Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BertJan 06-06-2018

LED display werkt waardeloos

Algemene score

2,0
In januari een nieuw hoesje aangeschaft: flink prijzig maar het mooie LED view trok me over de streep. Na een paar maanden werkt dat al niet meer. Knap waardeloos voor een premium merk als Samsung. Zoek je een mooi hoesje? Laat je dan dus niet verleiden tot deze, tenzij je er maar een paar maanden van wilt genieten.
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Irma 25-10-2017

Slecht product

Algemene score

2,0
Ik dacht dat ik alleen hier last van had maar het blijkt een algemeen euvel te zijn dat na een paar maanden de LED functie niet meer werkt!
Zal me nu toch zeker melden bij de winkel waar ik dit dure hoesje gekocht heb!
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JPdJ 06-06-2017

Helaas jammer van het geld

Algemene score

2,0
Ook ik heb spijt van deze toch dure aankoop.
Binnen de kortste keren werkte het LED display in de cover niet meer, ook de kwaliteit van de cover viel me een beetje tegen. Niet wat ik van Samsung had verwacht.
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ivon 18-04-2017

Mooi hoesje snel stuj

Algemene score

2,0
Prachtig hoesje waar ik in het begin heel tevreden mee was, coole gadget.

Maar nu 2 manden later komen er al scheurtjes in de binnenkant van het hoesje, daar waar de 'vouw' zit en is het LED scherm kapot.

Slecht!!!
Wat is Samsungs optie?
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chaplok 31-01-2017

Mooi Hoesje

Algemene score

10,0
Het is een mooi hoesje, goeie afwerking en handig dat je een (bank)pasje kwijt kan. Qua mogelijkheden moet er wel wat veranderen vanuit Samsung, nu alleen de tijd, batterijstatus tijdens het opladen en als je een sms of telefoongesprek ontvangt. Dus geen ondersteuning voor Whatsapp of facebook dit had ik eerlijk gezegd wel verwacht voor deze prijs.
Ik heb het hoesje nu één maand in bezit/gebruik dus ben wel benieuwd of deze ook al na 2 maanden problemen gaat geven zoals beschreven bij de andere recensies, maar daar ga ik maar even niet vanuit
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ludo 18-01-2017

Werkt meer dan de helft van de tijd niet

Algemene score

2,0
De cover is duur in aanschaf en ziet er een leuk gadget uit, echter na enige tijd heeft de cover geen zin meer om te werken en krijg je die ook niet meer aan de praat.... Gek.
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hicham 15-01-2017

Het is een slecht product

Algemene score

2,0
Led werkt niet meer na 2 maanden. Duur product wat maar 2 maanden mee gaat. Voor een product wat zo duur kost verdient wel iets langer mee te moeten gaan. Of geef die netjes door aan de consumenten die er een hoop voor uitgeven!
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Royke 21-11-2016

Slecht en duur

Algemene score

2,0
Qua mogelijkheden niet veel bijzonders en LED na twee maanden al kapot. Altijd zuinig op mijn spullen en geen zichtbare schade, is ook niet na te gaan bij de instellingen van de telefoon zelf.
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henny de Vries 07-10-2016

te korte levensduur tov prijs

Algemene score

2,0
geeft weinig toegevoegde waarde aan de al fantastiesche s7. geeft slechts tijd en accustatus weer. gaat te snel stuk zonder zichtbare schade. ben helaas bon kwijt zodat ik het niet eens kan claimen als garantie
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

A.G. Mulder 08-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super gaaf

Algemene score

9,0
Zit en past perfect bij de S7.
Led display werkt meteen.

Hopelijk komt er nog een update zodat je meer keuze hebt.
Geschreven voor: Samsung LED View Cover Gold Galaxy S7 Edge

Reageer