LG 55UM7450PLA - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,71 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 6 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonnie 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LED TV LG 55UM7450PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UM7450PLA

Algemene score

9,0
Blij met deze aankoop beteffende grote scherm en helder beeld ook de bediening is eenvoudig met de compacte afstandsbediening met muissturing.
Goede koop voor een zeer voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

10-01-2020 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG 43 inch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UM7450PLA

Algemene score

10,0
Al geruime tijd fan van LG tv's.
Deze 4K voor familie gekocht en geïnstalleerd. Heel makkelijk en intuïtief menu om te installeren.
Zeer goed beeld en geluid. Ook andere mensen binnen de familie voor een LG warm gemaakt.
Afstandsbediening lijkt op eerste gezicht gecompliceerd, maar 86-jarige schoonma kan er toch goed mee overweg.
Mijns inziens qua beeld beter dan Samsung en vergelijkbaar met Philips.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een tevreden klant 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haarscherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UM7450PLA

Algemene score

8,0
Haarscherp beeld, slimme afstandbediening waarmee ook overige apparaten bediend kunnen worden, makkelijke installatie.. Kortom veel tv voor weinig geld.. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Makkelijk geïnstalleerd
  • Slimme afstandbediening

Minpunten

  • 3 HDMI aansluiting ipv 4

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Schouten 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG 55inch Televisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UM7450PLA

Algemene score

10,0
Deze tv gekocht omdat wij een groter beeld wilden. Eenvoudige installatie. Schitterend HDR ondersteund beeld, prima geluid en mooie vormgeving. In de specificaties staat 4x HDMI, maar het zijn er maar 3. Alleen nog ff wennen aan de afstandbediening, maar óók dat gaat zeker lukken.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit, geluid en vormgeving

Minpunten

  • één HDMI minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJsendijk 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede tv voor een budget prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UM7450PLA

Algemene score

9,0
Ik was tevreden over mijn oude LG TV maar wilde graag een groter model en 4K ondersteuning.
Na enig speurwerk kwam ik uit op de LG 55UM7450PLA uit, gezien de combinatie van goede specificaties en een budget prijs.

Ik ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit mijn oude tv was ook 50 hertz, dit voldoet prima voor mij. Wanneer je echter een 4K film start met HDR ondersteuning is het beeld werkelijk subliem. De geluidskwaliteit is goed voor een tv maar niet speciaal, DTS virtual X is een leuke gimmick maar voegt voor mij niet veel toe.

De Smart remote is even wennen maar makkelijk in gebruik, het is ook ideaal dat ik mijn Next box van Ziggo ermee kan bedienen.

Het bleek dat de tv maar 3 HDMI aansluitingen heeft in plaats van 4 wat op de site van LG (en veel webshops staat). Maar dit is eenvoudig opgelost door middel van een HDMI hub.

Deze tv hangt wel iets verder van de muur dan mijn vorige LG tv dit komt doordat de aansluitingen aan de achterkant van de tv naar achter zijn gericht en niet naar beneden.
Het scheelt 1 centimeter ten opzichte van mijn oude tv.

Al met al een goede tv voor een budget prijs!

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • smartfuncties
  • prijs
  • ingebouwde Google Assistent

Minpunten

  • Geen 4 maar 3 HDMI aansluitingen
  • Afstand tussen tv en muur door aansluitingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
IJsendijk 01-12-2019

Nog een toevoeging van deze review, de tv is gekocht bij Kamera Express.

Reageer

Karel-John 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel TV voor weinig !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 50UM7450PLA

Algemene score

8,0
Bij Kamera Express deze LG 50UM7450PLA 4K HDR Smart TV gekocht. Zeer tevreden over, prachtig beeld, gebruiksvriendelijke installatie en zeer goede smart functies. Aanrader !!!

Pluspunten

  • prijs
  • gebruiksvriendelijk
  • beeldkwaliteit
  • smartfuncties

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer