Philips 65OLED854/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
5.23 cm dikte
Schermgrootte
65,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philippe Dehennin 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfectie in beeldkwaliteit bestaat. Philips oled 854

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 65OLED854/12

Algemene score

10,0
Was al een tijdje op zoek naar een oled tv en ben natuurlijk weer bij Philips terecht gekomen. Zocht opnieuw een tv met ambilight en dan kom je natuurlijk automatisch terecht bij Philips.
De beeldkwaliteit is werkelijk subliem te noemen en de tv beschikt ook over een groot aantal features waaronder HDR10/10+, HLG en Dolby Vision.
De geluidskwaliteit is goed ook al beschikt deze set niet over een subwoofer en soundbar van Bowers&Wilkins. Heb nog geen enkel negatief punt kunnen vinden. Ben nochthans een veeleisende A/V liefhebber met een zeer strenge maatstaf wat betreft beeld en geluid.

Pluspunten

  • waanzinnig beeld, goed geluid
  • HDR10+/10, HLG en Dolby Vision
  • prachtig design
  • overzichtelijk menu
  • contrast, zwartniveau, kleurbereik, ambilight

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nootdorp 12-10-2020

Hoi Phillippe,
Wij krijgen nu de 55oled865/12 de opvolger van de 55oled854/12 omdat wij heel problemen hebben gehad met 55pos9002 nu is mijn vraag . Kan je het opschonen van het scherm ook instellen
Mvg J de Jong

Reageer

SolariuS 09-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima Oled tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

9,0
Inmiddels enkele maanden deze tv in mijn bezit. Ben er uiterst tevreden mee. Heeft wel even geduurd voordat ik de juiste instelling had gevonden, er waren namelijk een soort van blokjes door de ondertiteling te zien bij snelle beelden. Is nu verholpen door de instelling ‘film’ te kiezen. En..l zwart is ook echt zwart, perfect! Enige kleine nadeel vind ik de afstandsbediening, die is heel erg slecht te lezen, erg onduidelijke toetsen, hadden beter verlicht kunnen zijn of met een ander contrast. Geluid gaat via mijn stereo, dus daar kan ik niets over kwijt verder.

Pluspunten

  • Beeld
  • Contrast

Minpunten

  • Afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Deze OLED TV gekocht bij een prima aanbieding van Kamera Express en er zit ook nog €150,00 cashback van Philips op. Ik werd dezelfde dag nog gebeld door een koeriersbedrijf voor de bezorging, dus de hele afhandeling was al een prettig begin!
In het gebruik bevalt de TV uitstekend. De menu's werken vlot en de afstandsbediening doet het ook prima. Leuk detail: op de onderkant zit een compleet toetsenbord verwerkt. Super handig om in te loggen op Netflix etc. Alleen jammer de knoppen wat klein zijn en dat de afstandbediening niet verlicht is.
De TV werkt op Android 9 voor TV's ('Pie') en dat werkt vlot en prima.
De Beeldkwaliteit is uiteraard uiteindelijk waarvoor je deze TV koopt en die is echt helemaal top.
Uiteraard eerst een stukje 4K filmmateriaal gekeken (demo's genoeg op internet te vinden) en dat was uiteraard helemaal top. Vervolgens 'gewoon' FullHD materiaal gekeken en dat was nog steeds helemaal top.
Het geluid is redelijk maar gaat bij mij via een Denon AVR X2500H met een 5.1 opstelling en dat klinkt uiteraard een stuk beter.
En dan natuurlijk het leuke van deze TV: Ambilight. Wat een genot is dat!.

Pluspunten

  • Beeld
  • Ambilight
  • Android
  • Design

Minpunten

  • Afstandbediening(niet verlicht en iets te klein).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chai 21-09-2020
  • Product gekocht

Philips 65oled854/12

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 65OLED854/12

Algemene score

9,0
Ik heb de tv nu 2 weken en ik kan zeggen dat ik er elke dag heerlijk van geniet, geweldig beeldkwaliteit en het geluid is prima. Menu is makkelijk en afstandsbediening voelt degelijk aan. Met ambilight is een prettig om naar het beeld te kijken. Eenmaal ambilight altijd ambilight. Je kunt het ambilight ook uitzetten. Volgens mij is er geen betere tv qua kwaliteit.en prijs verhouding te krijgen dan deze tv. Ben er super blij mee en zeker een aanrader!!!

Pluspunten

  • Beeld.kwaliteit
  • Ambilight
  • Remotecontroller
  • Menu
  • Aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 11-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een televisie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Ik dacht niet dat het verschil zo groot zou zijn maar toch. Het is geen 3D maar ik zie zoveel detail dat ik ook in de diepte ga kijken, op de achtergrond van de beelden. Meestal is het tweaken tot je de max uit de televisie haalt maar deze is zo indrukwekkend dat het voor de eerst keer niet nodig is. Perfect zwart, altijd goed beeld, of het nu donker of licht is. Schitterend. Ik raad wel een soundbar of subwoofer aan want het geluid kan voor een audiofiel als ik toch nog wel beter. Let op als je hem zelf zou plaatsen. Hij is echt zwaar!

Pluspunten

  • Geweldig beeld
  • Overweldigende kleuren
  • Helder
  • Scherp

Minpunten

  • Geluid kan nog beter

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 26-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helder beeld en fijn met ambilight

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

9,0
Kleuren zijn helder en echt. Makkelijk te bedienen en ambilight maakt tv kijken net wat prettiger dan zonder

Pluspunten

  • ambilight
  • dun
  • mooi beeld

Minpunten

  • Geen mogelijkheid wegwerken kabels
  • HDMI aansluitingen en stroom zitten uit elkaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 12-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Paas zaterdag heeft de EXPERT Wijchen deze fantastische TV geplaatst , prima service ,
Nadat onze oude Tv ( 2015 Philips 55PDL8809s/12) stuk was gegaan en niet te repareren was (geen onderdelen) hebben wij bij onze favorieten winkel de PHILIPS 55oled854/12 gekocht.
Wat een prachtige TV Mooi beeld eenvoudige menu's kortom een plaatje aan de muur.
Alleen een punt van ergernis is de afstandbediening bij iets minder licht absoluut niet afleesbaar, het zou Philips sieren als er een betere/ duidelijker bediening verstrekt werd .
In de pdf handleiding staat een zwarte afstandbediening die duidelijk beter afleesbare tekens heeft.
Hopelijk gaat deze TV langer mee als de vorige, maar heb zoveel vertrouwen in Philips dat dit wel goed zit ( gelukkig hadden wij bij de vorige Tv een 60 maanden EXPERT garantie dus de schade viel financieel erg mee, daarom nu ook weer die extra 60 maanden garantie

Pluspunten

  • Mooi
  • makkelijk menu's
  • goede android software

Minpunten

  • afstandbediening bij weinig licht niet afleesbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.S Eizinga 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig realistisch beeld en vooral de zwart tinten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Gekocht bij KameraExpress heel snel geleverd en een scherpe prijs, prachtig beeld en geluid installatie was eenvoudig ik had een led tv maar deze Oled tv met de ambiligt natuurlijk geeft een echt bioscoop gevoel , klein min puntje er zit in de doos geen uitgebreide gebruiksaanwijzing maar die kun je downloaden op de site van KameraExpress hoop dat we er een flink aantal jaren plezier van zullen hebben

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • ambiligt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 18-03-2020
  • Product gekocht

Super beeld!

Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Wij hebben deze TV bij Platte TV in Naarden gekocht. De verkoper nam uitgebreid de tijd en kon ons nog meer voordelen vertellen. De kleuren en helderheid van de ambilight zijn echt geweldig! En de draaibare voet is erg praktisch en strak.

Pluspunten

  • Super scherp beeld
  • Draaibare voet
  • Ambilihgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilbert 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

8,0
Deze televisie gekocht bij Kamera Express in Almelo. De verkoper was zeer deskundig en nam alle tijd om een goed advies te geven waardoor ik mijn keuze gemakkelijk kon maken. De prijs was ook perfect, kon hem nergens goedkoper kopen. Eenmaal aangesloten was het beeld ook naar mijn verwachting. Ben er super blij mee!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 22-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie TV!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Bijzonder fraaie TV met een heerlijk groot scherm. Superdun, superstrak. Mooi contrastrijk beeld en bewust (wederom) gekozen voor de ambilight functie van Philips; een goede aanvulling op het mooie beeld. Voor een optimaal geluid er een Sonos Playbar bij gekocht, voor een goede prijs bij Kamera-Express.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • mooi formaat scherm voor gemiddelde woonkamer
  • ambilight

Minpunten

  • geen Apple TV on-board

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom12345 26-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Fijne top tv, beeld verbetering is top. Zelfs matige kwaliteit wordt goed te bekijken. Misschien dat het beeld enigszins aan de scherpe kant is :-)

Pluspunten

  • beeld verbetering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige TV 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Philips maakt mooie televisies, en ambilight is geweldig.
Het beeld is echt haarscherp. De bediening is erg makkelijk.

Pluspunten

  • Scherpte van het beeld
  • Ambilight

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SolariuS 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Heel erg mooi beeld, makkelijk aan te sluiten op de bestaande surroundset met hdmi arc. Mooie en zeer stevige draaivoet. Bijzonder mooie oled-tv voor een heel redelijke prijs.

Pluspunten

  • Beeld
  • Instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm; diep zwart en superscherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 65OLED854/12

Algemene score

9,0
Een week in huis, en wat een verschil ten opzichte van mijn vorige (niet OLED) TV! Ontzettend mooi en scherp beeld. Voldoende instellingen om kleuren naar wens in te richten en een intuïtieve bediening. Geluid vind ik wat mager, dus zou ik via een externe bron aansluiten. Verder is het design erg mooi en plat. Aan een beugel hangen is wel even een uitdaging met 35 kg en een superplat scherm: je kunt het toestel niet echt makkelijk beethouden. Maar als hij eenmaal hangt... echt een plaatje!!

Pluspunten

  • Design
  • Zwart is echt zwart
  • Kijkhoek
  • Scherp beeld

Minpunten

  • Transportmogelijkheid
  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55OLED854/12

Algemene score

10,0
Perfekt beeld, prima bediening.
Ideaal dat er andriod op draait, hierdoor alles te installeren.
Super mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • Beeld
  • Vormgeving

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer