Philips 6700 series 43PUS6704/12 - Reviews

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
7.69 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fictivity 04-09-2019

Goede TV

Geschreven voor: Philips 6700 series 43PUS6704/12

Algemene score

8,0
Goede TV met scherp beeld, het geluid is niet om over naar huis te schrijven, echter is hier een soundbar op aangesloten.

De user-interface vindt ik wat onhandig in elkaar zitten, echter na jaren een TV van een andere fabrikant te hebben gehad zal ik hier wat meer tijd voor nodig zijn om te wennen.

In tegenstelling tot wat de andere reviewer zegt, de CI+ module van Ziggo werkt zonder problemen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Blije Klant 01-03-2020

geweldig apparaat voor een leuke prijs

Geschreven voor: Philips 6700 series 43PUS6704/12

Algemene score

10,0
Ik heb nu sinds een kleine week de 65PUS6704/12 in huis en ben enorm tevreden over deze smart Tv. Het beeld vind ik geweldig , nou valt er over smaak te twisten . maar het beeld is helder , en mooie kleuren. De grote was na drie dagen al weer gewend en ik heb nog geen minuut spijt van mijn aankoop de 65 Inch Smart Tv van Philips.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lotte 01-03-2020
  • Product gekocht

Philips 50PUS6704

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6700 series 50PUS6704/12

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen. Mooi en helder beeld. Ambilight kijkt heerlijk en kun je in en uitschakelen wanneer gewenst.
Smart tv werkt snel

Pluspunten

  • Ambilight
  • Smart tv
  • Beeldkwaliteit
  • Gemak

Minpunten

  • Netflixapp ondersteunt geen surroundsound

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sun 29-02-2020
  • Product gekocht

50pus6704 Philips

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6700 series 50PUS6704/12

Algemene score

9,0
Super goede tv. Prijs en kwaliteit verhouding is perfect. Ik raad het u aan.
Vele mogelijkheden.
Helaas geen Android interface, maar met Saphi goed te doen

Pluspunten

  • Beeld
  • Design

Minpunten

  • Geen Android

Reageer

Nivekmarb 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte maat televisie voor op de slaapkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 6700 series 43PUS6704/12

Algemene score

8,0
Op zoek gegaan naar een andere televisie aangezien de vorige rare geluiden begon te maken. Vanwege dat de televisie moest voorzien zijn van Ambilight kwamen we net als de vorige weer op Philips uit. Dit model 43PUS6704 is een mooie maat voor op de slaapkamer en hij was scherp geprijst bij de webshop kamera-express.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • voorzien van ambilight
  • op de aanwezige hdmi ingangen arc

Minpunten

  • 3 hdmi ingangen wat karig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

IJtsma 29-11-2019

Mooi contrastrijk beeld en duidelijk menu.

Geschreven voor: Philips 6700 series 43PUS6704/12

Algemene score

8,0
Goede ervaring met Philips tv. Daarom voor deze gekozen, ook de gunstige prijs speelt mee. Pluspunten: mooi beeld, makkelijk menu. Minpunt: de pootjes gaan uiterst beroerd vast. Uiteindelijk blijft het toestel enigszins instabiel op de steunen staan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

van Vliet 22-11-2019

Geweldige 65 inch ultra HD tv voor weinig

Geschreven voor: Philips 6700 series 43PUS6704/12

Algemene score

10,0
Aangezien mijn 51 inch plasma tv de geest gaf was ik op zoek naar een nieuwe tv. Uiteindelijk uitgekomen bij deze 65 inch tv van Philips met Ambilight.

Allereerst voor een normale led tv is de beeldkwaliteit geweldig, ik zou daarnaast niet meer zonder ambilight willen. Het os is stabiel al zou er onderhand wel een Disney plus app op mogen zodat er wat meer keuze is naast Netflix etc. De 65 inch grootte zorgt daarnaast bijna voor een bioscoop beleving.

De ingebouwde speakers zijn voldoende voor onder andere het nieuws en praatprogramma’s. Hier is via de optische uitgang een versterker met 5.1 set aangesloten wat de beleving ten goede komt.

Kortom goede tv voor weinig geld gezien de grootte en de opties.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HakanYigit 28-09-2019

prima TV , zeker aanrader

Geschreven voor: Philips 6700 series 43PUS6704/12

Algemene score

10,0
ik ben zeer blij met deze aankoop. zeker goed. ik raad u aan om dit te kopen. u zult never nooit spijt van krijgen. het is het zeker waard
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ray234 21-06-2019

Mooie tv, maar niet voor Ziggo

Geschreven voor: Philips 6700 series 43PUS6704/12

Algemene score

4,0
Helaas geen CI+ ondersteuning van Ziggo. Verder prachtige tv, maar dus wel een lelijke Ziggo kast nodig om digitale tv te kijken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer