Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED - Reviews

Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m de vries 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8k qled

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
ik was niet echt van het merk Samsung maar wat een verschil in beeld maken hun zeg :) super blij met deze keuze wat een geweldig beeld en de snelheid van de bediening het kost wat maar dan heb je ook wat :) aanrader

Pluspunten

  • geweldig beeld
  • intelligente sofware
  • gebruiks- vriendelijk
  • geen omlijsting

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guust 26-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze topperrrrr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de uitstraling vanuit de reclame. Strak design, fantastisch beeld en met maar 1 kabel in het zicht. Product gekocht ondanks de relatief hogere prijs. TV is geheel naar verwachting en is een sieraad aan de muur. Geluid zou beter kunnen, echter met een Bose 1-2-3 Acoustimas gekoppeld, geen probleem. Minpunt, ietwat hoog batterij verbruik van de afstandsbediening, zonnecellen zou een uitkomst zijn. Voordeel, afstandsbediening is op basis van Bluetooth, richten is niet meer nodig en TV is ook via een app te bedienen. Kortom, top product!

Pluspunten

  • Design en uitstraling
  • Gebruiksgemak, intuïtief.
  • One cable en losse one connect box
  • Bluetooth afstandsbediening
  • No gap wand bevestiging

Minpunten

  • Hoog batterij verbruik afstandsbediening
  • Vertraging bij aanzetten TV, ca 10 sec
  • Inladen TV gids aanzetten relatief lang, 10 sec
  • Opname te kort bij direct opnemen programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Puck 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8K Q65

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Deze tv heeft geen omlijsting waar ik mij aan stoor en loopt ver vooruit in zijn tijd ten aanzien van wat er geleverd wordt. Bediening en installatie wijzigen zich vanzelf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boutaleb 17-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en duidelijk scherm met goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
De tv is prachtig en de kwaliteit is uitstekend, een goede aankoop. Ik zal hier lang gebruik van maken en er van genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Heel mooi en groot beeld en one connect box is echt mooi vanwege enkel snoer naar het televisie scherm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 11-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfectie op alle onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Het instellen van de Samsung QLED 8K ging heel eenvoudig. Heb je b.v. een Samsung telefoon, dan gaat het nog makkelijker met behulp SmartThings. Ook het aansluiten van randapparatuur op de One Connect Box gaat heel soepel. Het bedienigsgemak van deze TV is ronduit geweldig.
En het belangrijkste; wat een prachtig beeld. Wow, wat een kijkbeleving.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld.
  • Infinity screen.
  • Goed geluid in de TV zelf.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pete50 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65 inch randloos 1,5 cm dik scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
super mooi beeld, vrijwel randloos scherm, duidelijk beeld, goede kijkhoek, een kabel aansluiting met losse box, geniaal en simpel tegelijk.

Pluspunten

  • superbeeld
  • afstandbediening met spraakherkenning

Minpunten

  • geluid goed,maar kon beter voor dat geld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guust_61 24-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flitsend design en beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Tv is heerlijk strak en one connect-box mooi weg gewerkt in een kast.
Bediening is intuïtief en direct, kortom een top product.

Pluspunten

  • Strak design
  • Wand bevestiging
  • One connect en 1 kabel
  • Goed geluid voor prima beleving
  • Beeld is letterlijk haar scherp!

Minpunten

  • Hoge prijs
  • Energie verbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boons 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung 64” 8K

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
TV gekocht mede voor de HDMIarc aansluiting voor Sonos Arc. Echter meteen daarmee een probleem. Platte TV, de leverancier, zegt dat hiervoor een update komt?
Beeld is verder perfect, wifi is niet top. Via mijn apple tv wifi meestal betere ontvangst

Pluspunten

  • 8 K beeld
  • Bediening

Minpunten

  • HDMI Arc werkt niet goed
  • Wifi niet top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

perfect beeld en geluid 21-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte beleving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Toen we hem aanzetten waren we meteen verkocht. Simpele installatie en werkelijk goed geluid en perfect beeld. Geen moment spijt van gehad.

Enig nadeel is dat de kabelgoot opeens ophoudt wellicht beter rekening houden bij het ontwerp

Pluspunten

  • simpele installatie
  • goed geluid

Minpunten

  • geen kabel gootje om de kabel door te laten lopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 21-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung 65 " 8k

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
prachtig scherp groot beeld met een dun randje er omheen, mooie tv een sieraad in de kamer en vooral gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • mooie stijl
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pete50 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER Beeld, veel functies,

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Het kost wat, maar dan heb je ook wat,
perfect design, 1 dunne kabelaansluiting geeft strak geheel. Heel plat design.

Pluspunten

  • spraakafstandsbediening werkt goed
  • prachtig beeld.

Minpunten

  • maar een design afstandsbediening
  • geluid kon beter voor die prijs, maar is oke.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Awinash 08-02-2021

Prachtige tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Geweldige grote scherm. De tv lijkt nog groter doordat er geen randjes zijn. Daarnaast zit hier al de earc en hdmi 2.1 ondersteuning op.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

landcruiser 05-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer scherp groot scherm 65 inch topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
ik ben erg tevreden over de beeldkwaliteit , menu is erg makkelijk en veel leuke functies.had niet verwacht dat er zo veel op zat .is wat mij betreft een top sigment toestel

Pluspunten

  • groot
  • zeer scherp beeld
  • erg makkelijk aansluiten door box

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv! Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Geweldige televisie, super dun en wauw wat een prachtig beeld en met de one connect cable ideaal!
Strak tegen de muur en strak design!
No gap to wall mount perfect maar wel even wat werk om op te hangen maar is het zeker waard

Pluspunten

  • Beeld
  • Strak en dun
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Latif 02-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi beeld en super mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Deze week onze oude TV vervangen door de 65Q950TS. Wat een prachtig beeld is dat! De TV integreert zeer eenvoudig met allerlei apps. Ook het design mag er zijn: strak met een ultra dunne rand en een scherm van slechts 1,5cm dik en slechts 1 dunne optische draad naar de one-connection box maakt deze TV een sieraad aan de muur. De ambiance modus moeten we nog verkennen. We zijn zeer tevreden met deze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Selay 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige tv, bijzondere moeren en schroeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Zeer mooie, dunne tv.
Helaas was ophangsysteem niet de standaard. Voor de moeren is een 9 mm boorkop nodig die bij geen enkele set die wij hebben of online aan te schaffen was geleverd wordt. Dit was een probleem voor ons met het ophangen. We moesten 8 mm gebruiken en zelf wat groter maken wat zeer onprofessioneel is voor een professioneel en duur product.

Pluspunten

  • Dun
  • Volle scherm zonder rand
  • mooie kleuren

Minpunten

  • Geen standaard grootte van moeren
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjaak 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Prachtig tv, ook te gebruiken als schilderij. Ben erg blij met deze aankoop. Kost wat maar dan krijg je ook wat. Heb deze in combinatie gepakt met wandsteun van vogel... helemaal top!

Pluspunten

  • super scherp beeld
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • Geluid had beter gekund

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charmed63 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Wij hebben deze gekocht na het lezen van alle review
Het beeld, kleuren en geluid zijn inderdaad echt geweldig, aansluiten is simpel een kind kan de was doen.
Het is een aanwinst in je huiskamer zo levensecht zoals de beelden binnen komen
De bijgeleverde voet is vrij zwaar dus staat stevig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat is het genieten met deze televisie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950TSL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Wij komen van een 40Inch LED tv, en dan nu sinds een maand de QE65Q950TS 8K QLED TV ... Wat is dit genieten … wat een kijkervaring (99% scherm) Wat een prachtig design heeft deze TV en heeft ondanks zijn het superslanke frame van 15 mm prima luidsprekers, die voor een erg ruimtelijk geluid zorgen, (wel ietwat weinig basklanken) De upscaling prestaties werken erg goed! De beelden spetteren van het scherm, en zelfs bij veel daglicht. De kijkhoek is zeer ruim. De One Connection box, Invisible Connection (1 dun kabeltje) en een bijgeleverde No Gap-Wallmount zorgt ervoor dat de 65Q950TS perfect en zeer plat op de muur hangt. Het bedieningsgemak van de Smart afstandbediening voelt erg goed aan en is gebruiksvriendelijk (Alleen lukt het mij nog niet om ook de Ziggo box uit te zetten) Het blijft een hoop geld maar door de cashback actie van Samsung valt het uiteindelijk mee voor z’n premium TV.

Pluspunten

  • Plat aan muur te monteren
  • Waanzinnig scherp

Minpunten

  • Geen Youtube knop op afstandbediening

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews