Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED - Reviews

Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joseph 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED 65 inch TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Geweldig beeld en simpel bedieningsgemak. Geluid ietwat minder.
Heerlijk rustig voor de ogen. Tekst is voor ons ouderen gemakkelijk te lezen.
Afstandsbediening zou iets groter mogen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Super tv toestel met gemakkelijke bediening en heel scherpe beelden en fantastisch qua afmetingen.
Echt een aanrader als je een smart tv wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sofhia 06-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

9,0
Een hele mooie TV, prachtig beeld en zeer levendig geluid.
Wij hebben zelf een box bij aangesloten maar zelfs zonder de box komt er prachtig geluid uit de tv.
Zelf is het beeld vol met kleur en scherp hierdoor kan je alles zien.
Ook een zeer fijne afstandsbediening.
Voor ons is dit zeker het geld waard!

Pluspunten

  • mooi beeld
  • mooi geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria Wijgerse 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, fantastisch beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Mooi product.
Beeldscherm met prachtige kleuren.
Makkelijke bediening.
Samsung is een vertrouwd merk en wij hebben hier al ervaring mee met vorige tv's.

Pluspunten

  • Mooi beeldscherm.
  • Prachtige kleuren.
  • Makkelijke bediening.

Minpunten

  • Weinig knoppen afstandsbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietveld 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65INCH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

9,0
OUDE UE55ES8000 TV VAN SAMSUNG IS TOP NA 7 JAAR . HEB MIJ ZELF VERWEND MET EEN NIEUWE EN MIJN DOCHTER DE OUDE GESCHONKEN

Pluspunten

  • ONTWERP+8K
  • de remote

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm scherm, een echte home cinema

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Top voor gamen, top voor films. We moesten wel de bank stuk verder van TV zetten zodat het niet te overweldigend was.

Pluspunten

  • grootte
  • kwaliteit beeld
  • look&feel
  • snelheid voor gamen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koopmans 27-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld en super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Super beeld en geluid perfecte prijskwaliteitverhouding. Mooi en strak design. Gemakkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid Reemers 24-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

9,0
Strakke vormgeving en gemakkelijk menu. Het formaat is prachtig al raak je snel gewend aan 65 inch. Het wifi signaal is perfect en ook Netflix en Videoland werken supersnel. Ik wil deze tv zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

9,0
Mooie TV, goed formaat, top beeldkwaliteit, Helaas niet met de one-connect box maar gelukkig een kabelgoten in de muur. Makkelijke installatie via smart things met samsung telefoon

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • 8K kwaliteit
  • Installatie

Minpunten

  • Geen one connect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc saanen 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Heb het toestel pas 2 dagen in gebruik maar het is overweldigend. Installatie gaat heel makkelijk. Bediending van de tv gaan als vanzelf met een super mooie afstandbediening. Eerste indruk is fantastisch. Goed geluid ook ! Zeker geen spijt van

Pluspunten

  • installatiegemak
  • beeld
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bionda 21-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, goed geluid, mooie kwaliteit afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

8,0
De tv ziet er kwalitatief goed uit. Mooie afwerking, strak ontwerp. Prachtig beeld, ook met scherp achtergrondlicht.

Pluspunten

  • Beeld
  • Afwerking

Minpunten

  • Aansluiting sonos op eArch is lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N.Kulk 20-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super gave tv 65Q800T

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Super vette 8K tv.
Zeer mooi geluid
Haar scherp beeld
Vette game mode
Super snelle BIOS
Zappen gaat super snel
Zeer hoog contrast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.J. 20-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simply the best!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
De TV net gekocht bij Expert. Door de zeer goede prijs in combinatie met de cashback actie is dit denk ik de beste prijs kwaliteit verhouding van dit moment. De TV gekocht mede op basis van de reviews, de nieuwste techniek en op basis van het feit deze te combineren is met de HW Q950T Dolby Atmos die direct ook is aangeschaft. Ik denk dat dit totaalpakket de ultieme thuis bioscoop ervaring van dit moment is. Niets op aan toe te voegen. Laat de 8k uitzendingen maar snel komen...

Pluspunten

  • Waanzinnig beeld
  • met Dolby Atmos bioscoop thuis

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

9,0
Wij hebben wederom gekozen voor een Samsung TV omdat de kleuren en beeldgeluid een goede indruk op ons hebben gemaakt. Verder heeft de TV een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • mooi geluid
  • Goede uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Karasahin 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Na 2 weken twijfelen en uitzoeken van 2 tv modellen is het toch de samsung QLED 65Q800T 8K geworden.. hiervoor 7 jaar een LG 7 serie fullhd gehad.
Er is niet eens 4K uitzending laat staan een 8K😄 , heb nog geen idee over de upscalling naar 4K of 8K of de tv regelt het alles zelf.. in het menu heb ik nergens upscall naar 4K of 8K gezien.
Maar de tv heeft wel een goed beeld en een goed geluid
Veel mogelijkheden zoals de apps die standaard opzitten ,en de tv is ook snel..
Afstandbediening straalt kwaliteit en de gebruiksgemak laat dat wel merken.
Eigenlijk wilde ik een 4K kopen maar het prijsverschil met de samsung Qled 65Q90T niet veel100€ maar. Vraag altijd naar korting zou ik zeggen op de webshops en 300€ chasback is mooi meegenomen
Duurzaamheid kan ik niet veel vertellen ,maar zal wel goed zijn ,want Samsung zit toch in top 3 in de tv markt.
Na reviews gelezen te hebben op kieskeurig besluit genomen voor deze model.. geen spijt

Pluspunten

  • Mooie design
  • Mooie beeld
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Achterkant van simpel kunstof
  • Geen one Connect box
  • Energielabel G
  • Tv wordt warm 🥵 maar valt mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ysar 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote scherm en mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

7,0
Groot scherm en mooie beeld. Installatie is helemaal makkelijk, zelfs voor mensen die geen verstand van hebben. Zeker om aan te raden

Pluspunten

  • 8k beeld
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi scherm met kristalhelder beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

9,0
Het scherm heeft fantastisch formaat (65 inch) op kijkafstand van circa 4,5 meter en hangt prachtig boven ons nieuwe zwevende tv-meubel. Na goed advies, deskundig gemonteerd en geïnstalleerd door PlatteTV.nl. Nu zie ik pas van hoe goede kwaliteit de Netflix producties zijn. Je ziet dat hij het beeld goed kan upscalen richting 8K beeldkwaliteit. De apps werken ook echt razendvlug en ik maar denk dat het aan internetsnelheid lag (lag dus aan processor). En ik dacht al naar een best aardig scherm te kijken op mijn vorige LG. De afstandsbediening is fijn voor alle applicaties. Helaas werkt radiografische signaal niet door tv-meubel heen, maar hiervoor gebruiken we dan de kpn afstandsbediening via een Marmitech infrarood

Pluspunten

  • beeldkwaliteit (upscaling)
  • afstandsbediening
  • processor
  • helderheid (bij lichtinval)
  • ambient mode

Minpunten

  • radiografisch signaal naar kastje in meubel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit toestel gekozen omdat mijn vorige tv ook een Samsung was. Door via Google mij te verdiepen in de mogelijkheden heb ik besloten om dit type toestel te nemen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en bedieningsgemak.

Pluspunten

  • Groot scherp scherm
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s. Poese 17-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROOT SCHERM MET ZEER SCHERPE KLEUREN

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

8,0
Kleuren en geluid zijn heel goed vergeleken met een ander duurdere merk.
Beelden zijn zo levensecht. lijkt of je het kan aanraken.
door de ambient mode kunnen we de hele dag onze foto erop zetten. dat maakt de tv heel leuk ook als het niet aanstaat

Pluspunten

  • geluid 100%
  • Heldere kleure

Minpunten

  • playstore ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

chantalle 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER MOOI ,DESIGN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Je bent er gelijk aan gewend het is zooooo mooi en echt beeld alsof je erbij aanwezig bent ,echt super!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews