Samsung QE85Q80TAL 2020 QLED - Reviews

Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Samsung QLED 4K 85Q80T 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tv en beeld kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Zeer mooie grote tv met een super beeld kwaliteit , erg veel mogelijkheden, zeer goed beeld bij het gamen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fjtvvliet 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld en enorm groot (mini bioscoop thuis)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Machtig mooi groot scherm. QLED technologie, 4k@120fps mogelijkheid voor PS5. Wat wil je nog meer? Mini bioscoopje thuis! :)

Pluspunten

  • Groot!
  • 4k@120fps ready voor PS5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

vincent 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige TV!

Geschreven voor: Samsung QE85Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
super mooie tv. Kwam van een 65 curved van een jaar of 5 oud. super mooie upgrade qua maat, en je merkt dat de hele interface etc weer een paar jaar nieuwer is. Daarnaast is de beeldkwaliteit ook enorm goed, en vooral ook meer dan genoeg vermogen om gave scenes van het scherm te laten spatten. Daarnaast werkt de automatische compensatie en schilderij modus erg mooi, zeker op zo'n groot scherm.

Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Basel 22-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very nice, recommended

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE50Q80T QLED

Algemene score

9,0
very good colors, and nice sound, it even have a 3d sound option for video games, i recommend this tv.

Pluspunten

  • amazing vivid colors
  • amazing settings for video, audio, and video games
  • very good price

Minpunten

  • uniformity issue
  • not good to watch from the sides

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.Mojab 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Mooie grote tv, hele mooie kleuren weergave. Afstand bediening is heel makkelijk in gebruikt.

Pluspunten

  • Mooie kleuren weergave
  • Afstandsbediening makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet geschikt voor one connect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bootsma 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Erg mooie en grote televisie. Perfect voor wanneer de kijkafstand groter is dan vijf meter. We hebben er veel plezeier van.

Pluspunten

  • scherp beeld

Minpunten

  • past amper door het trapgat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mitch110 21-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm!

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
De TV zien staan bij de Mediamarkt. Direct viel ons de scherpte op en ook het mooie strakke design van de tv zelf. Wij hebben 75 inch genomen en dat is lekker groot. In het begin even wennen aan de maat, maar dit gebeurt heeeel snel haha. Werkt snel en soepel en ook de afstandsbediening erbij is handig in gebruik.

Pluspunten

  • Scherp
  • Geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harry en Rene 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Qled TV 75Q80TA

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
prchit groot en zeer duidelijk scherm. Mooie vormgeving. Installeren ging makkelijk alleen het openen van afstandsbediening was moeilijk.

Pluspunten

  • zeer scherp beeld
  • prachtige kleuren

Minpunten

  • openen van afstandsbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RENATE 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GROTE TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
mooie grote tv .mooi beeld .veel mogelijk heden ,helder beeld
goed geluid . ondertiteling zeer goed te zien .

Pluspunten

  • GROOT
  • HELDER

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans van de Steeg 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QL75Q80TAL Samsung smart TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Jarenlang 42 inch gekeken op 5meter afstand.
Via Coolblue deze 75 inch aangeschaft. Vakkundig door Coolblue geleverd en geïnstalleerd.
Schitterende kleuren en scherpte. Bioscoop aan huis. Zwart is echt zwart kijken is een plezier.
Kreeg nog 300 euro van Samsung retour. Dit speelde wel mee in mijn aanschaf.
Op en top een topper.

Pluspunten

  • intuïtieve bediening
  • Makkelijk bereikbare aansluiting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manu 18-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Mooie tv, lekker groot 75 inch. Volgende keer mag het zelfs wel 85 zijn. De afstandsbediening is heel compact en ligt lekker in de hand. Geen overbodige knoppen meer en goed over nagedacht.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Fijne afstandsbediening
  • Geluid is super

Minpunten

  • Had meer verwacht van het zwart contrast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superscherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Super strakke tv, prachtig beeld en veel opties.
Helemaal volgens verwachting en beschrijving en meer.
Kortom, helemaal top.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 13-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en Haarscherp

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Een fijn, haarscherp en groot scherm, met prachtige kleuren! Ideale manier om kabels aan de achterkant weg te werken. Een prachtstuk in de kamer! Kleiner echt niet meer.

Pluspunten

  • Kleur
  • Scherp
  • Mooi beeld
  • Perfecte grootte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Javo 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische groot scherm voor in de mancave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Gezellig met z'n allen kijken op een prachtig groot scherm met fantastisch specificaties.
Ook geluid is prima. Handig installeren via je smartphone.

Pluspunten

  • Beeld
  • Grote

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna K 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75 inch QLED TV SAMSUNG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Echt een aanrader! Na een lange zoektocht toch voor 75 inch gekozen, het is prachtig. Mooie, heldere scherm. Dankzij Samsung soundbar ook een geweldig geluid. Ik raad deze product in 100% aan!

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Prima geluid
  • Helder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trijzeltje 01-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een grote vooruitgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Na 12 jaar te hebben gekeken naar een Samsung 40 inch tv
hebben we de overstap gemaakt naar een 75 inch smart tv van Samsung.
Dat hadden we veel eerder moeten doen! Wat een super ervaring.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goed scherp
  • Thuisbisocoop
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PS 01-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima scherm voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Via Coolblue voor een uitstekende prijs gekocht en ook nog cashback. Snel geleverd. Het scherm is prima op te hangen en in te stellen. Het geluid via een bestaande 5.1 surround set ging wat lastiger, maar gelukt via hmdi. De beeldkwaliteit is uitstekend, er zijn vele opties in beeldinstellingen om het beeld te optimaliseren voor bv film en bij verschillende lichtomstandigheden. Helaas spiegelt het beeldscherm vrij sterk bij daglicht. Echter de ontspiegelde versie is twee keer zo duur. Door de beeldinstellingen aan te passen leidt de spiegeling niet af. Het energieverbruik is hoog 'G', en kan beter in Eco-stand. Dan is het beeld wel donkerder, dit kan prima bv in de avond. Op veel sites staat 'A', maar dat is kennelijk na aanpassingen. Helaas is het besturingssysteem Tizen beperkt in apps zoals Ziggo Go. Maar dit kan wel bekeken worden via website op de internet-browser van de TV. Wel Apple TV en Airplay, echter geen vervanging voor de Apple TV van Apple zelf (dus geen Fotostream en Arcade apps). Al met al een prima TV voor een prima prijs (€1999) en met het grote formaat 75" en beeldkwaliteit een ware thuisbioscoop.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Veel beeldscherminstellingen
  • Met Apple TV

Minpunten

  • Spiegeling
  • Energieverbruik
  • Tizen heeft geen Ziggo Go app

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

K v d Veen 14-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

TV met prachtig beeld, geluid redelijk goed.

Geschreven voor: Samsung QE50Q80T

Algemene score

8,0
4 K TV met zeer helder beeld en felle kleuren. Afstandsbediening wat lastig. Soundbar Panasonic niet via HDMI ARC aansluiting aan te sluiten, maar wel optisch. Speelt dan wel geluid af via soundbar en tv. Hoe dit kan begrijp ik ook niet. Gekocht op Black Friday met goede prijs-kwaliteit verhouding. Al met al een tevreden gebruiker.

Pluspunten

  • Prachtige kleuren
  • Scherp beeld
  • 50 inch prima formaat
  • Let op verschillende aanbiedingen

Minpunten

  • Afstandsbediening
  • Aan te sluiten soundbar
  • Geen idee of het een Benelux type is of Europees
  • Garantie Europees lastig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
K vd Veen 14-01-2021

Is mijn eigen recensie, vergeten er bij te vermelden dat deze TV weliswaar 3840 pixels etc. heeft maar dat via mediabox of hoe dan ook, beeld met 1980 pixels , dus HD TV, weergegeven wordt. Er zijn geen uitzendingen in 4K op welke TV dan ook. Beeld is zoals gezegd heel mooi!

Reageer

Nicole 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
We wilden graag een grote tv en dit is de perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
Mooi design en makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm 75 inch geweldig beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Makkelijk installeren. meeste dingen doet de TV vanzelf ga later wel kijken hoe te optimaliseren. De standaardinstellingen zien er echter al geweldig uit dus of optimalisatie nog zin heeft weet ik niet. Tv gekocht omdat er weinig reflectie zou zijn en dat klopt ook bijna geen reflectie in erg lichte woonkamer. Kleuren zijn geweldig en ook het geluid is goed (maar vanwege soundbar niet gebruikt). Al met al een geweldige TV en met de cashback van 500 euro ook nog leuk geprijsd.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • makkelijk installeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews