Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED - Reviews

Specificaties
HD type
8K Ultra HD
Diepte
1.50 cm dikte
Schermgrootte
75,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m de vries 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8k qled

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
ik was niet echt van het merk Samsung maar wat een verschil in beeld maken hun zeg :) super blij met deze keuze wat een geweldig beeld en de snelheid van de bediening het kost wat maar dan heb je ook wat :) aanrader

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • intelligente sofware
  • gebruiks- vriendelijk
  • geen omlijsting

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pete50 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65 inch randloos 1,5 cm dik scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
super mooi beeld, vrijwel randloos scherm, duidelijk beeld, goede kijkhoek, een kabel aansluiting met losse box, geniaal en simpel tegelijk.

Pluspunten

  • superbeeld
  • afstandbediening met spraakherkenning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacco 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi & groot beeld & snel geïnstalleerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Al een tijdje een Samsung 8k tv willen hebben.
Nu eindelijk de stap genomen om het te kopen.
Het is een prachtige tv.
Super blij ermee.

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Mooi beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Guust_61 24-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flitsend design en beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Tv is heerlijk strak en one connect-box mooi weg gewerkt in een kast.
Bediening is intuïtief en direct, kortom een top product.

Pluspunten

  • Strak design
  • Wand bevestiging
  • One connect en 1 kabel
  • Goed geluid voor prima beleving
  • Beeld is letterlijk haar scherp!

Minpunten

  • Hoge prijs
  • Energie verbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Een fantastisch toestel met indrukwekkende beelden. Prachtige kleuren en grote dieptewerking. Vele, makkelijke instellingsmogelijkheden, maar bij oudere films soms lastig om een goede balans te vinden en is de beeldkwaliteit niet optimaal.
Het toestel geeft zonder soundbox een schitterend geluid.

Pluspunten

  • Beeld zonder rand
  • Fraaie kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boons 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung 64” 8K

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
TV gekocht mede voor de HDMIarc aansluiting voor Sonos Arc. Echter meteen daarmee een probleem. Platte TV, de leverancier, zegt dat hiervoor een update komt?
Beeld is verder perfect, wifi is niet top. Via mijn apple tv wifi meestal betere ontvangst

Pluspunten

  • 8 K beeld
  • Bediening

Minpunten

  • HDMI Arc werkt niet goed
  • Wifi niet top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

perfect beeld en geluid 21-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte beleving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Toen we hem aanzetten waren we meteen verkocht. Simpele installatie en werkelijk goed geluid en perfect beeld. Geen moment spijt van gehad.

Enig nadeel is dat de kabelgoot opeens ophoudt wellicht beter rekening houden bij het ontwerp

Pluspunten

  • simpele installatie
  • goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 21-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung 65 " 8k

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
prachtig scherp groot beeld met een dun randje er omheen, mooie tv een sieraad in de kamer en vooral gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • mooie stijl
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Bos 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooiste aankoop van mijn leven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Super mooi groot en helder beeld en prachtig geluid, de smart functie die de tv heeft is enorm makkelijk te bedienen!

Pluspunten

  • Makkelijk in bediening
  • Helder beeld
  • Smart functie top!
  • Prachtig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pete50 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER Beeld, veel functies,

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Het kost wat, maar dan heb je ook wat,
perfect design, 1 dunne kabelaansluiting geeft strak geheel. Heel plat design.

Pluspunten

  • spraakafstandsbediening werkt goed
  • prachtig beeld.

Minpunten

  • maar een design afstandsbediening
  • geluid kon beter voor die prijs, maar is oke.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H Guelen 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
groot en een prachtig beeld waar de kleuren perfect in uit komen, afstandsbediening is (na even wennen ) makkelijk te bedienen , montage voet is alleen goed te doen , maar om de tv te plaatsen erna dien je toch met 2 personen te zijn.

Pluspunten

  • groot scherm
  • instelling van tv

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.C. Harlaar 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld !!

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Heel mooi beeld, absoluut een topper!! Kost wat, maar dan heb je ook wat! Alles is snel, You tube etc., Super TV.

Pluspunten

  • Super mooi beeld
  • Mooie afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Awin 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Geweldige grote scherm. De tv lijkt nog groter doordat er geen randjes zijn. Daarnaast zit hier al de earc en hdmi 2.1 ondersteuning op.

Pluspunten

  • Extra groot scherm randloos
  • earc
  • hdmi 2.1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Jakobs 07-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische QLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Beeldkwaliteit is super, evenals de beeldgrootte. Zo hoef je nooit meer naar de bioscoop, daarnaast zijn de megapixels super duidelijk waardoor een serie/film kijken een echte beleving is. De Netflix-knop is ook een onmisbare optie voor mij. Ik ben fan van Samsung.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • egale standaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

landcruiser 05-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer scherp groot scherm 65 inch topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
ik ben erg tevreden over de beeldkwaliteit , menu is erg makkelijk en veel leuke functies.had niet verwacht dat er zo veel op zat .is wat mij betreft een top sigment toestel

Pluspunten

  • groot
  • zeer scherp beeld
  • erg makkelijk aansluiten door box

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv! Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Geweldige televisie, super dun en wauw wat een prachtig beeld en met de one connect cable ideaal!
Strak tegen de muur en strak design!
No gap to wall mount perfect maar wel even wat werk om op te hangen maar is het zeker waard

Pluspunten

  • Beeld
  • Strak en dun
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Latif 02-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi beeld en super mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Deze week onze oude TV vervangen door de 65Q950TS. Wat een prachtig beeld is dat! De TV integreert zeer eenvoudig met allerlei apps. Ook het design mag er zijn: strak met een ultra dunne rand en een scherm van slechts 1,5cm dik en slechts 1 dunne optische draad naar de one-connection box maakt deze TV een sieraad aan de muur. De ambiance modus moeten we nog verkennen. We zijn zeer tevreden met deze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Selay 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige tv, bijzondere moeren en schroeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Zeer mooie, dunne tv.
Helaas was ophangsysteem niet de standaard. Voor de moeren is een 9 mm boorkop nodig die bij geen enkele set die wij hebben of online aan te schaffen was geleverd wordt. Dit was een probleem voor ons met het ophangen. We moesten 8 mm gebruiken en zelf wat groter maken wat zeer onprofessioneel is voor een professioneel en duur product.

Pluspunten

  • Dun
  • Volle scherm zonder rand
  • mooie kleuren

Minpunten

  • Geen standaard grootte van moeren
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom 29-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung qled 8k 65inch q900ts

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Een tijdje gezocht naar een nieuwe tv en heb verschillende types vergeleken zoals de samsung q95t, q800t en de 900t. Uiteindelijk toch voor de 900t gekozen omdat deze qua pixels en aantal nits beter uit de verf kwam. Het scherm is echt geweldig hiervoor had ik een 12 jaar oud LCD scherm van 1 meter. tv kijken is nu echt een hele belevenis. Heldere kleuren en super scherp. Ik hou zelf van gamen en de beelden vloeien erg soepel. Geen haperingen.
Op YouTube is al leuke 8k content te vinden, wanneer je dit afspeelt lijkt het levensecht.
Enige nadeel wat ik tot nu toe heb kunnen vinden is de blooming. In hele donkere scènes zie bij witte letters een kleurverschil. Al met al echt een top toestel met momenteel een leuke cashback.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Apps zoals Videoland,Netflix kpniptv
  • Universele afstandbediening
  • Veel mogelijkheden om tv in te stellen
  • Hdmi 2.1

Minpunten

  • Blooming
  • Geen one connectbox
  • Geen wallmount

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Prachtig tv, ook te gebruiken als schilderij. Ben erg blij met deze aankoop. Kost wat maar dan krijg je ook wat. Heb deze in combinatie gepakt met wandsteun van vogel... helemaal top!

Pluspunten

  • super scherp beeld
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews