Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
3.57 cm dikte
Schermgrootte
85,0 inch
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RamMeij 13-10-2020

Een regelrechte nummer 1

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Uitpakken is een feestje en met 2 personen ( ivm de maat) is aansluiten simpel en snel. En daarna mag je genieten van alle mogelijkheden die deze Samsung TV heeft. Bizar beeld en geluidskwaliteit en de afstandsbediening is een luxe in je hand.
De one connect aansluiting zorgt onder andere dat Samsung zijn concurrent ver achter hem laat en met een grote glimlach naar de finishlijn huppelt!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dick van der Wal 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige televisie, maar na 17 dagen al kapot

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL 2020 QLED

Algemene score

7,0
Geweldige kijkervaring, mooi design en zeer makkelijke bediening. Plug en play zoals het hoort. Na 2,5 week gaf ie er de brui aan en was er geen stroom meer op te krijgen. Alles dood. Van alles geprobeerd, maar nee. Platte TV gebeld. Nee, meneer.... u bent twee dagen te laat voor het omruilen (tja....), want dat mogen we niet van Samsung. Dozenschuivers dus... Jammer. Platte TV zit bij mij op de hoek. Over een week zou er een reparateur komen. Geen TV dus tot die tijd. Ben benieuwd of ze hem weer aan de praat krijgen...

Pluspunten

  • Geweldig beeld
  • Goed geluid
  • Plug en play

Minpunten

  • Na ruim 2 weken kapot
  • Rigide houding met omruilen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Paulo S 22-09-2020

Fantastische TV

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Lang gezocht en gevonden. Beter beeld en geluidskwaliteit heb ik niet gevonden. Zeker ook met de No Gap TV Mount een plaatje voor aan de muur.
Snel zappen, alle apps die je nodig hebt staan er op en wat er niet op staan zet je er gewoon zo bij. Kortom... echt heel veel waar voor je geld.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jimfrey944 24-09-2020

goede ontspiegeling eindelijk geen ramen meer

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
goed ontspiegeld beeld ik zie geen ramen meer in het scherm
werkt ook goed samen met de andere apertuur in huis
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-09-2020

geweldige qled

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Net in bezit maar het eerste wat me op viel is dat de tv zag dat het vrij licht in de huis kamer was en paste hier direct zijn scherm op aan. geluid klinkt mooi vol, makkelijk te installeren met mijn samsung telefoon en ook met de afstandsbediening.

Erg mooi disign en de prestaties zien er echt goed uit beter dan mijn vorige tv de 55Q85R.
Voor mij was de prijsverhouding erg klein vergeleken met het 2019 model. maar dit is pp verschillend.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jackozi 23-09-2020

Super beeld

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Na makkelijk het setup proces te doorlopen op je telefoon heb je een mooi scherp beeld. Jammer dat het niet met HomeKit te besturen is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Litipitie 19-09-2020

Super mooi beeld,vooral met de zon en dag licht.

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
We zijn super blij met onze nieuwe Qled tv.
Belooft wat er beschreven staat.
Vooral t beeld net de zon,en t vele lichtinval bij ons thuis . Super.
Geen seconden spijt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Winnie W 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q90TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Ik was bang dat het scherm in onze woonkamer té groot zou zijn. Wij zitten op 3.5 meter afstand, maar dit kan makkelijk. Geweldig beeld! We hebben nu een inhouse bios! Ziggo, Sonos en draadloze Bose hoofdtelefoon waren redelijk gemakkelijk aan te sluiten.

Pluspunten

  • Scherp
  • Groot

Minpunten

  • Zwaar
  • Mega grote doos

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en prachtig beeld. Bioscoop gevoel in huis.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Met deze TV haal je een bioscoopgevoel in huis, prachtig beeld ook in ene lichte woonkamer. En de no gap wall mount is erg mooi. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • No gap wall mount, One connect box

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominicus 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q90TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Aangeschaft tijdens Black Friday. Zojuist aan de muur gehangen, wat een beeld. Onvoorstelbaar! Is wel een enorm apparaat, maar je creëert wel je eigen thuisbioscoop

Pluspunten

  • beeld
  • helderheid

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernie 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QE75Q90TAL

Geschreven voor: Samsung QE75Q90TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Zochten een groter scherm, hadden een 55 inch nu 75 inch.
Lang getwijfeld , bij platte tv een prijs opgevraagd, deze prijs i.c.m. de cash back via Samsung heeft ons over de streep getrokken.
Wat een vooruitgang !!

Pluspunten

  • Schitterende kleuren
  • Prima geluid

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick34 26-11-2020

Zeer tevreden over de beeldkwaliteit en het geluid

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
We zijn enorm blij met deze prachtige combinatie van beeld en geluid. Je waant je echt in een bioscoop. Haarscherp beeld en mooi zuiver geluid. De sub woofer maakt indruk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Erik 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gigantisch groot scherm met super beeld kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q90TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Na een speurtocht op het net naar de tv van mijn keuze op dit toestel gekomen. Super groot met mooie kijkhoek, diepe kleuren en zo aangesloten. icm de soundbar 950T echt waanzinnig voor de komende jaren.

Pluspunten

  • kwaliteit beeld
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Interjeanet 25-11-2020

SchitterendArtistiekMooiSierlijkUniekNicheGeweldig

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Na 20 jaar hebben wij onze plasma tv vervangen door een Samsung Qled TV. Wat een verademing, zulke levendige kleuren, het eenvoudige gebruiksgemak kortom een tv met klasse!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-11-2020

Qled 90T

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Dit is next level TV kijken en van ongekende beeldkwaliteit. Ik ben dik tevreden met mijn aanschaf. In combinatie met samsung soundbar q800 is het pathé feeling!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nikola23 23-11-2020

een toppertje!

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
De samsung Qled tv heeft een uitstekende beeld kwaliteit en zo mooi dun van de zijkant! We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Klantenservice vinden we ook top. Niks op aan te merken, toppertje van een tv!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AHPN 23-11-2020

Fantastische TV met talloze mogelijkheden

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Je koopt een TV voor beeld en dit is gewoon fantastisch en in de intelligent mode is het beeld geoptimaliseerd of je overdag of savonds kijkt. Gecombineerd met q-soundbar een geweldige meerwaarde in geluid. Installatie was zeer eenvoudig, de tv doet alles al voor je.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leon 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tv

Geschreven voor: Samsung QE75Q90TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Genieten van een mooi groot beeld en prima geluid.
Gemakkelijk te installeren via telefoon en afstandsbediening.
was aan groter beeld toe.
Leuk kado voor mezelf zo tegen de feestdagen.
Kan toch niet op vakantie of uit eten.

Pluspunten

  • scherp beeld
  • prima geluid, vooral met soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DirkJan 21-11-2020
  • Product gekocht

Groot en toch compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
85inch groot en toch maar een paar cm dik. Prachtig beeld en geweldige kwaliteit met de metalen rand. De one connect is ook fenomenaal, er hoeft echt maar 1 kabel door de muur, zelfs geen stroom.

Pluspunten

  • Groot
  • Dun

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiwa 21-11-2020

Awesome

Geschreven voor: Samsung QE85Q95TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Zo makkelijk geïnstalleerd, zo mooi helder beeld, wat een fijne tv. Ook onze ziggo mediabox kan via de bijgeleverde afstandsbediening worden bediend. Helemaal top
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews