Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED - Reviews

Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Awin 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Geweldige grote scherm. De tv lijkt nog groter doordat er geen randjes zijn. Daarnaast zit hier al de earc en hdmi 2.1 ondersteuning op.

Pluspunten

  • Extra groot scherm randloos
  • earc
  • hdmi 2.1

Minpunten

  • geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Liempt 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische kleuren, bedieningsgemak . absolute top tv

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Prachtig mooi dun scherm, veel bedieningsgemak. Mooie kleuren en die invisible cable en box zijn erg handig. Geen kabels verder, ziet er gelikt uit.

Pluspunten

  • UIterlijk, bedieningsgemak
  • 1 kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenan 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Spat zuiver!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Wat een beeld, wat een geluid, wat een genot! Een 'schilderij' in het huis, direct een onderdeel van het meubilair! Geen gerotzooi met draden/snoeren, nee! Met 1 kabel, doorzichtig, aansluiten en genieten! Simpel eenvoudig afstandsbediening, waarmee je alles kan bedienen ook je stereo installatie... youtube, netflix, spotify noem maar op... alle apps kun je sychroniseren ... ik ben er helemaal weg van... enorm verliefd... ploffen op de bank en je hoeft niet meer naar de bioscoop... echt...aanrader!!!!! Ga naar de winkel en ervaar het zelf...

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen toch de tv gekocht. Wat een fantastisch beeld en design.
Geluid is wat je van zo’n tv kan verwachten maar met de soundbar van Samsung erbij is het compleet. Het kost inderdaad aardig wat, maar dan heb je ook het vlaggeschip. Instellen is zo gebeurd en een beetje de kleuren etc naar eigen smaak instellen. Geen nieuwe bril maar gewoon een grote tv Hier ga ik nog lang plezier van hebben.

Pluspunten

  • Beeld
  • Design

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Smits 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Beeld is super ondanks groot formaat. Wallmount is bijgeleverd. Eenvoudig en snel te installeren
Levering van PlatteTV.nl was zeer snel

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • behoorlijke investering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend geluid en beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Vanwege de kijkafstand tot de TV wilden we een groot beeldscherm en het liefst zonder aparte soundbar. Dit product voldoet aan onze wensen.

Pluspunten

  • Groot scherm en geen kabels in zicht
  • beeldkwaliteit en geluid

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QE75Q950TSL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Geweldige TV mooie kleuren en heerlijk groot scherm.
Prachtig design tv, smal en wij hebben de tv aan de muur gehangen.
Beugels zaten erbij, was even puzzelen om het op te hangen, maar spreek voor zich

Pluspunten

  • Kleuren
  • Smal en mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Van Goethem 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Tv is niet goedkoop maar zeker zijn geld waard. Super groot scherm, helder en zeer scherp beeld en gemakkelijke bediening. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • zeer scherp beeld
  • Helder

Minpunten

  • Prijzig
  • Jammer dat tv schuin naar achteren staat op voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m de vries 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8k qled

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
ik was niet echt van het merk Samsung maar wat een verschil in beeld maken hun zeg :) super blij met deze keuze wat een geweldig beeld en de snelheid van de bediening het kost wat maar dan heb je ook wat :) aanrader

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • intelligente sofware
  • gebruiks- vriendelijk
  • geen omlijsting

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoon35 17-09-2021

Goed alleen kleuren lijken toch minder sprankelend

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

6,0
Om de tv te koppelen aan Q700T had heel wat voeten in de aarde, nu lijkt het stabiel en te werken, maar de reden hoe dat ineens wel zo is is onduidelijk. Daarnaast lijkt deze tv in de winkel veel sprankelende kleuren te hebben dan als hij thuis staat. Het smart gedeelte inzake koppelen is niet stabiel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MichaelE 07-09-2021

Prachtige tv voor een paar maanden.

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

6,0
De eerste keer is mijn tv na een dag omgeruild. De antireflectie laag liet los met het verwijderen van de folie. Heel netjes is door Samsung de tv omgeruild. Ben een paar maanden heel gelukkig geweest met de tv. Prachtig beeld en design. Nu heb ik met bepaalde kleuren in beeld (blauw/wit/ groen) een soort van grijze lijnen/kleine vierkantjes door het beeld lopen. Erg jammer voor een tv van deze prijs.. weet niet of dit vanaf het begin al was maar nu ik het heb gezien kan ik helaas niet meer genieten van de tv.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-08-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Mooie grote dunne tv van 85 inch!.
Word geleverd met "no gap wall mount" en de one connect box.

*De wall mount:
Lastig (onhandig) te instaleren door de bijgeleverde opgevouwen papiertjes die je moet uitvouwen en op je muur moet plakken met stikkertjes die lastig plakken. En dat wil je natuurlijk waterpas. Na 4 x eraf te zijn gevallen maar met hulp snel de gaatjes afgetekent.
(Zeker niet alleen op te hangen, me voorgaande 75 inch wel alleen gedaan)

*de one connect box
Mooi zwaar. word vrij warm dus in een afgesloten kastje lijkt me niet handig ( nu een usb computer ventilater besteld, gat gemaakt in kast zodat het wat ventileerd daar).
Mooie lange kabel 5meter plug en play.

*de tv 85Q950tstxx
Heel strak, egt een schilderij aan de muur en dan met dat formaat, gewoon wow!
Is het een aanrader om 8k te nemen. Nee
Ik heb een 75 ich qled en voor me gevoel geeft die mooier beeld als deze tv.
Er zit een laag op het schern en als daar een lampje in schijnt of een reflectie dan zie je die gelijk horizontaal door het hele beeld als en soort regenboog.
En na wat tweaken in de instellingen de helderheid goed gekregen. Want wat deze tv graag doet is zelf bepalen welke beelden moeten worden opgelicht en welke donkerder moeten worden. Wat alleen uit te zetten is bij "film" instellingen.


Al met al een hele mooie tv maar niet volledig ze centen waard.

Reageer

VVisje 09-08-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Wat een geweldige televisie en het beeldkwaliteit echt helemaal het eind. Ik kan niets anders zeggen dan geweldig!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

ArtH 01-07-2021

Mooi strak design met top beeld prestaties.

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Superstrak beeld met waanzinnige kleuren, diepte en details.
Voor snelle beelden dien je wel te spelen met oa de motion-settings en gebruik maken van high end kabels om het beste uit dit beeldscherm te halen en beeld vertraging te onderdrukken. Ook zonder tv te kijken is het art-work aan de muur.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Guust 26-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze topperrrrr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de uitstraling vanuit de reclame. Strak design, fantastisch beeld en met maar 1 kabel in het zicht. Product gekocht ondanks de relatief hogere prijs. TV is geheel naar verwachting en is een sieraad aan de muur. Geluid zou beter kunnen, echter met een Bose 1-2-3 Acoustimas gekoppeld, geen probleem. Minpunt, ietwat hoog batterij verbruik van de afstandsbediening, zonnecellen zou een uitkomst zijn. Voordeel, afstandsbediening is op basis van Bluetooth, richten is niet meer nodig en TV is ook via een app te bedienen. Kortom, top product!

Pluspunten

  • Design en uitstraling
  • Gebruiksgemak, intuïtief.
  • One cable en losse one connect box
  • Bluetooth afstandsbediening
  • No gap wand bevestiging

Minpunten

  • Hoog batterij verbruik afstandsbediening
  • Vertraging bij aanzetten TV, ca 10 sec
  • Inladen TV gids aanzetten relatief lang, 10 sec
  • Opname te kort bij direct opnemen programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mawu 05-06-2021

65Q950TS

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Een hele goede haarscherpe tv van Samsung.
Beschikt over 4 en 8k beelden.
Kleuren komen goed tot recht .
Gebruik instellingen op natural omdat alles levendiger staat.
Het is kijken en genieten en heeft een bioscoop
gevoel.
Wou eerst neo qled was mij veel te duur maar dit model overtreft alles qua beeld en geluid via mijn nieuwe denon 4700h 8k reciver upgrade model
Dus ben klaar voor de toekomst en ben dik tevreden.
Samsung is nr 1 op alle electronica producten .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-06-2021

Probleem scherm

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

4,0
Ik had de TV nog maar één week, toen moest het scherm al vervangen worden en daarna een paar storingen gehad (scherm op zwart) dus niet best.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Patries22165 29-05-2021

Super

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Het is een super tv.
Mooi beeld makkelijk te bedienen.
Even registreren en je krijgt er van Samsung 10 jaar inbrand garantie bij.
Helemaal top.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MichelLFR 14-05-2021

Superieure beeld kwaliteit

Geschreven voor: Samsung QE75Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
De kwaliteit voldoet ruimschoots aan onze verwachting en ook het geluid i.c.m. de Samsung surround set & soundbar is eveneens Superieur. Het design is prachtig
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ger Peters 05-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed maar achteraf gezien veel te duur betaald

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Product is prima, alleen ik het er veel te veel voor betaald.
Nu na 5,5 maanden kost datzelfde product € 751,00 minder ( € 3639,00 - € 2888,00).
Jammer dat Platte TV dit als een normale zaak ziet en mij niet tegemoet komt.
Voor de rest ben ik tevreden over het product.

Pluspunten

  • Fijn groot beeld
  • Mooi design

Minpunten

  • Te duur betaald

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews