Philips 55OLED804/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4.93 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Audioss 25-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED804/12

Algemene score

10,0
Vele tv's gekocht in mijn leven, maar oled is het beste wat ik tot nu heb gezien.
Super scherp beeld, super kleuren.
Genoeg aansluitingen en fijne smart toepassingen.
Dus philips 55oled804/12 top.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Ambilight

Minpunten

  • Bevestiging wand subwoofer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede televisie met super scherp en helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED804/12

Algemene score

10,0
Deze televisie is makkelijk in gebruik. Heeft super scherp en helder beeld. Vele mogelijkheden buiten televisie kijken, denk aan Youtube kijken en het gebruik maken van de ingebouwde Chromecast. Kortom een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Scherp en helder beeld
  • Ambilight
  • Chromecast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hasan AYDIN 20-01-2020
  • Product gekocht

Mooi televisie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED804/12

Algemene score

10,0
Wat een geweldige tv! Beeld is erg scherp, geluid is top! Het allermooiste is de ambilight technologie. Dat geeft echt een aparte sfeer als je tv aan het kijken bent. Voor ons geen bioscoop meer maar heerlijk op de bank geploft achter onze eigen tv!!

Pluspunten

  • Ambilight
  • Geluid+beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seyfi 14-01-2020
  • Product gekocht

Oled Philips 65804

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 65OLED804/12

Algemene score

9,0
Perfect,beeld haarscherp
Geluid zeer goed
Snel android smart tv
Hoofdtelefoon aansluiting
Zeer eenvoudig te casten van uit je mobiele telefoon

Minpunten

  • Afstand bedienen

Reageer

JacquesG 11-01-2020

Mooie TV met een prima beeld

Geschreven voor: Philips 55OLED804/12

Algemene score

10,0
Wij hadden een TV met Ambilight en waarderen deze functionaliteit bijzonder, Dus de nieuwe TV moest ook Ambilight hebben. De keuze op deze televisie was snel gemaakt.

Het geluid van de TV is niet slecht. Maar wij hebben een Sonos Beam met twee Sonos:1 als surround set en dan is het geluid gewoon veel beter. Het beeld is mooi helder en scherp.

We zitten 3 meter van de televisie en dan is 55" een goede keuze, hoewel ik eigenlijk de 65" had willen aanschaffen. Maar de meerprijs vonden we toch te veel.

Je kunt heel veel op de televisie instellen qua beeld en ik vind het jammer dat dit niet snel kan op de manier van mijn oude TV, waar het beeld in tweeën gedeeld wordt en je moet kiezen of je links of rechts mooier vindt. Na een aantal schermen heb je dan jouw instellingen gemaakt. Nu kun je het met veel meer precisie doen, maar voor mij is dat te veel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

v Nieuwkerk 06-12-2019

product wil niet meer aan na restbeelden verwijder

Geschreven voor: Philips 55OLED804/12

Algemene score

2,0
waardeloze tv daar ik na de restbeelden verwijderen de tv steeds dwz na ongeveer 22 uur geen beeld meer heb daar hij nog steeds de restbeelden moet verwijderen zie foto
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 02-12-2019

We love it!

Geschreven voor: Philips 55OLED804/12

Algemene score

10,0
Oled black, but suprisingly bright HDR so a dream combination and that in the mix with Ambilight what more do you want?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

edgre 15-08-2019

hellemaal top

Geschreven voor: Philips 55OLED804/12

Algemene score

10,0
Een super tv alleen vind ik het geluid een beetje hol klinken,
en krijg dat niet goed weg net de instellingen.
Het glas aan de voorkant is niet vlak dit zie je als de tv uit staat.
Voor de rest moet ik er nog goed mee gaan spelen.
Ook jammer dat de google assistent nog niet goed aan google home is gekoppeld. bv mijn lampen aan en uit zetten dat werkt niet
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer