Samsung QE55Q950R 2019 QLED - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Ph. 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

OLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

9,0
Het is een geweldige TV met een prachtig beeld. De manuaal zou iets duidelijker mogen, vooral voor niet technische mensen lijkt mij deze niet vanzelf sprekend.
Uiteindelijk is het resultaat top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Ph. 01-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung QLED

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

9,0
Een mooi en degelijk apparaat, schakelt snel en de beeldkwaliteit is perfect. Jammer dat er nog weinig films in deze kwaliteit aangeboden worden.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Zeer plat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
Prachtig mooi toestel met fantastische kleur weergave van beelden en de vele technische mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
Vind de TV en soundbar heel mooi geluid is uitstekend de bediening is niet moeilijk
Heb de TV bij mijn dochter gezien en was meteen verkocht

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • TV plus soundbar heel mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.J. de Wagt 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
Heel erg mooi beeld. Helder tot in detail met erg mooie kleuren. Prima maat en zeer eenvoudig te installeren.

Pluspunten

  • Mooi formaat
  • Mooie kleuren
  • Helder beeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred Rijnders 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

UHD 8 K TV.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
Zeer mooi toestel met vele mogelijkheden subliem gewoon. Heb veel negatieve beoordelingen gelezen op internet, allemaal onzin gewoon een mooi en zeer scherp beeld vanuit elke kijkhoek in mijn kamer, ben heel gelukkig met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tv 8k

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

9,0
Had al een samsung tv en die was goed bevallen.
Deze tv heeft scherp beeld heb hem wel voor aan koop laten calibreren.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mrts 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

7,0
Mooi schermpje met goede kwaliteit en mooie app ondersteuning, prachtige kleuren, erg makkelijke bediening.

Pluspunten

  • mooi
  • weinig kabels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Markslag 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste aanschaf TV en meteen Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekocht om dat ik kwaliteit wilde. Dit is het nieuwste type van samsung dus hopelijk kan ik hier nog even van genieten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lennie 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

9,0
Goed geholpen bij Plattetv.nl product voldoend aan alle wensen. Gemakkelijk te installeren en te bedienen.

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • duidelijke bediening

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Bekker 29-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze TV gekozen i.v.m een groot helder beeld en goede kleuren. ter vervanging van een ander toestel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8K 55"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
Gunstige aanbieding, prachtig beeld, uitstekende service, maar de Humax 3400 werkte niet goed op, moet uitkijken naar een Next Box van Ziggo. bv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dejong123 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
Mooie tv, goed beeld. Fijne ophang mogelijkheden met maar 1 snoer in het zicht. Daardoor hoef je geen uitgebreide kabelgoten of leidingen te monteren.

Pluspunten

  • Montage
  • Beeldkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TELEVISIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
We kijken erg veel tv thuis en daarom vinden we het belangrijk een erg goede tv te hebben. Deze QLED 8K, de nieuwste van Samsung geeft ons weer wat meer rust in de ogen omdat het beeld erg scherp is. We vinden dan allebei erg prettig en dus is het nog steeds leuk om tv te kijken.

Pluspunten

  • scherpte beeld
  • instelbaarheid kleuren
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

9,0
Prachtig beeld, snel, gemakkelijke bediening. Installatie ging vlot, bezorging keurig. Informatie door Media Markt niet volledig (NO CAPP Wall Mount in de verpakking terwijl ze dat tot 2 keer toe wel gezegd hebben)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis Berserik 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige TV

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
De QE55Q950R 8K tv is fantastisch, alleen is het nog wel even wachten op 8K content voordat ik daarover kan oordelen, maar voor nu zien de upscale beelden er fantastich uit, en als je de 8K retaildemo bekijkt geeft dat veel potentie voor de komst van 8K dus ik ben benieuwd ! de kijkhoek is super en alle software werkt tot nu toe vlekkeloos

Ik vond de 55 inch groot genoeg in onze woonkamer, maar wellicht als je van oversized houdt moet je een 65/75/ of 82 inch kopen ;)

Pluspunten

  • Grote kijkhoek
  • zeer scherp beeld

Minpunten

  • minder enegiezuinig dan 4k
  • geen tulp/component aanluitingen meer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

adjevriend 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung 8K 950

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
Geweldig mooi beeld super product geen seconde spijt van deze aankoop,
natuurlijke kleuren zoveel opties maar vooral super om nu naar je tv te kijken een echte aanrader kan geen ander merk tegen op.

Pluspunten

  • super beeld
  • super kwaliteit

Minpunten

  • zou niet weten wat er slecht is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Visser 29-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75 Inch QLED nu net zo mooi als OLED

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

10,0
Wat een waanzinnig mooi beeld. Ongelooflijk helder, prachtige kleuren superscherp (ook de gewone TV die in HD wordt uitgezonden wordt een stuk mooier. Echte UHD blu-ray is zo mooi dat je het bijna niet kan geloven. Bekijken van het Samsung 8k promofilmpje heb je het idee dat je de zilveren kroon in de (echt) zwarte achtergrond uit de TV kan pakken. Kleuren spatten van het scherm af. Ondanks fel zonlicht (zijwaarts) gewoon een glashelder en zeer kleurrijk beeld. Beeld voor het menselijk oog in mijn optiek gelijkwaardig aan OLED. Ter vergelijking: Ik heb mijn UHD Samsung 65 inch LED er naast gezet, maar deze is in vergelijking hopeloos verouderd (3 jaar oud). SD content is overigens niet mooier. Hier doet de AI niet veel. Maar dat is voor mij persoonlijk niet interessant meer. Ook de installatie verliep bij mij geheel automatisch via mijn Samsung account. Hoefde alleen maar in te loggen en alle apparaten werden netjes herkend en alle instellingen netjes ingevoerd. Belangrijkste acties van andere apparaten met de Samsung afstandbediening zelfs aan te sturen. Conclusie: Absoluut geen spijt van! Top TV, maar dat mag dan ook wel voor de prijs van 6.999 Euro (75 inch). Als laatste opmerking: Duurzaamheid heb ik logischerwijs niet aan kunnen geven. Als deze gelijkwaardig is aan andere Samsung TV's maak ik mij geen zorgen. Oh ja nog iets. Je went zeer snel aan de grootte van 75 inch en dat is iets wat ik niet verwacht had.

Pluspunten

  • Kleuren, scherpte en zwartwaarden
  • Helderheid overdag in zeer lichte kamer
  • Installatie
  • Afstandbediening
  • Upscaling 4k naar 8k

Minpunten

  • Hoge prijs
  • SD beeld niet beter dan op 4K of HDTV

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jell 06-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Haarscherp beeld maar (echte!) 8K enkel via een USB stick!

Geschreven voor: Samsung QE82Q950RBL 2019 QLED

Algemene score

7,0
Prachtige TV, "82 is geweldig en wend heel snel. hoge prijs dan ook maar -na veel gedoe- mijn €1000 cash back teruggekregen vorig jaar na de actie. Mooi ook dat hij plat aan de muur kan, met bijgeleverde bevestigings haken & tekening , en dat alles van stroom en data door slechts 1 dun draadje naar de (zware) module gaat. Upscalen doet hij ook goed, maar vewacht echter geen 8K rechtstreeks van internet of YouTube te zien (ook al staat 8K vermeld bij die filmpjes) als je controleert wordt het foch in 4K resolutie weergegeven. Enkel met content op een 3.2 USB stick kan je echt 8K afspelen. conclusie: natuurlijk is er nog niet veel 8K content, maar dit samen met de moeilijke cashback actie is voor mij wel de eerste en laatste keer dat ik Samsung TV koop. Maar verder, prima en prachtige TV, dat zeker!

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • Geluid valt ook nog goed mee
  • mooi plat en zeer practisch

Minpunten

  • 8K ? enkel via USB
  • cash back acties verlopen moeizaam bij Samsung

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 11-01-2021

LEVENDE KLEUREN - ECHT KIJK ERVARING

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R 2019 QLED

Algemene score

10,0
DIT IS ECHT EEN AANRADER!
One Connect box is een prachtig oplosssing voor kabels.
Best beeld ooit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews