag gegaan op een 55inc geweldig mooi toestel en een geweldig mooi beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent de jouw Hisense televisie, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je vele jaren kijkplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare Hisense

Reageer

Frans 04-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader geweldig beeld en prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

9,0
Prachtige tv voor een beste prijs past goed in de huiskamer en heeft een haarscherp beeld en goed geluid

Pluspunten

  • Scherp Beeld
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste Frans,

Dank voor deze beoordeling. Leuk om te lezen dat je voor Hisense hebt gekozen en je tevreden bent met de televisie.
We wensen je veel plezier met jou aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare Hisense

Reageer

Aad 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kijk ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
In de winkel heb ik na vergelijking met vele merken televisies de Hisense ULED 55U8QF gekocht vanwege het scherpe beeld, mooie kleuren, geweldig geluid en ook nog eens de gunstige prijs. Na installatie en een week kijk en luister ervaring ben ik razend enthousiast over het merk Hisense. Voor toekomstige kopers kan ik deze TV sterk aanbevelen: prachtige contrastrijke kleuren, zwart is ook echt zwart, een prima kijkhoek zonder kleurvervaging, ondertiteling goed leesbaar in witte beeldvlakken en een subliem geluid via de ingebouwde sound bar JBL. Kortom een enthousiaste kijker erbij!

Pluspunten

  • Beeld contrast
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste Aad,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de beeld kwaliteit van de televisie.
We wensen je veel kijk plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare Hisense

Reageer

a**s@z**o.nl 28-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de verrassing van het jaar....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
na 15 jaar LG plasma op zoek naar een opvolger... dus kritisch op kleur, geluid en vormgeving. Div. winkels bezocht en eigenlijk alleen de grote jongens bekeken en vergeleken...

Maar qua kleur en geluid viel de aandacht iedere keer op de Hisense... een voor mij onbekende... en onbekend maakt onbemind. Na een nachtje slapen besloten de stap te wagen...

Nu hangt hij aan de muur.... en WOW... wat een beeld... wat een kleur... wat een geluid...

Pluspunten

  • kleur
  • beeld
  • vormgeving en bediening
  • geluid
  • prijs

Minpunten

  • geen beschermende glasplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

c**8@g**l.com 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TV prachtig beeld en software is snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

9,0
Hisense 55U8QF heeft een prachtige beeld met mooie kleuren en scherpe beelden. De details zijn heel goed zichtbaar! Afstandsbediening is even wennen (dun model), de knoppen zijn wel handig. Je kan snel naar Netflix, Youtube of Amazon

Pluspunten

  • Goede software
  • Mooi en scherp beeld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannekepooh@gmail.com 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed is zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
super geluid en mooi beeld en dat voor die prijs.
ben super blij met deze tv

Pluspunten

  • geluid
  • beeld
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onverwacht een A merk kraker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
Kon het merk nog niet maar werd wel aanbevolen. Niet het zoveelste merk maar een opkomend A merk.

Super beeld
Super geluid voor standaard speakers in een soort van soundbar ingebouwd.
En vrij vlot in reactie. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Zwarte stoere uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Vink 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tv voor aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

8,0
Geweldige tv, helder en contrastrijk beeld. Prima prijs / kwaliteits verhouding. Was in de aanbieding bij de Mediamarkt. 5 jaar garantie op deze Hisense !! Blij mee.

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Contrastrijk
  • Goed helder geluid
  • Makkelijke installatie
  • Voordelige keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
In een mooie actie kunnen kopen bij een grote winkelketen. Meerdere schermen naast elkaar zien staan. Dit scherm sprong er meteen uit, wat een mooie beeld kwaliteit. Ook het geluid is fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**r@h**l.com 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goeie TV!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
Ben onder indruk van deze tv, schitterende kleuren, zwart is echt zwart, helderheid is heel goed, lijkt soms als of ik Oled TV heb gekocht en geen Qled
Erg tevreden mee!

Pluspunten

  • Geluid
  • Beeld
  • Zwart waardes
  • Kleuren
  • Helderheid

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elmo 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat deze in de aanbieding was en er een soundbar bij zat. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en hij is makkelijk te instaleren en te begrijpen. Iets waar hisense nog in mag groeien, maar niet vervelend is voor het gebruik is de opmaak van het startscherm bijv. Dit zou stijlvoller kunnen, maar is niet nodig voor het juiste gebruik en natuurlijk persoonlijke smaak.

Pluspunten

  • goed geluid
  • goed beeld

Minpunten

  • stijl van start scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

t**r@g**l.com 20-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

8,0
Mooie TV met ingebouwde soundbar. Het ophangen kostte wat moeite, de bijgeleverde schroeven pasten niet allemaal in de daarvoor bedoelde schroefgaten. Als de TV net aan gaat hebben we even wat streepjes op het beeld, na enkele minuten verdwijnen deze en hebben we een perfect beeld. Mooie kleuren, goed geluid. Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**e@z**o.nl 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hisense komt hun belofte na

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
we hebben de tv nu een goede 10 dagen ik kan alleen zeggen wat een mooie tv
perfect mooi beeld net of je door een raam naar buiten kijkt en het jbl sound systeem is ook geweldig zo goed dat ik de oude soudbar niet meer nodig heb
ook de app voor de smartphone is geweldig
mijn schoon vader was er zo van onder de indruk dat hij er ook een gekocht heeft hij was ook toe aan een nieuwe tv
kortom een echte aanrader

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • gewelidig geluid door de ingebouwde jbl sounbar
  • mooi disinge

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top TV voor een relatief scherpe prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

9,0
Een nieuwe TV kopen is door het enorm grote aanbod nog niet zo makkelijk. Iets met door de bomen het bos niet meer zien. Na héél veel online neuzen en revieuws lezen, toch maar gewoon een tv winkel binnen gestapt. Daar kun je de verschillen zíen en een goede afweging maken.

De keuze was reuze maar de Hisense sprong er qua beeld uit en deed niets onder voor de andere bekende merken tv's. Behalve dat het een aanzienlijk stuk goedkoper was. Ook de ingebouwde soundbar is top! Het geluid is daarmee erg goed zonder extra's erbij te hoeven kopen. Het geluid komt dus nu van de voorkant vd TV en niet achter het beeldscherm vandaan.

De belangrijkste afweging om een nieuwe tv te kopen was het belabberde geluid van de oude TV. Maar een upgrade van nieuwe technieken en een beter beeldscherm is natuurlijk ook fantastisch. De TV ziet er prachtig uit, de voet van de TV heeft een mooie design, een driepoot, en is van degelijk zwaar en strak metaal. Ook de AB is van aluminium en niet van kunststof. Het beeld is echt superscherp en de kleuren zijn prachtig levendig! Geen moment spijt! Een aanrader.

Met de Hisense kreeg ik de meest complete en kwalitatief goede tv voor de scherpste prijs!

Pluspunten

  • Scherp beeld, mooie kleuren, mooi contrast
  • Zwart is echt zwart
  • Goed geluid, ingebouwde soundbar aan de voorkant.
  • Mooie en degelijke metalen voet
  • Goed voorgelicht over voors en tegens

Minpunten

  • Nog niet alle apps worden ondersteunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f**e@z**o.nl 22-05-2022
  • Product gekocht

hisense komt hun belofte na

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

10,0
geweldige tv prachtig beeld net of dat je door een raam kijkt geweldige kleuren
en de jbl sound is geweldig

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • geweldig geluid dank zij jbl sound
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • geen

Reageer

A**s@t**t.nl 02-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense 55U8QF 2020

Algemene score

9,0
Bij mediamarkt geweest en na goede uitleg door personeel deze tv gekocht voor mijn zoon, die er 1 zocht die geschikt was met een goede beeldkwaliteit voor bij z'n playstation.
Deze tv is echt een aanrader, makkelijk te installeren, en het menu voor wat aanpassingen qua beeld en geluid is ook heel makkelijk en duidelijk.
Super tv voor nog geen 600 euro !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews