Samsung QE75LS03TAS QLED

Samsung QE75Q60TAS QLED

Samsung QE75Q60TAS QLED
Bekijk alle Televisies
Bekijk 9 andere uitvoeringen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 35 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Stakker 01-01-2023

Plaatje

Geschreven voor: Samsung QE75LS03TAS QLED

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ideale tv om tussen een collage van fotos te verstoppen. Iedere seizoen een ander plaatje voor wat verfrissing! Niet het beste beeld kwaliteit maar gelukkig zie je dat verschil toch niet als je naar iets kijkt.

Iteke 31-12-2022

Prachtige tv met een super soundbar

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie tv, en prachtig schilderij heel erg tevreden met deze geweldige combinatie!! Ik zou deze tv zeker aanbevelen

Ino Duijts 28-12-2022

The Frame 2022 55'

Geschreven voor: Samsung QE75LS03TAS QLED

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] The Frame 2022 is een top tv. Het matte scherm is heel even wennen maar daarna wil je eigenlijk iet meer anders. De softwarelaag Tizen met de apps werkt goed en intuïtief. De schilderij functie werkt goed en ziet er mooi uit. Alleen wel een hele kleine selectie wat gratis is maar je kan wel makkelijk eigen plaatjes toevoegen via smartThings. Tv hangt echt heel plat tegen de muur wat super mooi is.

Toine Krol 26-12-2022

Super mooi, een aanwinst aan de muur

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] the frame aan de wand met de meest recente familie foto's.
De levensgrote fotolijst is een aanwinst in huis

Anoniem 24-12-2022

Wat een TV , beeld en geluid kwaliteit TOP

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een beeld en geluidskwaliteit en natuurlijk wat een plaatje of te wel net een schilderij dus twee in één.
We zullen hier nog lang kijk en luister plezier van hebben.

Anoniem 23-12-2022

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super blij met deze tv. Staat prachtig in mijn interieur. Super kwaliteit beeld en geluid. Gaaf dat ik mijn eigen foto van vaka toe kan.plaatsen in de galerie.

Gino Tutone 20-12-2022

Geweldige televisie en kunst aan de muur!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De TV is erg fijn in gebruik en hangt mooi aan de muur. De ophangservice is ideaal, omdat ik zelf niet zo handig ben. De televisie heeft een gebruiksvriendelijk menu en voldoende snelheid.

De TV is ook prima geschikt om te gamen heb ik afgelopen weekend ervaren. Bedankt Samsung voor het maken van iets anders dan een standaard televisie, voor een betaalbare prijs.

Jogchum P 15-12-2022

Prima beeld en geluid

Geschreven voor: Samsung QE75LS03TAS QLED

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Samsung frame bevalt ons goed. We hadden een oled gekocht, maar konden niet wennen aan het beeld.

marja 14-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

marja

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TCU QLED

10,0
mooi geluid niet teveel draden mooi design en goed aangesloten, goeie uitleg, ook de afstand bediening gelinkt, zodat je maar een afstand bediening nodig hebt

Shebie 13-12-2022

TopFrame

Geschreven voor: Samsung QE75LS03TAS QLED

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Blij met deze televisie cq kunstwerk.
Hij is makkelijk op te hangen en er ook weer af te halen als je iets achter de tv moet doen.

Marslwd 12-12-2022

Geweldig scherm voor elk interieur

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een hele mooie tv voor elk interieur. We zochten een scherm voor bij de eettafel en kwamen uit bij de frame 32"

Het beeld is geweldig wat je van Samsung mag verwachten. Het ophangen van het scherm is erg simpel er worden beugels meegeleverd.

Elke week een ander schilderij , er is volop keuze aan schilderen in de galerij . Op afstand is het niet van echt te onderscheiden. Al met al een super scherm

Lunak10 10-12-2022

Tv frame

Geschreven voor: Samsung QE75LS03TAS QLED

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor het eerst een samsung tv, erg wennen! Maar zeker niet teleurgesteld in samsung, goeie kwaliteit en mooi frame.

Anoniem 09-12-2022

Onopvallend als TV maar toch mooi als kunstwerk!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk om niet de TV als middelpunt van de kamer te hebben. Vaak zijn de meubels geplaatst door de lokatie van de TV maar omdat hij nu als kunststuk aan de muur hangt kan de woonruimte ingericht worden zoals we willen zonder rekening te houden met de TV. Bediening is erg makkelijk, vooral met de app. Kwaliteit van het beeld is geweldig in zowel kunst modus als televisie modus. Beste beslissing tot nu toe qua televisie’s! Enige wat jammer is dat je zo lang moet wachten op de lijst. Verder een geweldig product!

Nol2517 08-12-2022

Mooi beeld en geluid

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een verschil met de vorige tv, qua beeld en geluid. Ook het schilderij-idee bevalt goed.en kan het aanraden!

Ward Overeem 07-12-2022

Superblij mee

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige mooie tv. Goed beeld helemaal up-to-date en fantastisch om je tv in een klik om te toveren tot een mooi kunstwerk.

Anoniem 06-12-2022

Geweldige digitale ervaring icm soundbar

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze nieuwe frame 55" is een compleet nieuwe beleving in onze huiskamer. We hadden al een 49" in de.keuken maar deze vervangt veel mediakastjes en en zelfs de PS voor apps die eerst daar nog op deden. Icm een soundbar is het geluid echt ongehoord goed. Wel hadden we klein probleempje met de afstandsbediening daar we 2 frames in 1 kamer hebben maar na een goede tip op youtube (reset en re-pair) werkt die weer feilloos.

Geweldig en mooi toestel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 14 jaar mijn oude (en nog prima werkende) Samsung tv te hebben verruild voor the frame, ben ik uitermate tevreden met het beeld en geluid. Ook de smart functies en integratie met smarthome werken erg goed! Ophangen aan de wand ging erg makkelijk en dankzij de one connect box maar een snoertje weg te werken. Ik wacht nu op mijn frame om het totaalplaatje af te maken.

Maarten van Alphen 06-12-2022

Mooie vormgeving en glashelder beeld

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Frame tv heeft een schitterende vormgeving en super helder beeld. De tv is gemakkelijk in gebruik en heeft voldoende opties. De afstandbediening heeft niet teveel poespas en heeft alleen de nodige knoppen.

• Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Geschreven voor: Samsung QE32LS03TBW QLED

fijne tv, makkelijk in gebruik, snel te plaatsen, goede beeld- en geluidkwaliteit

Pluspunten

• makkelijk in gebruik

Minpunten

• hangt net niet helemaal naadloos aan de muur

Maaikepv 05-12-2022

Top tv

Geschreven voor: Samsung QE75LS03TAS QLED

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie TV met een goede uitstraling, wel wat ingewikkeld voor het eerste gebruik, de mogelijkheden en instellingen van de smart TV zijn eindeloos, maar wel ff zoeken.

Toon meer reviews