Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED - Reviews

Specificaties
HD type
8K Ultra HD
Diepte
2.45 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m de vries 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8k qled

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
ik was niet echt van het merk Samsung maar wat een verschil in beeld maken hun zeg :) super blij met deze keuze wat een geweldig beeld en de snelheid van de bediening het kost wat maar dan heb je ook wat :) aanrader

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • intelligente sofware
  • gebruiks- vriendelijk
  • geen omlijsting

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 25-01-2021

Slecht geluid

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

4,0
In het begin een prachtig geluid.maar ongeveer na een maand is het slecht te verstaan veel resonantie , plus de tv is krom hangt niet vlak tegen de muur aan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

pete50 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65 inch randloos 1,5 cm dik scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
super mooi beeld, vrijwel randloos scherm, duidelijk beeld, goede kijkhoek, een kabel aansluiting met losse box, geniaal en simpel tegelijk.

Pluspunten

  • superbeeld
  • afstandbediening met spraakherkenning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacco 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi & groot beeld & snel geïnstalleerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Al een tijdje een Samsung 8k tv willen hebben.
Nu eindelijk de stap genomen om het te kopen.
Het is een prachtige tv.
Super blij ermee.

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Mooi beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 24-02-2021

Geweldige tv met fantastische beeldkwaliteit

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
De tv valt direct op wanneer je mijn woonkamer binnen stapt, een ware thuisbioscoop. Daarnaast is de resolutie en de megapixels een absolute beleving. Ik wil nooit meer anders dan een Samsung. Mijn ouders hadden al een Samsung tv, waardoor ik al verkocht was maar nu ik er zelf een heb wil ik nooit meer iets anders. De functies waarvan o.a. de Netflix-mogelijkheden zijn ook fantastisch, er bevindt zich zelfs een Netflix-knop op de afstandsbediening.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Guust_61 24-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flitsend design en beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Tv is heerlijk strak en one connect-box mooi weg gewerkt in een kast.
Bediening is intuïtief en direct, kortom een top product.

Pluspunten

  • Strak design
  • Wand bevestiging
  • One connect en 1 kabel
  • Goed geluid voor prima beleving
  • Beeld is letterlijk haar scherp!

Minpunten

  • Hoge prijs
  • Energie verbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 23-02-2021

Is geweldig

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Heb altijd al samsung tv gehad, maar deze 8k tv is geweldig. Prachtig beeld en geluid. Maar je moet wel zorgen dat je ook de goede hdmi kabels aanschaf. Heb dit beeld nog niet gezien bij andere vrienden die ook gek zijn op mooie beelden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Een fantastisch toestel met indrukwekkende beelden. Prachtige kleuren en grote dieptewerking. Vele, makkelijke instellingsmogelijkheden, maar bij oudere films soms lastig om een goede balans te vinden en is de beeldkwaliteit niet optimaal.
Het toestel geeft zonder soundbox een schitterend geluid.

Pluspunten

  • Beeld zonder rand
  • Fraaie kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boons 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung 64” 8K

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
TV gekocht mede voor de HDMIarc aansluiting voor Sonos Arc. Echter meteen daarmee een probleem. Platte TV, de leverancier, zegt dat hiervoor een update komt?
Beeld is verder perfect, wifi is niet top. Via mijn apple tv wifi meestal betere ontvangst

Pluspunten

  • 8 K beeld
  • Bediening

Minpunten

  • HDMI Arc werkt niet goed
  • Wifi niet top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

perfect beeld en geluid 21-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte beleving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Toen we hem aanzetten waren we meteen verkocht. Simpele installatie en werkelijk goed geluid en perfect beeld. Geen moment spijt van gehad.

Enig nadeel is dat de kabelgoot opeens ophoudt wellicht beter rekening houden bij het ontwerp

Pluspunten

  • simpele installatie
  • goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 21-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung 65 " 8k

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
prachtig scherp groot beeld met een dun randje er omheen, mooie tv een sieraad in de kamer en vooral gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • mooie stijl
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Orfie 19-02-2021

Prachtig beeld en geluid, inderdaad toptv

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
State of the art aan beeld en geluid. Net onze oled weg gedaan na op meerdere plekken te zijn ingebrand en nu over op qled. Kleuren veel levendiger en ook met gamen een kleur sensatie. Wit soms iets te wit en tv is zo goed dat je de smink soms ziet zitten zo gedetailleerd geeft deze tv weer. Het geluid is subliem ook de laatste technieken. Zijn geld meer dan waard en dikke winst op oled
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Richard Bos 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooiste aankoop van mijn leven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE85Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Super mooi groot en helder beeld en prachtig geluid, de smart functie die de tv heeft is enorm makkelijk te bedienen!

Pluspunten

  • Makkelijk in bediening
  • Helder beeld
  • Smart functie top!
  • Prachtig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes60 17-02-2021

Wat een fantastisch beeld!!!

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Een hele gave televisie. Het is wel aan te raden om hem aan de muur te bevestigen, dan is het effect nog beter. Zeker bij zo'n groot beeld is het prettig om wat afstand te creëren tussen de tv en de plek waar je zit te kijken. Het geluid is ook super mooi. Lang leve te voortschrijdende techniek!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 15-02-2021

Super mooie TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Wij zijn super blij met de TV, mooi en nog eens mooi hangt hij aan onze wand.
Het was makkelijk om hem op te hangen, goede instructie, hij was wel loei-zwaar.
Hij is heel makkelijk te bedienen en hangt strak op de wand en wat een super mooi design is het !! Dit was een goede keuze !!
We zijn blij met deze keuze !!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

pete50 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER Beeld, veel functies,

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Het kost wat, maar dan heb je ook wat,
perfect design, 1 dunne kabelaansluiting geeft strak geheel. Heel plat design.

Pluspunten

  • spraakafstandsbediening werkt goed
  • prachtig beeld.

Minpunten

  • maar een design afstandsbediening
  • geluid kon beter voor die prijs, maar is oke.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor61 12-02-2021

Een sieraad in huis.

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Voor ons een grote stap voorwaarts in kijk beleving. Deze randloze TV is een sieraad in huis en super mooi en strak weg gewerkt tegen de muur en in de kast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-02-2021

Verbluffende beeldkwaliteit

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Tja , wat moet ik hier nu over zeggen , met deze tv overtreft samsung zichzelf!!

Wat een haarscherp beeld! Alle details, contouren etc je ziet alles . PRACHTIG gewoon!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

H Guelen 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
groot en een prachtig beeld waar de kleuren perfect in uit komen, afstandsbediening is (na even wennen ) makkelijk te bedienen , montage voet is alleen goed te doen , maar om de tv te plaatsen erna dien je toch met 2 personen te zijn.

Pluspunten

  • groot scherm
  • instelling van tv

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ChantalK 08-02-2021

Geweldig de one connect box!

Geschreven voor: Samsung QE65Q900TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Wauw, wauw en wauw, wat een gave televisie. Werkelijk waar een Beest! Prachtig beeld, goed geluid, een nieuwe generatie tv
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews