Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED - Reviews

Specificaties
HD type
8K Ultra HD
Diepte
2.52 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard90 26-08-2020

Nadert de perfectie

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Het beeld is schitterend mooi en de functies zijn eindeloos. Ambient mode is ook erg fraai. De tv reageert echt supersnel wanneer je bijvoorbeeld de apps bediend. Er is maar één ding wat me stoort, dat is dat het beeld soms wat hapert bij snelbewegende beelden bijvoorbeeld bij sport. Dat heeft te maken met de instelling beeldscherpte auto. Als ik deze uitzet hapert hij niet meer, maar zijn de bewegende beelden ook duidelijk minder vloeiend. Het lijkt me niet de bedoeling van zo'n tv dat je functies uit moet gaan zetten om problemen te voorkomen. Ik heb hier al contact over gehad met samsung en hopelijk wordt dit opgelost.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RN 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat het een thuis bioscoop gevoel geeft en omdat het beeld prachtig is! Super blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Grootte
  • Beeld

Minpunten

  • Stekker liever platter gehad of op een andere plek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QE65Q800TALXXN 8K QLED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Prachtig scherm, magnifiek beeld. Ben heel blij met deze Samsung.
Hiervoor 6 jaar een ouder model gehad, maar nu met deze TV een stap hoger.

Pluspunten

  • scherpte beeld
  • heel veel functie

Minpunten

  • afstandsbediening niet heel gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 09-01-2021

Geweldig product

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Geweldige qled tv. Voldoet aan al mijn verwachtingen wat ik van dit product verlang.
Geluid met soundbar is een verrijking rijker
Gamen met ps 5 met game modus actief een stelling voor het oog
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

M. 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Diverse tv schermen bekeken maar toch gekozen voor deze Samsung Q8, perfecte keuze!
Prima beeldkwaliteit, vele bruikbare opties, goed geluid en handzame afstandsbediening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Meens 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8K QLED TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Product overtrefd de verwachtingen. Makkelijk te installeren. Communiceerd direct via de Smart Things App. Soundbar direct gelinkt zonder moeielijke procedures.

Pluspunten

  • Groot helder beeld
  • Gewelding geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henny007 08-01-2021

Heel veel kijkplezier

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Een hele prettige televisie zowel bedieningsgemak als kijkplezier. Wij hebben de televisie aan de muur opgehangen en hij hangt mooi strak tegen de muur. Echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lino D P 07-01-2021

Top TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Mooie TV - zeer helder beeld - erg mooie kleuren - lijk soms zelf of beelden 3D zijn- veel handige functies- gebruiksvriendelijk - strakke afstands bediening Blij mee !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ruben24 07-01-2021

8K z’n generatie vooruit

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

6,0
Prima tv, alleen qua prijs kwaliteit verhouding raad ik een 4K oled aan.
De programma’s en zenders worden nog in lage kwaliteit uitgezonden waardoor de 8K niet tot z’n recht komt. Daarnaast hebben de pixels van de 8K moeite met grote kleurverschillen waardoor sommige pixels te laat veranderen van kleur waardoor in snelle beelden kleine vlekjes ontstaan. Voor de rest een geweldige tv, snel in het wisselen programma’s, Netflix Videoland etc. Eigenlijk zijn de presentaties van een 8k Qled momentele te goed voor het huidige programma aanbod/kwaliteit waardoor het lastig isom te beoordelen of hij zijn geld waard is. Het is wachten totdat films en programma’s in 8K worden uitgezonden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maasje68 07-01-2021

Super TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
De tv is van goede kwaliteit en heeft mooi beeld. Het is precies wat ik voor ogen had en past goed in mijn woonkamer. Ook de service van de bezorging was top! Mijn complimenten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jaap 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi strak beeld zeker de aankoop waard

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Door de verkoper bij correct gewezen op deze fantastische tv van samsung.
nu door de cashback aktie bijna even duur als de 4k
hebben hem nu 3 weken en geen seconde spijt!

Pluspunten

  • scherpbeeld
  • helderheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Binus 49 07-01-2021

geweldige kenmerken

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
De samsung Qled 8K 75Q800T heeft een prachtig beeldkwaliteit ,haarscherp ,het is alsof je uit een raam kijkt ,ook het geluid is van optimale kwaliteit, wij hebben hierbij een subwoofer en soundbar van Bose en als je op de bank zit is het ook alsof er boxen achter de bank staan,het is alsof je in de bioscoop zit, wij zijn 100% tevreden met onze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

WCO 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met deze TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met deze 65 inch/ 8K tv, geen spijt van de aankoop
Geweldig beeld, goed geluid.
Veel instel mogelijkheden

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Instel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen superdune TV

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 30088 06-01-2021

Geweldige ervaring na mijn 2009 Philips smart tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

6,0
Wel een hoog stroomgebruik (D),superbeeld,af en toe valt het geluid heel even weg.
Is het besturingssyteem en Android versie?
Is er beveiligings software Macafee?
Hoe krijg ik de origine app van het besturingssysteem terug? (per abuis verwijderd)
Is Antivirus software van Eset bruikbaar?
Ik gebruik de Horizon box van ziggo op HDMI 3 is dit correct?
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

J Schuiling 05-01-2021

Schitterend

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Mooi beeld en het is net of je in de bioscoop zit .Mooie en handzame afstandsbediening. Heel makkelijk de instaleren. Een plaatje in ons huis en als de TV uit is een wandschildering en geen zwart vlak.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-01-2021

Geweldige tv

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Super tv met haarscherp beeld! Hangt ook fantastisch aan de muur! Heel makkelijk te bedienen met de kleine afstandsbediening!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Luuk66 04-01-2021

Geweldig groot 8K scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg blij met deze tv omdat de 65 inch een mooi formaat is Het scherm staat ligt achterover gekanteld op de steun wat een heerlijke kijk ervaring geeft kan niet wachten op de 8k films
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JL R 01-01-2021

Samsung QE65Q800T

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Mooie Qled 8K TV, Met mooie scherpe beelden en vol audio geluid met een diepe bas weergave. Tv heeft een stijlvol, modern en minimalistisch ontwerp. Hangt strak tegen de muur als een schilderij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tonnie 31-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Zeer mooie tv beeld zeer mooi geluid. Ben er zeer tevreden mee. Mooi groot scherm. Ziet er netjes uit.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk1947 30-12-2020

Opnieuw mijn (3e keer) tv-keuze voor Samsung

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Vandaag weer (voor 3e keer) gekozen voor Samsung (QLED 8K 65Q800T (2020)).Altijd erg tevreden geweest, maar dit is wel een heel mooie. Grootbeeld, mooie kleuren, mooi geluid.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews