Philips 65OLED855/12

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Televisies
Review type:

We hebben voor dit product nog geen reviews

Anoniem 02-03-2023
  • Product gekocht

Bezint eer ge begint bij de aankoop van o led tv.

4,0
Heb deze tv in 2018 gekocht. Voor € 2000 .Dus nooit meer. Wil de mensen waarschuwen dat na verloop van tijd tenminste in mijn oled tv veel strepen zijn onstaan. Een reparatie zou tussen de 300 en 500 € gaan kosten. En dan het ongemak dat tijdens het tv kijken opeens een melding komt restbeelden verwijderen of beeldscherm verversen. Dan schakelt de tv zich automatisch uit. Nou dat is genieten van je tv als je naar voetbal of een mooie film zit te kijken. Dan maar weer een nieuwe LED tv besteld.

Anoniem 24-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit

Aanrader

10,0
Mooie vormgeving, uitstekend beeld, ambilight is fantastisch. Toestel is zeer makkelijk te bedienen.

Pluspunten

• Uitstekende beeldkwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige installatie en bediening

coprene 30-10-2021

Mooi scherm, slecht geluid

7,0
Ik ben negatief verrast over het geluid. Wat slecht. Alsof het vanachter een deur komt. Het beeld is goed en ambilight vind ik prettig.

Pluspunten

• Prijs, bij BCC voor 899 Euro
  • Scherm is mooi
  • Ambilight

Minpunten

• geluid; dof
  • dik, past niet plat tegen de muur.
  • verlichting van afstandsbediening gaat snel uit.

Slecht

Lad10 18-08-2021
  • Product paar weken in bezit

Aanrader

10,0
Geweldige TV. Super goed beeld. Veel mogelijkheden en makkelijk te gebruiken.
Ambilight is echt een toevoeging en gekoppeld met Philips Hue systeem nog mooier.
Heb de TV nu bijna 2 weken en ben super tevreden.

Pluspunten

• Geweldig mooi beeld
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

• Kabelgoot achterkant mag wat beter sluiten

Voldoende

Anoniem 05-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, eenvoudige installatie.

10,0
Prachtig vormgegeven toestel, helder en zeer scherp beeld, eenvoudig te bedienen, goed geluid. Zelf heb ik een home cinema installatie erop aangesloten, maar uit het toestel zelf komt al een verrassend goed geluid. Kortom, een prachtig apparaat, zeker een aanrader.

Pluspunten

• beeld
  • bedieningsgemak
  • geluid
  • vormgeving

jafrako 22-05-2021

Weergaloos beeld en geluid

Geschreven voor: Philips 55OLED855/12

De beeldkwaliteit kende ik nog van m'n TV van 10 jaar geleden en toont aan dat Philips het kunstje van heel erg goeie TV's maken nog steeds beheerst.
Wat betreft de geluidskwalilteit van flatscreens staat Philips nog steeds hoog in de top. Ik heb altijd het geluid van m'n TV's weergegeven via een hifi installatie met luidsprekerzuilen maar deze maakt dat behalve voor klassieke en popconcerten vrijwel overbodig.
Minpunten die overigens geen enkele afbreuk doet aan de hierboven vermelde kwaliteiten:
1. Een slimme nerd vond handleidingen niet meer van deze tijd en nam die op in het instellingenmenu. Je zoekt een instructie op in het scherm en als je die wil uitvoeren ga je naar die functie en oeps ... hoe luidde nou precies die instructie. Philips hou op met die onzin die alleen werkt voor mensen met een fotografisch geheugen.
E is wel een niet downloadbare handleiding op internet maar die heeft dezelfde ongemakkelijke structuur als die in het instellingenmenu. Gelukkig is er na veel zoeken toch nog een downloadbare handleiding die zich als een boek laat lezen.
2. Op de ab staat geen type aanduiding. Heel erg slordig en ik moet maar aannemen dat men bij het verpakken een bij het toestel behorend exemplaar heeft gevoegd.
3. Hoe de batterijen moeten worden verwisseld blijft vooralsnog een raadsel tenzij er een eeuwigdurende energiebron in zit. Geen lipje, spleetje te bekennen waar ergens een deksel zit en de handleiding zwijgt als het graf. Slordig meneer Philips. Hoop dat ik erachter kom voordat de batterijen leeg zijn.
4. Op de zwarte ab staat op enkele knoppen naast de tekst of icoon ook nog een piepkleine donkergrijze tekst waarvoor je een loupe nodig hebt om die te lezen.

Iets dat ik in het verleden na ettelijke Philips producten naar tevredenheid te hebben gebruikt steeds weer tegenkwam: Kwaliteitsproducten uitvinden ontwerpen en maken maar slordig met de uiteindelijke afwerking/detaillering.

Zonder 4 punten waren het alle 5 sterren geworden

Pluspunten

• Beeld en geluid
  • Extras

Minpunten

• handleiding of het ontbreken daarvan

Johannes 22-04-2021
  • Product paar maanden in bezit

Super beeld

10,0
Het beeld vind ik superieur. geen last dat hij steeds wil het beeld wil verversen zoals ik soms lees.
Geluid prima maar ik heb een bose soundbar en dat is toch wel beter geluid dus heb die weer aangesloten.
Streamen met de ingebouwde chromecast werkt perfect.
menu is niet heel snel maar went wel en kan ook nog met ziggo samenhangen.
Erg handig is toch wel de draaivoet die hoog genoeg is om een soundbar van ruim 6 cm er onder te zetten en waar hij mooi over heen draait.

Pluspunten

• Super scherp beeld
  • draaivoet
  • ambilight
  • aansluit mogelijkheden
  • instel mogelijkheden

Minpunten

• Knoppen afstandbediening na gewenning geen minpunt

Rob, Voorburg 17-04-2021
  • Product gekocht

Prachtig beeld, eenvoudige installatie.

10,0
Inmiddels al mijn 7e Philips televisie, dus qua merk zegt dit nogal wat. Dit apparaat voldoet wederom aan alle eisen. Prachtig zuiver beeld, goed functionerend ambilight, makkelijke installatie, kortom zeer tevreden!!

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Installatie
  • Vormgeving

Robert 08-04-2021
  • Product gekocht

Groot scherm en erg duidelijk

Geschreven voor: Philips 55OLED855/12

Oled is erg scherp en duidelijk. Er zijn veel instellingen waarmee je van alles aan kan passen.
Eigenlijk te veel! Maar we zijn zeer tevreden en het geluid is ook erg goed. Er zit ook een mooie Bass in.

Pluspunten

• beeld
  • veel instellingen

Jan 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit

Super mooi scherm

Geschreven voor: Philips 55OLED855/12

De TV nu ongeveer 7 weken in bezit.

Scherm is subliem. In het begin kwam er soms in beeld dat ik het scherm moest refreshen ivm het inbranden. Dit is een bescherming voor je beeldscherm. Nu leert de TV van je gebruik en komt het bijna nooit meer in beeld tenzij ik de Tv 8 tot 10 uur aan heb staan maar je kunt dan later uitvoeren kiezen.
Opnemen gaat maar dan kun je niet op een ander kanaal kijken. Ik heb dat opgelost door ziggo Go op de telefoon te zetten en dan kijk ik een andere zender via de ingebouwde chromecast. Je kunt op je telefoon dan gewoon afsluiten want hij pakt het zelf via internet op.
Ik had hem voor 1599 en vind dat een prima prijs.

Afstandbediening is even wennen omdat de knoppen tegen elkaar aan zitten.
Ik gebruik mijn Bose afstandsbediening omdat daar ook de soundbar mee werkt.

Het geluid is prima maar ik vind het wel wat beter met de soundbar die ik heb.

Ambilight had ik nooit eerder maar we vinden dit toch wel een aanwinst.

Geen rare dingen tegen gekomen nog.

Pluspunten

• Ambilight
  • Beeldkwaliteit
  • geluid
  • opnemen en andere zender kijken via Chromecast
  • Draaibare voet op ruim 6.8 cm hoogte voor soundbar

Minpunten

• knoppen op de afstandbediening tegen elkaar aan