Philips 6500 series 70PUS6504/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8.61 cm dikte
Schermgrootte
70,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Slecht
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B van Dongen 09-07-2020

Goed beeld, apps downloaden slecht

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

8,0
Je kan geen apps downloaden van b.v. KPN itv waar wij abonnement van hebben.
Ook een andere browser niet te downloaden.
Geluid blikkenrig, muis hapert regelmatig, moet tostel dan resetten om hem weer ok te krijgen.
Voor de rest heel tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HLLove 26-09-2020

Het product werkt naar behoren

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

8,0
Helder en scherp beeld. Geluid van de TV kan beter, maar met een homecinema set geen probleem natuurlijk. Snel te installeren. De voetsteunen zouden wat mooier kunnen. Als je recht voor het toestel zit is het beeld het beste.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Johan44 26-08-2020

TV heeft prima beeld, het geluid heeft kuren.

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

6,0
Alles werkt zoals je mag verwachten, alleen het geluid heeft schijnbaar een eigen wil:
Bij TV kijken via de mediabox van Ziggo “knalt” bij sommige kanalen het geluid het toestel uit en is dan alleen te regelen met de Philips afstandsbediening. TV kanalen zijn alleen te kiezen met afstandsbediening van Ziggo. Oorzaak of oplossing heb ik nog niet gevonden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rick95 17-07-2020

Goed beeld. Hele slechte smart menu.

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

4,0
Geen facebook, wat voor veel mensen toch belangrijk is zeker met de opkomende streamdiensten daar. Baal er erg van. Telefoon/tablet verbinding is erg traag en veel lag, dus dat is geen optie. Philips zou hier echt wat aan moeten doen zodat er een facebook app op komt
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 04-06-2020

Wiffi valt veel uit

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

6,0
Als de tv aangaat dan doet die in het begin eerst uitvallen en direct erna is er niets meer aan de hand dan streamen naar de tv doet die niet omdat hij door de telefoon niet word erkent
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eric F. 30-05-2020

Image exceptionnelle

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

10,0
J'ai toujours cru que les vidéos de démonstration donnaient une fausse idée de l'image... Après avoir regardé quelques programmes chez moi, je suis convaincu que l'image est vraiment exceptionnelle.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sabas 30-05-2020

Goed beeld en goed betaalbaar!

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

10,0
Aangenane prijs en genoeg handige Feautures en het smart menu, werkt snel en makkelijk. Aanmelden van Apps zoals Youtube en spraaksturing via telefoon werken ook heel goed! Makkelijk te installeren. Dit is uiterarad niet de premium lijn van Philips en en dat zie je aan het type plastic, dat oogt wat goedkoper. Beeld kwaliteit liegt er echter niet om!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lebruxellois 11-03-2020

Débit pourri

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

2,0
Impossibilité de régler le rétro-éclairage, beaucoup d'image saccadé malgré l'achat de câble à 50€ en HDMI 2.0B à 21gbps. Mode plein écran qui bug quand y'a un ecran noir entre les pub par exemple, télé qui réagit très lentement, son à peine potable, s'est déjà éteinte toute seul une fois sans raison apparente après une semaine d'utilisation, bref: à ne pas acheter ni celle ni aucune autre de ce fabricant
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Moovy 05-03-2020

Manque de fluidité (commandes), pas de format 4/3

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

4,0
Possesseur d'un téléviseur Philips acheté il y a 5-6 ans dont j'étais content, j'ai donc décidé d'en acheter un nouveau. Bien mal m'en a pris. Outre le manque d'infos disponibles (il faut tout télécharger et imprimer mais cela est sans doute vrai dans d'autres marques), je constate que cet appareil est bien moins fluide et intuitif pour des commandes de base, telle que le réglage d'image par exemple (il faut jusqu'à 6 impulsions sur un bouton pour avoir enfin accès aux réglages !). Ce qui n'est renseigné nulle part c'est que le format 4/3 est aux abonnés absents. Donc, pas moyen de visionner des séries des années 60-70-80 sans avoir une déformation ou un manque d'une bonne partie de l'image ! C'est INCOMPREHENSIBLE que cela n'existe plus et que ce ne soit pas renseigné dans les affichages (et je ne parle pas du mode d'emploi puisqu'il n'est disponible que par téléchargement !). Quelles déceptions.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Torchwood 27-02-2020

Tevreden over beeld en prijs

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een 4 K TV met upscaling en de meest actuele HDR specificaties, HDR10+ enz... Het smart gedeelte interesseerde me minder. De beeldinstellingen doe je best met een laptop of ander apparaat dat op het net kan in de aanslag. Je hebt verschillende instellingen die op het eerste gezicht het +/-zelfde zijn maar toch iets anders doen. Google en Youtube sites van ervaringsdeskundigen geven de uitleg. Niet altijd over precies hetzelfde toestel maar je weet ten minste wat je aan het doen bent. Reken maar 1 uur voor je daar door bent tenzij je tevreden bent met de standaard instellingen, wat zonde zou zijn want goed afgesteld is het beeld echt stukken beter dan de eenheidsworst fabrieksinstellingen. Het smart gedeelte heb ik eens diagonaal bekeken en buiten YouTube gebruik ik daar niets van maar alles waar je een account voor hebt blijkt te werken. Netflix doe ik om audio redenen via men home cinema & chromecast maar de app op de TV doet het ook prima. Het enige ongelukkige aan de TV is de IR ontvanger, die zit wat verscholen achter de rechter voet en je moet goed mikken om te bedienen. Lay out van de firmware is wat rommelig maar dat raak je wel gewoon. Netwerkaansluiting heb ik,UTP, op men router gezet en die doet het prima. All round zeer tevreden over het toestel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

karamanstar-recordz 12-02-2020

geweldig tv

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

10,0
super goed beeld zaols ik gewend ben van philips, en ook goed geluid.
alleen de software en interface is wel te ingewikkeld mocht wel van deze tijd geupdated worden.
en jammer geen ambilight
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jins 12-01-2020

Great picture and sound quality, No ambilight

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

8,0
The picture quality is excellent. Also the sound quality is superb, gives a real home theater effect. Though the menu shows ambilight, this model does not have this feature - which is confusing.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Saviopas 30-12-2019

Mooie degelijke 4k tv voor correcte prijs

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

10,0
Het beeld is erg goed bij 4K UHD video's ook op PS4, blu-ray, YouTube.
Smart tv werkt zonder problemen maar van sommige apps zie ik het nut niet in Vlaanderen.
Mooi groot scherm, lichte tv makkelijk ophangbaar of te zetten als je een grote tv-kamer/leefruimte hebt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 17-10-2019

mooi beeld & geluid. Smart TV werkt niet

Geschreven voor: Philips 6500 series 70PUS6504/12

Algemene score

4,0
Mooie tv met goed beeld en geluid. Speciaal een Smart Tv aangeschaft. Dit deel werkt alleen na 4 weken nog steeds niet.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer